DIARY: Ze zijn dood, oneindig zwemmen en genieten van het weer…

We begonnen de week met nogal wat ellende. Ik voelde me niet goed en toen gingen ook nog eens twee van de kuikens dood. De spruit was zo intens verdrietig dat ik mijn emoties ook niet onder conctrole kon houden… Gelukkig werd de week daarna een stuk mooier.

Onze hond is soms net een baby. Komt het liefste knuffelen en vertrouwd ons volledig dus valt overal zo in slaap en laat zich dan ook vervoeren. Kleine Sam.

Op dinsdag start ik vaak zo met de spruit. Mijn lief brengt de Pipster weg en dat is vaak al om 7 uur, wij liggen dan vaak nog een half uurtje lekker in het grote bed te chillen.

Typisch ons… ons wc papier was op, dus er hing fleurig keukenpapier op mij te wachten.

En toen zaten we er zo bij. Ik ging na school samen met de spruit kijken bij de kuikentjes en ze knuffelen en toen lagen er ineens twee dood in het hok. De spruit was intens verdrietig. NIET TE DOEN… ik heb met hem meegehaald, want het was zo zielig.

We hebben geen idee wat er gebeurd was. Geen idee. Alleen dit kuikentje leefde nog. Die hebben we dus even mee naar binnen genomen.

Na een intens verdrietige middag besloot Raf dat het toch een goed idee was de kuikens te begraven. Eerder vond hij dit te zielig en dan zou hij ze teveel missen omdat ze weg waren. Hij kon het niet geloven dat ze echt dood waren.

In de middag op woensdag had ik als verrassing voor de mannen een gigantische dino opgeblazen die je kan aansluiten op de tuinslang en dan sproeide hij water uit zijn mond. Groot succes. Hij is trouwens van Action, voor 12 euro.

De spruit was nog wel verdrietig, maar nam zijn zorgtaak voor het overgebleven kuiken heel serieus.

Hij ging ook samen met papa eindelijk zijn verjaardagscadeau in elkaar zetten. Het houten dinoskelet. Groot succes.

Ik had die avond een shoot met Natalie, maar ik kon wel wat ontspanning en een masker gebruiken. Dit voelde wel lekker, maar ook een beetje raar. Bleek dat ik het harde plastic er niet afgehaald had hahahah LOSER.

Het was natuurlijk waanzinnig weer voor onze zwemvijver. We hebben zoveel gezwommen vorige week. Zo fijn.

In overleg met de vrouw waar we onze kippen vandaan hadden, besloten we dat het zielig was om het ene kuiken alleen te laten zitten. Dus de spruit ging samen met mijn lief twee nieuwe kuikentjes uitzoeken.

Ik ging met Natalie, de beste fotograaf… naar de Strabrechtse heide om foto’s te maken met onze kleine kiwi, mijn belly en deze prachtige jurk.

Op donderdag aten we eindelijk spring rolls. Daar had ik zo lang al zoveel zin in, maar het duurt best lang om te maken. We aten dit ooit in Vietnam en sinds dien is dit een van mn lievelings, al kun je het nooit zo maken als daar.

Met het warme weer kon er prima gegeten worden na het avondeten en na het zwemmen gingen de mannen als twee coconnetjes opdrogen in het gras. Hoe lief… mijn bundeltjes geluk.

Ik had geshopt in de Zara sale voor de mannen. Ik wilde dat hij zijn outfit liet zien en zei… maak eens spierballen. Hoe lief…

Na ons kuikentjes debacle, besloot ik dit boek te kopen. Over een vogeltje dat dood gaat en begraven wordt. Dikke tip…

Dit zijn van die echte zondag dingen. Heerlijk samen bouwen aan de lego bouwwerken die hij voor zijn verjaardag had gekregen.
Na de kuiken ellende was het toch een hele fijne week…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *