DIARY: Weekendje weg en kuikentjes dood

Captain America, weekendje weg, zonnebrillen, kuikentjes die dood gingen, nieuwe boeken en tips van jut en jul. Een hele hoop in deze DIARY… Dus kijk mee…

Wij kregen het boek Koos zoekt een Huis opgestuurd. Het gaat over een betere wereld. Vooral voor Raf is het heel leerzaam, hij ging ook echt al prulletjes oprapen op straat. Daarnaast is het super dat er Australische dieren in voor komen. Dat vinden wij natuurlijk leuk.

Hij mocht om half 5 televisie kijken. Dat is onze televisie tijd. Ik legde hem uit hoe de klok dan moest staan en hij besloot te gaan wachten bij de klok tot het zover was. Hij pakte zijn stoel er bij en ging kijken tot het zo ver was.

Voor deze grote man had ik een camper gekocht. Een eigen perrie van Lego. Die had hij verdient omdat we bij de tandarts waren geweest, wat voor hem nogal een opgave is.

Dit is onze wc. Ik was alleen thuis met de kinderen, zij begon te huilen en ik moest plassen. Dan maar even mee… ziet ze deze ruimte ook eens van binnen.

En dit is real mom life en vooral ook het lot van een derde. Zo zaten wij op dinsdagmiddag buiten te wachten bij de zwemles. Niet ideaal, maar het is even niet anders.

De mol België is zo mega leuk. De spellen zijn fantastisch. Dit spel was ook weer geniaal. Kijk je het nog niet, ga het dan zeker doen, het is zo goed en leuk. Je kan het kijken via Goplay.be

Ik knipte eindelijk de haren van de spruit. Het was zo mega lang, maar hij wilde het liever niet knippen tot dan toe. Ik beloofde hem dat het lang zou blijven en dat vond ik zelf ook heel fijn… het is vast niet perfect, maar ik ben heel blij met het resultaat.

Dit meisje heeft echt een hele goede garderobe. Zoveel mooie kleertjes en ik vind ook continu mooie items…. via vinted of bij zara…

Papa was vergete haar pak dicht te doen, dus dat deed hij even en zij had de grootste lol op haar buik.

Ik kocht een koningsdag heuptasje… HOE LEUK… Ik dacht ik weet nog niet hoe we het vieren, maar we zullen het vieren, dus deze ging mee. Hij is van kruidvat en was maar 4 euro.

Samen Raf halen. Zo zo blij met deze draagdoek van Artipoppe. We gebruiken hem echt heel erg veel. Mocht je hem ook willen shoppen dan krijg je 50 euro korting als je via de volgende link besteld -> Artipoppe

Misschien krijg ik hier ooit spijt van, maar ik vind dit dus heel leuk. Pip vindt mijn make up super interessant en ging hier zelf aan de slag.

Zaterdag ochtend deed ik voor de zekerheid een sneltest. Niet omdat het moest, maar wel omdat ik het fijn vond zeker te weten dat ik niemand ziek zou maken.

Want… mommy goes out… Samen met een vriendin ging ik namelijk een nachtje weg naar Haarlem.

We startte onze ochtend voor koffie bij de mac. In plaats van koffie kregen wij helaas iemands ontbijtje mee en daar kwamen we pas op de snelweg achter. Dus zo zaten we om half 11 al aan de mc chicken. Ik moet bekennen dat dat niet eens heel verkeerd smaakte.

Mijn lief was bij de mannen en Lua en helaas was er een kuikentje dood gegaan. Dus die gingen ze het kuikentje begraven. Vorig jaar kocht ik nadat er kuikentjes dood gingen het boek Kikker en het vogeltje. Dus kikker ging nu mee begraven.

Wat is Haarlem prachtig. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken, zo mooi en sfeervol. Een soort lievere en kleinere variant van Amsterdam, maar daardoor zo fijn. Ik wil zeker terug en dan ook bootje varen.

We hadden allerlei shopafspraken gemaakt. Dat werkte eigenlijk heel erg fijn. Bij Room42 shopte ik voor Lua, maar ik kon heel de winkel wel leeg kopen. Wat een prachtige kleding en spullen hebben ze daar.

Met koffie op de rand van een parasol even bijkomen en nieuwe plannen maken.

De buit was goed, maar ik zeulde mij een ongeluk haha. Dus die ijskoffie kwam op het juiste moment.

Na onze Mc Donalds fail… bleken we ook een hostel geboekt te hebben in plaats van een hotel. Even schrokken we en zagen we onszelf op een slaapzaal in een stapelbed liggen, maar het bleek een prachtig hostel te zijn. We hadden een prive kamer met eigen douche alleen geen eigen toilet. De aankleding was ook mega gaaf. Hele fijne sfeer.

Dit was ons bedje. Een bedstee met gele deurtjes. Zo gezellig en knus. We hadden ook een klein zitje in onze kamer.

En dit is de patio beneden. Je kunt nu niet gewoon in en uit lopen, maar we hadden geluk en er was nog plek om hem te reserveren op een bepaalde tijd om koffie te drinken. Heerlijk bij de kachel even kletsen. Het hostel heet Hello I am Local en is dus een dikke aanrader, ook als je normaal voor hotels gaat.

We besloten met dit lekkere weer naar het strand te rijden, want dat is immers heel dicht in de buurt. Op weg naar Bloemendaal, zag ik ineens iets flapperen onder de ruitenwisser. OW NEEE een parkeerboete en we dachten nog wel dat we zo goed gecontroleerd hadden waar we gingen parkeren.

We zijn op het strand en dat is een gedeelde liefde van ons. Daarnaast kan ik dit kleed echt aanraden. Het is een picknickkleed van Hema en heeft een plastic onderkant. 4 Jaar geleden kocht ik er ook een en die hebben we super veel gebruikt. Die was toe aan vervanging en deze is mega leuk. Tip van Jut en Jul dus.

Of we blij zijn…. check ons hoofd. Na nogal hectische en intense weken, was dit moment zo fijn. Even ontprikkelen, kletsen, lekker eten en niks doen.

En terwijl ik op het strand zat, was mijn lief aan het klussen. HOE MOOI…. Hij heeft een eigen blad op maat gezaagd om heet aanrecht in de Perrie te vervangen. Hij is zo handig.

Helaas is er nog een kuiken dood gegaan en hebben we er nu dus nog maar 1. Zo jammer en zo balen. Ik voel me ook ergens een beetje schuldig, terwijl wij er ook niks aan kunnen doen. Hopelijk houdt deze het vol en dan proberen we het over een tijdje nog een keer.

In Haarlem bij HM kocht ik voor de mannen superhelden pakken. Ze houden heel erg van verkleden en deze pakken zijn echt heel erg mooi vind ik. Dus dit is een topcadeau vond ik. Gewoon omdat ik ze wilde verrassen.

Kijk haar verliefd naar Captain America kijken. Hoe lief…. Dat snoetje…

En deze zonnebril shopte ik voor Lua… Het is zo’n pastel gele kleur maar zie je op de foto niet helemaal goed. Te zoet…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *