DIARY: Woonkamer make over en het circus…

De magie van het circus… dat is toch iets wat je als kind moet ervaren. De sfeer, de acts, de lampen, de tent… ik vond het goud, vooral omdat de mannen het zo bijzonder vonden. Daarnaast gingen we naar het bos, maakten de woonkamer make over af en pip tekende… uren en uren en uren.

De woonkamer make over was begonnen… Vorig weekend hadden we behangen en nu moesten we wel doorpakken want we leefden tussen de uitgeladen kasten en snoeren. Niet heel handig voor Lua, maar ik vind het dan ergens ook een voordeel dat je wel moet. We moesten wel door om het af te maken.

En precies dit is de reden dat alles veilig weg geborgen moest. Ze pakt alles. Ze is mega snel en ze is alles aan het ontdekken. Hier had ze een foto van het bord gepikt en vervolgens zat ze met haar handen in de drinkbak van Sam.

Ik vroeg mijn lief of hij van die lekker zonnebloem pitjes mee wilde nemen. Van die zoute die je dan lekker kan opeten, maar toen stuurde de grapjas deze foto. Vogelvoer…

Op donderdag verrasten we de mannen met een uitje naar het circus. Daar waren ze nog nooit geweest en de circus magie wilde ik ze een keer mee laten maken.

En dat is precies wat gebeurde. De magie van de circustent, de lichten de muziek… het was magisch voor de mannen. Niet iedere act was even mooi of goed, maar ach zij vonden het wel fantastisch en dat zij zo genoten (hoe cliche ook) maakte voor mij alles goed.

Dus kijk ons lekker genieten…

Het nieuwe kassatje van ons meisje en NATUURLIJK is deze te koop in onze shop. Zo blij mee.. Ik heb hem nu overigens weer opgeborgen en dan kan ze hem met haar verjaardag weer uitpakken.

Sinds Pip op school zit heeft hij eindelijk iets ontdekt wat hij voor zichzelf heel leuk en fijn vind. Kleuren. Hij kan echt uren en uren kleuren. Hij vindt hier helemaal zijn rust in.

Dus ik kocht nieuwe stiften voor hem. Ik denk dat ik de komende tijd veel van dit soort foto’s maak… want ik kan hier dus uren naar kijken.

Dit zat op zondag op ons dakraam… hoe mooi…

Wij gingen naar het bos. We hoopten op herfstschatten en die hebben we ook wel een beetje gevonden, maar echt heel veel waren er nog niet.

Mijn meisje… met d’r blauwe ogen.

Het resultaat van de make over… nog niet klaar, want wil nog andere decoratie en nieuwe kussens en een nieuw plaid, maar wauw… zo blij met ons warme en gezellige plekje. Binnenkort zal ik even goed foto’s maken en duidelijk delen hoe de woonkamer er nu uit ziet.

En deze foto… GOUD… Ik vond hem al prachtig, maar hij past ook nog eens perfect in onze nieuwe woonkamer.

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.