DIARY: Toffe vermelding, spruit verrassen en de Pipster maakt chaos…

Maandag ochtend diary tijd… Zit het ritme er bij jullie al een beetje in? Ik vind het altijd heel leuk om op zondag avond (wanneer ik dit Diary maak) terug te kijken op mijn week, zo snel vergeet je dingen, dus ik vind het in ieder geval top. Ik neem jullie weer mee in een weekje in huize Lief thuis.

Op maandag past mijn moeder altijd op bij ons thuis. Heel fijn… De Pipster is daar ook heel blij mee en toen mijn moeder in de speelkamer ging kijken zat hij heerlijk te spelen…. maar wel tussen alle puzzels en spelletjes die hij overhoop had gehaald.

De spruit hielp mijn moeder gelukkig mee met het opruimen van alle chaos, want 8 puzzels en spellen door elkaar is nogal een werkje.

Die mannen van mij…. smelt. Ik vind het dus echt rijkdom dat die twee steeds meer samen kunnen doen. De spruit neemt Pip graag mee op ontdekkingstocht.

Zo mega mega blij en trots met deze vermelding bij De huismuts. Ik volg haar al jaren en had haar een cadeautje gestuurd voor de geboorte van haar tweede meisje, zo tof dat ze er blij mee is.

Had ik al iets gezegd over mijn moederhart en smelten? Deze knappe man probeert al een jaar lang zelf in onze klimboom te klimmen en deze week lukte het hem eindelijk. Hij was zo mega trots (en ik ook) maar dat is aan zijn bekkie te zien.

Op vrijdag besloot ik te gaan verven met de mannen. De Pipster vingerverf en de spruit had een speciaal schilderblaadje van Action. De Pipster begon heel netjes en goed…

Maar de verf eindigde OVERAL. Was natuurlijk stiekem te verwachten, maar leuk was het wel. Dus prima…

Ik besloot zelf gewoon ook mee te doen. Bij Action hadden ze deze blaadjes. Bovenaan zit de verf op het papier en die kun je dan nat maken met water en dan heb je waterverf. Echt super slim en heel handig. Werkte perect

Onze eigen spatels. Ik maakte uiteraard voorbeeld spatels voor moederdag met de namen van de mannen. Dus wij kunnen extra leuk koken vanaf nu. Deze zijn te koop voor bijvoorbeeld moeder of vaderdag op Feestje van hout.

Het voordeel (en nadeel) van een eigen webshop is dat je regelmatig hele grote dozen binnen krijgt. Ik maakte er een huisje van voor de mannen en een andere ligt in de woonkamer als boot. De mannen vinden het fantastisch, dus dan ben ik ook blij.

Nog meer moederdag spam. Ik maakte met de spruit de voorbeelden voor de moederdag bordjes waar je kleine een kusje op moet geven. Hij vond het wel interessant die lippenstift.

Zaterdag avond gingen we eten bij MOOD op Strijp S met Natalie en Koen (schoonzus en broer). Hier werden we goed gefoto bombed door Natalie. Het was een mega toffe avond en het eten was mega lekker. Echt een aanrader. Wij hadden de sushi boot….(ik wil weer)

Na een zondagochtendje werken omdat de moederdag collectie online moest…. correctie, omdat ik de moederdag collectie online WILDE hebben besloten we in de middag de spruit te verrassen en gingen we naar het Oertijd museum in Boxtel, oftewel… Het dinobos, zoals wij het noemen en hij was helemaal door het dolle.

Ik zal je altijd blijven dragen kleine man, als jij dat wil… Hoe groot je ook wordt….

Hand in hand met de Pipster… Mijn mannen….

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *