DIARY: Toe aan vakantie, superhelden en zwemmen…

Een rustige DIARY. Afsluiting van het schooljaar, dus voor ons en de mannen. Ze zijn toe aan vakantie, of denk ik dat vooral om dat ik dat zelf ben haha. Kijk mee naar ons weekje.

Hier kan ik zo van genieten. De mannen in hun superhelden pakken en dan zo lief naast elkaar samen filmpjes kijken op de Ipad. Dit is toch te lief. Die snoetjes in die stoere pakken.

Afgelopen week ben ik tijdens mijn kopje koffie begonnen met B&B vol liefde via Videoland. Het is een soort Boer zoekt vrouw maar dan in bed en breakfasts. Ik moest even inkomen, maar ik vind het heerlijk om te kijken, maar ook een tikje awkward haha. Die situaties, mensen die niet meer weten hoe ze moeten daten (niet dat ik het wel weet) die rond elkaar heen draaien, echt ongemakkelijke dingen zeggen. Ze hebben er goede types voor uitgekozen, maar ik kijk het wel lekker weg.

Hier heb ik zo om gelachen. Vorig weekend heb ik de heg gesnoeid met de benzine heggenschaar. JEETJE wat een zwaar ding. Normaal doet mijn lief dat, maar die was druk met andere dingen dus ik zei, zal ik even… en toen voelde ik me (zoals je kan zien) heel stoer hahaha

Deze broodtrommel maakte ik op aanvraag voor iemand. HOE LEUK… Wil jij er ook zo een dat kan zeker… Let me know en ook jij krijgt zo’n mooie eenhoorn, of een ander plaatje naar wens.

Ik ging vorig weekend naar de kringloop en kocht deze bakjes. Ze doen me aan mijn oma denken en ik vind ze zo leuk.

Heel het weekend deden we rustig aan, gingen naar de stort, ruimde op en zorgden vooral dat de mannen aan hun rust toe kwamen. Ik ben echter heel slecht in heel het weekend thuis zitten. Ik krijg dan ik het gevoel dat ik iets ‘moet’ doen. Dat kan heel klein zijn, zoals ijsje eten of ergens wandelen, maar even de deur uit. We besloten, in verband met de slaaptijden van Lua) op een van onze favoriete plekjes te gaan lunchen. Herberg In het wilde zwijn.

Het ligt bijna in Belgie, maar is zo’n fijn plekje. Wandelen in het bos daar is heel erg leuk en daarna doen we vaak een hapje en drankje bij het wilde zwijn. Daar zit ook een speeltuin en een heel tof ‘efteling’ huisje. Heerlijk plekje, met lekker eten.

En dit weekend was het ook eindelijk weer tijd om lekker te zwemmen. Wat een geluk hebben we toch met onze tuin, dat besef ik me iedere keer weer als we weer buiten kunnen leven. Want als de zon schijnt gaan de deuren open en leven we in onze tuin. Het is overigens echt een zwembad, een zwemvijver. Zoveel geluk dat dit er al in zat.

Dit lekkere lijfje in een badpakje. OM OP TE ETEN… Zij vindt het zwemmen ook heel erg leuk.

Ze moet even wennen aan het water (logisch, want ik ook) maar daarna dobbert ze echt als een koningin in haar band. Zo leuk… Hopelijk dit jaar nog vaak zwemmen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *