DIARY: We hebben een bakfiets, wafels en nieuwe producten.

Vorige week maandag hadden we nog even pasen… wat heerlijk dat mijn lief een extra dag thuis was. Het weer was natuurlijk super dus deze thuis quarantaine week was best prima met een top afsluiter…

Opa had een extra loopfiets en aangezien de spruit nog steeds graag op de loopfiets fietst, maakte opa de fiets op maat voor de Pipster. Hij was zo trots en zo blij met zijn fiets. Stapt op en rijdt weg… Heerlijk.

Voordeel van een webshop is dat er regelmatig zo’n grote dozen komen waar je huizen van kan bouwen, dat we ook regelmatig huizen bouwen. De mannen vinden het altijd leuk.

We bakten wafels. De Pipster helpt zo graag in de keuken altijd, vindt alles leuk en interessant. Zo grappig want is echt anders dan de spruit, die gaat liever spelen.

De wafels waren voor de paaslunch tweede paasdag. Wafels met slagroom en aardbeien waren een groot succes.

De spruit moest 10 producten met de P zoeken. Hij vindt dit nog best lastig, maar ik liet hem dan verschillende spullen zien waarvan 1 met de P en dan lukt het vaak wel.

Tweede paasdag aten we asperge soep. Verse asperges er door en eigen gemaakte croutons… het was mega lekker. Ik kan hier wel van genieten, van het asperge seizoen.

Dit ziet er uit als een dramatisch ongeluk, maar de Pipster ging hier gewoon even liggen en genieten van het zonnetje…Gekke Pippi

Een product dat ik al tijden online wilde plaatsen, kwam eindelijk online en de reacties waren zo lief. Je shopt het natuurlijk op Feestje van Hout.

Gekke Pippi zei ik toch al. Dat kind is echt een clown soms. Hier had hij de broek van Kikker aangetrokken en zijn sokken aan zijn handen en hij rende rond en riep. ‘Ik ben Superman aarbeien’

Ijsjes zijn altijd een goed idee.

Ook de moederdagcollectie kwam online. Ik ben zo blij met de collectie. Altijd een beetje spannend en leuk om te zien wat mensen graag kopen.

We maakten een stil leven. Althans de spruit. Ik keur het goed.

Op zaterdag gingen we onverwachts iets heel spannends doen. Althans spannend… vooral omdat het natuurlijk best een grote uitgave is. We vonden in de buurt een super mooie bakfiets voor een leuke prijs. En we namen hem mee…

Het was toch nog een uur fietsen, al is hij electrisch dus wel ondersteund, maar ik durfde nog niet zo hard omdat het rijden wel echt even wennen is. Ik vond het fijn fietsen, maar op scheven wegen en het sturen met die bak is even wennen.

Op zondag deden we niet zoveel. Althans we speelden vooral thuis en in de tuin. Daarna besloten we de bakfiets weer te pakken en er even uit te gaan met de mannen. Het went super snel, het ging vandaag echt al super met het sturen. Kijk die blije bekkies.

We hadden de picknickmand mee met mandarijnen, croissantjes en ranja… Perfect voor bij de speeltuin.

Zoals je ziet bevalt het de mannen wel… Liedjes zingen, kletsen, alles bekijken en harder roepen. Wat een heerlijkheid.

Hier word ik heel blij van. Op naar vele avonturen…

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Lieke van Veen
  20 april 2020 / 15:15

  Nu krijg ik spontaan zin in wafels met slagroom en aardbeien.

 2. Lieke van Veen
  20 april 2020 / 15:15

  Nu krijg ik spontaan zin in wafels met slagroom en aardbeien.
  Zo’n bakfiets lijkt me echt leuk.

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2020 / 15:22

   Hahahaha heb je het al gedaan???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *