DIARY: Verdrietige Lua en van pompoenen tot vloertegels..

Een van alles wat DIARY vandaag. Als ik kijk in mijn filmrol heb ik niet veel foto’s en ook weinig samenhangend, maar ach dat was de week dus afgelopen week blijkbaar. Kijk mee naar een week met veel inspiratie foto’s voor ons zelf. Van jassen tot pompoenen, vloertegels en behang.

Ach meisje (spot de traan) zo sneu… Ze sliep al weken zo makkelijk in in de avond, maar ineens is het moeilijk. Alleen in de avond overigens, overdag gaat super. Ze is ook vanalles aan het leren en ontdekken, dus dat zal er wel mee te maken hebben.

Dan maar gewoon lekker bij mij. Is goed meisje. Toen ze hier sliep besefte ik me ineens dat dit zo snel voorbij gaat. Dat de mannen echt niet meer zo slapen… smelt.

Making of the maandfoto… Ze wilde voor het eerst echt niet meer liggen. Daarnaast wilde ze heel graag de mijlpaalkaart vasthouden. Ik dacht nog prima, want in die andere hand had ze het speeltje, dan pak ik gewoon nog een kaart. Rara… toen liet ze het speeltje los en hield beide kaarten vast…

De pompoenen die we vorige week haalden, liggen nu te shinen in onze voortuin. Het schijnt dat deze tot sinterklaas kunnen blijven liggen…

We gingen op jacht voor een nieuwe stoel voor Lua. Dat gezeul met die maxicosi was ik beu… maar jeetje wat is ze zo alweer een groot kind in die stoel. Dit is trouwens wel de stoel geworden, want we moesten er een hebben die smal aan de onderkant was anders kon Rafs zitje niet in de auto. Dit is de kidsriver Silas.

Ik met mijn takkenbosjes op weg naar school. Ik ben geen mega knutselaar, maar vind decoreren wel heel leuk. Daarnaast vind ik de binding met school wel heel leuk dus ik ging versieren voor het herfst thema.

Ons meisje nog maar eens in haar wiegje. Daar kan ze echt al niet meer alleen zitten, voor het risico dat ze er uit valt, maar wat een plaatje blijft het toch. Binnenkort gaat ons wiegje naar ons nichtje.

Herfstanomonen… Ik vroeg op instagram welke bloem dit was en ik werd overladen met berichten… Zo fijn. Nu wil ik dit in mijn tuin.

En deze foto appte ik naar mijn lief. Dit wil ik in de badkamer, of eigenlijk in de douche. Hoe leuk..

Zaterdag was ik een dagje met deze vrouwen op pad. Mijn businessbuddy’s. We gingen een dagje borrelen en kletsen en we shopten nog wat. Wat een gezelligheid.

Mijn knappies met hun nieuwe jassen.

We zijn bezig met de woonkamer. Ik wil daar iets anders, maar weet nog niet goed wat. Ik twijfel over dit behang op de schouw en dan de lambrisering die nu groen is een andere kleur te geven. Deze beiden kleuren worden het niet overigens.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *