DIARY: VINTAGE SHOPPEN EN LIEFDE VOOR MIJN MANNEN…

Een dagje later dan normaal, maar dat mag de pret niet drukken en had juist een hele leuke reden. Ik was een weekendje weg naar Frankrijk om de mooiste dingen te shoppen… dus kijk mee, maar ook naar de heerlijkheid van onze mannen.

Twinnen in pyjama… Ik hou er van. Ze kregen de pyjama’s van oma dus ik wilde natuurlijk even een fotootje sturen. Lieve mannen…

Met een restje wijn op de bank… Overblijfselen van het feestje van de spruit.

Op woensdag zat ik weer klaar voor mijn coach call met Marije. Ik zat in de keuken en de zon viel precies op mijn gezicht waardoor het net leek alsof ik in de spotlight zat.

De spruit ging op woensdag voor het eerst spelen bij een vriendje, de aller eerste keer afspreken voor onze kleine man (en deze mama) Hij vond het fantastisch. Deze foto durfde ik nog wel te delen aangezien het vriendje hier ook heel ver weg op staat. Ik kreeg de foto van de moeder van zijn vriendje, hoe lief is dat.

De Pipster is dolgelukkig met de kikker die oma voor hem haakte. Hij wordt ook naar bed gebracht, krijgt eten en zijn neus wordt gepoetst. Zo lief…

Hoe heerlijk is deze foto… Zo moet het leven zijn… Mannen in pyjama gezellig eten met zijn alle.

HOE LIEF… De mannen op 1 kamer is een groot succes. Ik vond ze in het weekend zo in de ochtend. Smelt…

Ik ging een weekendje weg en twijfelde om mijn hoed op te doen. Ik vind hoeden LEUK, maar ik doe hem nooit op. Ik paste hem, maar rara… ik deed hem niet op.

Ik ging met mijn moeder en zusje naar Amiëns. Een weekendje weg met zijn drieën, omdat er op zondag een Rederie, oftewel een mega grote rommelmarkt, was.

Op zaterdag reden we heen… Amiëns verkennen en even shoppen en onderweg kwam ik deze winkel tegen, dus deze foto moest ik maken voor mijn lief.

We shopten bij wat franse winkels die ze hier niet hebben. Heerlijk…

Ik kwam deze winkel tegen. Ik ging echt naar binnen voor mijn lief…maar ik hoorde er zelf hahaha ik kocht er een tijdverdrijver en een bakje van Harry Potter…

Het weer was grijs, maar zelfs toen was het zo’n mooie stad. Ik was echt vergeten dat Amiëns zo leuk en mooi was.

Hoe leuk is dit… Het is ook een aanrader als de rommelmarkt er niet is.

Dat zijn wij… Ik krijg altijd veel reacties dat mijn zus en ik zo op elkaar lijken…wat vinden jullie?

Zo leuk was het….:)

Op zaterdag vonden we al een antiek hal. Zo gaaf… Echt gigantisch en helemaal vol mooie rommel.

Yep zo blij word ik ook hier van…

Op zondag ochtend op tijd op. Het was door de slechte weersvoorspelling wel veel rustiger dan normaal, maar het weer viel ons heel erg mee.

In de ochtend wat regen, maar daardoor was het ook rustig bij de kraampjes en in de middag ging de zon schijnen.

Komende week een sh9oplog met mijn tweedehands aankoopjes,

En van het thuisfront kreeg ik deze foto.. hoe heerlijk. In Nederland was het weer veel slechter dus ze hadden een spelletjes dagje…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *