DIARY: Weekend kamperen en ook een beetje vakantie…

Zondagavond was ik kapot door een fantastisch weekend (check de foto’s)… Ik wilde mezelf verplichten deze DIARY online te zetten, maar heb mezelf toch een soort van zomervakantie gegeven. Wat lukt dat lukt, maar ik ga mezelf niet verplichten. Dus vandaar wat later, maar hier is mijn heerlijke diary van afgelopen week.

De mannen waren aan het stoeien. Vooral de Pipster vindt dat heel erg leuk. Als hij zijn broer zover krijgt hoor ik ook alleen maar gelach, ik vind dat zo gezellig. Ik ben benieuwd wanneer die kleine man zijn broer inmaakt.

Dit is toch echt vakantie. Samen buiten puzzelen aan tafel. Eigenlijk had ik ze hier toe aangespoord zodat ik kon werken, maar ik dacht boeiend het is zomervakantie ik werk straks wel nu even genieten van dit moment.

Tijdens het slaapje van Pip toch nog kunnen werken en in de middag besloot ik weer eens op de bakfiets te stappen. Mijn bekken laten het helaas niet toe om hele lange stukken te fietsen, maar pakketjes wegbrengen en ijsjes eten lukt wel. En die blije bekkies zorgen dat ik de pijn dan even voor lief neem.

En gelukkig kreeg ik ze zover om een ijsje te eten (soms willen ze liever een raket)

Woensdag stonden we minder happy op. Deze man werd weer huilend wakker en had net als laatst weer pijn in zijn nek, and again torticollis. Zo zo zielig. We moesten meteen komen bij kinder-orthopedie en die hebben een MRI ingepland. Ik vind dat best heftig, maar hou mezelf maar voor dat het domme pech is…

Woensdag middag zag laag twee van de vloer op onze kamer er op en ik ben er nu al zo blij mee. Doordat we weekendje weg gingen is het nu nog niet af, maar deze week slapen we eindelijk weer in onze eigen kamer.

24 weken zwanger. Zo fijn dat we deze mijlpaal weer gehaald hebben. Mijn buik groeit lekker door en ik voel ons meisje zo heerlijk trappelen.

De spruit vindt het een feest om iedere dag een vakje af te strepen en het helpt hem echt een beetje overzicht in de week te krijgen.

Op vrijdag waren de mannen zo onrustig… het stromde in huis leek het wel, dus ik besloot snel op pad te gaan en de bioscoop was de beste plek. Voor de Pipster de eerste keer en ik was benieuwd hoe hij het volhield, maar hij heeft heel de film (Big trip) netjes uitgezeten. Dit is toch heerlijk.

24 weken… met de camping spullen klaar op de gang om een weekendje naar mijn ouders te gaan kamperen achter op het land.

En als we gaan kamperen neem ik altijd graag goede verlichting mee. Cruciaal toch??? Grapje natuurlijk, deze lamp neemt mijn zusje over, maar de auto was zo volgeladen dat de lamp niet meer achterin paste. Dus dan maar tussen mijn benen.

Dit is onze camping spot voor deze nacht. Onze vouwwagen staat al klaar om open geklapt te worden. We gingen niet zomaar kamperen, maar Yvette heeft ook een vouwwagen gekocht (yes de vouwwagen club breidt uit) en die wilden ze graag een keer proberen voor ze echt op vakantie gingen.

Het was dit weekend natuurlijk super warm, dus de kinderen speelden heerlijk met water op de trampoline.

Helaas liet mijn bekken me ook vandaag weer even in de steek. Toen onze vouwwagen even stond ging ik dus even liggen. Ik vind het vooral vervelend als er andere mensen bij zijn. Mijn lief weet dat ik alles doe wat kan in de tijd dat het kan, maar als er anderen bij zijn hou ik me toch liever groot.

”s avonds was het tijd om fikkie te stoken. Voor de kinderen natuurlijk een groot feest. Het kan zo simpel zijn om toch feest te zijn. Ik kan dus intens genieten van dit soort momentjes.

Spelen met houtblokken en in het hooi… Alles is feest.

De paardjes bij mijn ouders maken het natuurlijk helemaal af. De spruit is helemaal gewend aan de paarden zo leuk om te zien.

Kinderen in bed (is altijd het spannende deel op een camping, hoe snel dit lukt) en daarna konden wij nog lekker bij het vuur zitten.

Iedereen heeft super geslapen (buiten wat zwangerschapskwaaltjes om) en dit was onze ontbijt spot. Dit moet een jaarlijks uitje worden, heerlijk die kinders allemaal in pyjama.

En daarna snel hop laarzen aan en naar de kleine paardjes. Op een van de twee mag er gereden worden, maar eerst moet er gepoetst worden. Kijk dit dan….

Heerlijk kind ben je toch. Echt matties met Polleke.

En natuurlijk een rondje rijden. Zo stoer hoe alle kinderen het gewoon deden.

Een vriendin die vroeger altijd mee op ponykamp ging zei… Dit is echt ponykamp 2.0… HOE VET… past helemaal

Na een dag spelen, vouwwagens inklappen en daarna frietjes en ijsjes als afsluiting was het tijd om naar huis te gaan… Met dit als resultaat. Het was echt een weekend met een gouden randje.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Lieke van Veen
  21 juli 2020 / 15:01

  Dat kampeerweekend ziet er gezellig uit!
  Hopelijk gaat het snel beter met je bekken.
  Gewoon rusten als je dat nodig hebt.

  • Liefthuis
   Auteur
   29 juli 2020 / 11:42

   Lief…. Je hebt gelijk, maar is soms zo lastig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *