DIARY: Wet van Aantrekking, Wraphoofd en Nieuw kleed…

Plannen, organiseren, ontwerpen, schuiven… maar alles met liefde om er voor te zorgen dat we juist nog wat fijne momenten met de mannen kunnen hebben en dat we leuke dingen kunnen doen…

Maandag is oma Paardje oppas dag en dan krijg ik altijd wat foto’s tussendoor. Heerlijk altijd… Kijk hoe lekker hij boekjes ligt te lezen, daar is hij zo dol op. Alleen of samen…Zo leuk…

Ook speelden ze het nieuwe spel van de spruit. Dino Bingo… Al noemt hij het Dino Jungle… en dat vind ik veel leuker haha dus ik verbeter hem lekker niet. Een heel leuk spel voor peuters/ kleuters en zeker voor grote dino fans.

Op donderdag ging ik naar de live dag van Kim Munnecom. Over de Wet van Aantrekking en money mindset. Heel interessant en zo gaaf. Ik kwam vol nieuwe inzichten thuis… Zo fijn dit samen met Angela van @mamametpassie te doen.

En kijk de rest van deze blije hoofden…. Wat een top dames en zo fijn dit avontuur samen met hun te delen. Dit zijn een paar van mijn Mom’s in Business matties van het coachings traject wat we volgen… Zo waardevol om dit soort vrouwen om je heen te hebben.

Eye opener…. al zeg ik het zelf… Kim is een master in het uitleggen en verwoorden van de Law of Attraction. Voor ik haar kende zei ik wel eens… Alles wat je het universum in gooit, komt bij je terug. Dit is mega spannend, maar ik geloof er in… Kim heeft me daarnaast nog zoveel meer eye openers gegeven en dingen duidelijk gemaakt over positieve en goede denk wijzes.

Zo ook over geld en hoe wij daar naar kijken. Hoe wij zelf obstakels zien en hoe we ons eigen geld verhaal konden herschrijven. Je moet uit dit soort dagen er uit halen wat er in zit en wat per persoon passend is, maar ik heb super veel aantekeningen gemaakt en kan hier zeker wat mee… ik ga doorpakken.

Mijn lief had een dagje thuis met de mannen en besloot met ze naar de Efteling te gaan. Het was heel druk, maar door ons abonnement maakt dat niet zo heel veel uit. Het was blijkbaar een topdag en natuurlijk werd ik op de hoogte gehouden met foto’s.

Dit is toch te lief. Mijn lief had worteltjes, komkommer, appel en boterhammen meegenomen en de spruit wilde iedere keer ergens gaan zitten om lekker iets te eten. Kind van zijn moeder hahaha.

Te leuk toch…

Blijkbaar was het een vermoeiende dag. kijk ook die hete koppies…

We kochten een kleed en dat hing ik half over de hangmat om even te luchten. De spruit hing het vervolgens goed als een tent en legde er een picknick kleed in… Zo lief… Hij vindt het altijd top in een tent…

Op Vrijdag was ik het thuis op een gegeven moment helemaal beu en wilde even de deur uit. Dus ik besloot samen met ze het kabouterpad te lopen. Lekker een stukje door het bos. Het weer was niet top… maar wel even lekker een frisse neus gehaald.

We aten wraps….. En mrs Wrap head was ook aanwezig… Of is dit heel raar…

Dit is toch te leuk… Hier doe ik het voor…

Het kleed was neergelegd op zijn plek. het was wat kleiner dan de bedoeling (maten op MP klopten blijkbaar niet) maar het is wel een heel leuk kleed. Ik vind het zo gezellig en knus staan…

Zo fijn dat de Pipster zich graag wil verkleden. Hij komt dan ook regelmatig aanzetten met de dinostaart en zijn dinomuts… Lekker ding… De vuurwerkbril is ook een favoriet.

Op zondag vierden we een kleine After B-day party omdat de broer van mijn lief en zijn vrouw er niet bij konden zijn. We kregen super leuke cadeautjes en we gingen lekker samen eten. De kinderen speelden en wij aten en dronken… Perfecte verdeling, al zeg ik het zelf…

Hoe fantastisch is deze foto…Natalie nam haar camera mee en wat is ze toch goed. Meer van dit soort avonden. Het was zo gezellig…

De spruit tekende nog even de weg naar hun nieuwe huis. Zo lief… Hij is heel erg bezig met waar iedereen woont en aangezien ze bij ons in de buurt komen wonen, tekende hij even de weg… Liefde…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *