DIARY: Verhalfjaardag, superhelden en veel eten…

We hadden een half feestje dit weekend. Halve taart, half glaasje drinken en een half kaarsje… Daarnaast leefde ik samen met twee superhelden en hebben we veel lekker gegeten…

Vorig weekend kocht ik deze superhelden pakken en de mannen hebben ze deze week iedere dag aangehad. Zo lief en leuk en ik lach me kapot om ze want er zitten dus echt ‘spieren’ in. Van die kleine lijfjes met zo’n brede borstkas, maar die mannen voelen zich een hele held. Dus ze gingen hier op missie… om een pakketje weg te brengen.

Sinds Lua het eten ontdekt heeft, is ze los. Ze kijkt het eten echt uit je mond en hier was ze dus ook mijn komkommer aan het verorberen. Zo grappig, zo fanatiek als ze was.

In de avond wilde ze niet slapen. Ik denk sprongetje, maar toen ik eenmaal beneden zat viel ze bij me in slaap en toen wilde ik haar niet meer weg leggen… Zo lekker nog even mijn slapende baby.

En zo zat ik buiten bij de zwemles te wachten. Wat een ellende, maar het is niet anders. Dus de ipad en eten mee naar de zwemles en drie kwartier bikkelen met deze twee. Nu gelukkig mooi weer, dus wij vermaken ons wel.

Smakelijk HULK…

Kijk Pippi, Lua heeft Punk haar… Jaaaa kijk ze heeft Punt haar… Ik keur het goed.

Mijn Perrie avonturen boekje. Woow wat gaaf dat jullie ook zo enthousiast waren. Ik kon er meer inkopen en dus verkoop ik ze ook, met eigen opdruk. dus kies maar wat je wil en laat me weten als je er een wil.

Op woensdag besloten we buiten te eten en pannenkoeken te bakken, want waarom niet.

Zo leuk hoe de mannen zo graag helpen.

En ik snap wel waarom, want we maakten rode pannenkoeken. Ze waren helemaal verwonderd. Dit zijn de groentepannenkoeken van Panggies. Ik kreeg deze opgestuurd om te testen, maar deze rode (de andere nog niet geproefd) zijn echt super lekker. Als gewone pannenkoeken, maar dan met groente verstopt en die kleur maakt het voor kinderen natuurlijk feest.

Super vet toch…

Die kleine meid had ook honger. Nu een simpele foto, maa rik weet dat ik er straks zo blij mee ben dit soort foto’s te hebben van toen ik nog borstvoeding gaf.

Ik waagde de gok op een online broek en jeetje wat ben ik er blij mee. Mega leuk die bloemen, helemaal lente en het model zit heerlijk. Ik wil er nog 3… bij wijze van.

En die handige man van mij verving even het aanrechtblad. HOE VET… Dit zijn de laatste dingen die we nog wilden doen en wat maakt dit een hoop verschil. Zo prachtig en zo knap dat hij mijn ideeen altijd weet uit te voeren.

In de avond gingen we onverwachts bbqen op de camping bij een vriendin. Die zaten op 10 min rijden. We hebben getwijfeld een nachtje te gaan met de Perrie, maar die was nog helemaal leeg van alle klusjes, dus dat was niet handig.

En we hadden geluk, want er werd fikkie gestookt en we mochten croissantjes bakken. Zo leuk… Zo simpel, maar de mannen vonden het het einde.

En ons meisje sliep heerlijk in haar buggy. Zo blij nog steeds met deze Babyzenn Yoyo.

Hier onder ligt ook een meisje, maar die wordt even overladen met kusjes.

Tijd voor een mini feestje want ons meisje is een half jaar. Ik dacht we maken er een half jaar feestje van dus we hadden een halve taart, een half glaasje drinken en een half kaarsje… De mannen waren helemaal verrast en gingen zingen voor Lua, zo leuk…

En wij mochten natuurlijk het kaarsje uitblazen.

Proost liefste, op onze liefsten…

En wij genoten ook nog even van de zon… en ik ben zo blij met haar jasje, te lief (Zara)

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *