DIARY: Verjaardag, babykamer inrichten en zo’n moeder…

DIARY tijd en zo leuk om te merken hoe graag jullie deze week overzichten lezen. Dus kijk mee naar afgelopen week. Een week waarin ik veel op de bank lag helaas, maar we ook echt een heel stuk de babykamer inrichtten en dat mijn lief jarig was. Kijk mee…

Yep zo’n moeder ben ik dus en als ik Instagram mag geloven heel veel moeders met mij. Ik rij altijd stapvoets langs de school van de spruit om te zien of ik hem zie spelen. Ik vind het zo heerlijk om te zien wat hij dan doet.

Deze kleine man is de laatste weken zo aanhankelijk en komt graag bij mij op de bank zitten als ik even bij lig te komen. Boekjes lezen is ook favoriet, dus regelmatig lig ik er zo bij.

Mijn lief was woensdag jarig en we vieren het de 30ste pas echt samen met Pip, maar natuurlijk wordt het nu ook gevierd. Dus toen hij de spruit ging ophalen op woensdag middag maakte ik het gezellig. Tafelkleed, taart cadeautjes en champagneglazen om te proosten.

Hij was verrast… daar doe ik het voor ­čÖé

En zoals ik zei… proosten met champagneglazen. Je maakt er zelf een feestje van en dit maakt het voor mijn gevoel net wat leuker dan gewoon uit een plastic beker.

Natuurlijk was er taart…

Mijn lief is een rugby papa. Althans hij deed altijd rugby tot het met zijn werk en de kinderen niet meer goed uit kwam. Bij de rugby hebben ze een peuter/kleuter groep vanaf 3,5 en mijn lief ging er samen met de mannen heen. Zo zo lief en ze hadden er zoveel zin in. Goede pose ook…

Voor zijn verjaardag had ik geregeld dat mijn moeder op de mannen zou oppassen en dat wij nog een keer date middag/ night konden hebben. Even lekker samen weg, dat is echt al meer dan een half jaar geleden. We besloten eerst even langs minitials te rijden. Mijn ketting zat niet meer lekker door het vocht wat ik vasthou en nu waren we toch in de buurt. Dus de naam lijkt nu toch wel vast te staan.

Daarna zat ik in de stoel bij de Sting. We gingen shoppen voor mijn lief. Het was hard nodig, maar hij gaat niet graag alleen en met de mannen er bij is ook niet handig. In de Sting slagen we bijna altijd.

Het was zo fijn en gezellig om even met zijn twee├źn weg te zijn.

En of hij goed geslaagd is. Twee broeken, vier shirts en 2 lange mouwen shirts. Hij kan er weer even tegenaan.

Die bekkies, dit is toch te lief… Mijn moeder nam de mannen mee naar de speeltuin in de buurt.

Je ziet aan mijn hoofd dat ik me fysiek niet top voelde. Ik had pijn, maar het was wel zo fijn en zo gezellig. We aten bij Dadawan. Mijn lief wilde dat graag uitproberen en ik vind het daar super lekker. Heeerlijk was het weer, mijn favoriet de pokebowl met kreeft.

De volgende ochtend lieten de mannen ons uitslapen, want zij spelen vaak samen in de ochtend op hun kamer. Toen mijn lief naar ze toe ging hoorde ik ze hele verhalen vertellen. Ik kan daar zo van genieten, rustig opstaan met hun gespeel op de achtergrond en het geschop van ons meisje.

Dat wandelingetje door de stad en het uiteten zorgde er wel voor dat ik op zondag een gedeelte op de bank lag. Ergens baal ik daar heel erg van want wil zo zo zo graag leuke dingen doen met de mannen, maar ik heb bewust gekozen dit voor mijn lief te regelen en dat vind ik ook belangrijk. Gelukkig krijg ik vaak gezelschap op de bank.

Deze waanzinnig mooie geweven draagdoek kreeg ik opgestuurd van ByKay. Check die prachtige kleur. Ik ben super benieuwd. Ik hou van de draagzak, maar heb onze mannen in het begin ook vaak in de draagdoek gedragen.

Ik vind het bizar dat ik voor de kiwi en mij allerlei pakketjes opgestuurd krijg. Zo ook dit womboo buidelshirt. Hierin kun je je mini in je shirt dragen. Vooral in de kraamtijd lijkt me dit ideaal. Je handen vrij en je mini dicht bij je. De stof ik ook mega stevig, ik kan niet wachten tot ze heirin zit

En van intented 4 kids kreeg ik dit opgestuurd. Een shower glove waar op insta heel veel mensen enthousiast over waren, maar ook deze badcape met verzwaring die je over je schouder kan hangen, waardoor je je handdoek niet uit het water hoeft te vissen. IDEAAL…

In de middag dan toch in de babykamer aan de slag. Althans… Ik zat op de schommelstoel en mijn lief ging klussen.

De kledingkast is een oude vitrinekast van eiken die we helemaal opgeschuurd hebben en waar we gouden greepjes op hebben gezet. Hij is niet mega diep, maar denk dat het voor babykleertjes prima kan.

Nog lang niet af. Nog decoreren, kussentjes, aankleding, kleertjes wassen een hemeltje boven het bed enz enz, maar nu al zo blij met dit plekje.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 23 september 2020 / 20:17

    Wat een leuke fotos weer! Knap dat je zoveel cadeautjes voor je man kunt bedenken, dat lukt mij nou nooit ­čśë of mss ligt het wel aan mijn man ­čśë
    Goed dat je zo vaak je rust pakt, en geniet nog maar heerlijk van de baby in de buik, dat is iets wat ik echt mis! En de eerste maanden, zo heerlijk vond ik dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *