DIARY: Vier je succes, nieuwe ontdekking en leuke mensen zien…

De eerste week van mijn vakantie en mijn eerste week als ondernemer zonder te werken voor de baas. Het startte een beetje als een OFF week, maar uiteindelijk toch zo fijn gewerkt…. en zulke leuke dingen gedaan en leuke mensen gezien.

Dit zijn mijn gelnagels na 2,5 week. Niet de mooiste foto, maar ik wilde even bijhouden hoe hard ze groeien. Tot nu toe bevallen de nagels mega goed. Ze zijn me wel wat te lang, maar woensdag ga ik ze bij laten werken en wil ik ze dus korter.

Het vaderdag cadeautjes moest vermaakt worden en was nu eindelijk binnen. Twee armbandjes van Vedder & Vedder met de letters van de mannen. Klein en simpel en het staat hem zo mooi.

Op donderdag had ik coaching van Marije. Ik had een beetje een OFF week omdat ik mezelf vakantie gunde, maar ook 200 dingen had bedacht te doen en dat werkt natuurlijk niet. Het gesprek was heel fijn en verhelderend.

In de avond brachten we de mannen naar mijn ouders. Daar gingen ze weer een nachtje logeren aangezien ik op vrijdag de hele dag weg was. Toen we de mannen weg brachten ging de spruit meteen mee de paarden binnen zetten. Hij weet precies wat hij moet doen… zo leuk…

Op vrijdag reed ik meer dan twee uur naar Friesland, omdat ik daar een live dag had met Marije van Mompoint. Het was weer super leerzaam, super nuttig. Veel gewerkt en gespard met mijn awesome business matties, waaronder deze leuke vrouw. (Angela van mamametpassie.nl

Ik heb de youtube filmpjes van Larissa Bruin ontdekt en vooral haar heerlijke Ali express shoplogs. Ik lig echt dubbel als ik die kijk, dus ik stuurde dit screenshot naar een vriendin, omdat dit hoesje ook iets voor haar is en omdat zij deze filmpjes ook fantastisch vindt. Heerlijk…

Op zaterdag hadden we een hele leuke dag. We gingen een succes vieren, zoals ik geleerd heb. Om de mijlpaal van het stoppen met werken te vieren, wilde ik heel graag een ring voor mezelf kopen. Deze prachtige ring is het geworden, maar wat nog bijzonderder was is dat mijn lief zonder dat ik het wist en zonder dat hij wist dat ik dit wilde een ring had laten maken voor mij bij haar. Daar ben ik alleen vergeten een foto van te maken.

Fryske Dumkes… Mega lekkere koekjes uit Friesland die we allemaal van Marije kregen. Ik heb zo’n fijn werkplekje nu in ons Winkeltje (de garage waar alles van Feestje staat) dat ik daar lekker met een kopje koffie en de koekjes aan het werk ging.

Even gek doen met de mannen op de bank. Heerlijk vind ik dat… De spruit weet dat ook en zegt dan ook vaak.. Zullen we knuffelen op de bank?

Op zaterdagavond kwam ik langs mijn oude studentenkamer. Dat leuke erkertje op die hoek dat was mijn kamer. Als ik het zie en er aan terug denk vind ik het nog steeds zo gaaf. Ik heb daar zo’n waanzinnig gave tijd gehad en leuke dingen gedaan. Hele mooie herinneringen.

Ik was onderweg naar de stad om lekker op het terras Liefmans te drinken. Heerlijk avondje…

Zondag ochtend was tijd voor spelletjes en koekjes. Ik had deze ABC & 123 puzzel van Sesamtraat gekregen en de spruit vond het heel leuk. Soms nog wat lastig, maar het is echt super leerzaam.

In de middag gingen we het kabouterpad lopen in Eersel. Die grote mannen gingen er alleen zo snel doorheen dat we alles zo gezien hadden, maar het was wel heel erg leuk.

De Pipster was een paar uur eerder gaan staan in zijn loopwagen toen hij aan het spelen was en die kieperde om, met zijn hoofd op de tegelvloer in de keuken. Hij moest zo huilen en het is echt een mega plek. Gelukkig was het na een kwartier goed knuffelen wat beter.

De spruit had weer eens bloemen voor me geplukt. Zo lief altijd…

Best een mooi bosje zo…

Hoe fijn is deze foto… zo lief dat Yvette die maakte. De Pipster loopt echt heel graag hand in hand en dat vind ik zo waanzinnig lief. Proud mom hier šŸ™‚

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *