Dikke kerst kus van ons…

Lieve lezers en volgers,

Lieve stille volger, reageerder, af en toe lezer, iedere blog lezer, fanatieke volger. Alleen blog lezer, in de pauze of tijdens het kolven volger. In de ochtend bij het ontbijt lezer, of alleen vlog kijker. Iedereen maar dan ook iedereen die me volgt op Lief thuis. Ik heb het tegen jou…..

Sinds ik hoog zwanger was merkte ik hoeveel mensen via mijn blog of instagram betrokken zijn bij mijn leven. Die me adviezen geven, die oprecht geinteresserd zijn, me helpen, mee lachen of gewoon mijn typische dingen met me delen. Ik vind dit mega bijzonder en wil jullie daar allemaal voor bedanken met een dikke kerst kus.

Ik wens iedereen een hele fijne kerst. Precies zoals je wil, met veel geliefde en familie of juist klein en fijn. Ik wens jullie de mooiste kerst ooit.

Dikke kus en heel erg bedankt voor het volgen…Ik vind jullie en jullie reacties lief.

Uiteraard ook een dikke kerstkus namens de spruit, de pipster en mijn lief…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Christine
  27 december 2017 / 12:57

  Wat leuk met deze foto’s!!
  Een hartelijke derde ­čśë kerstdaggroet terug van een stille lezer..!

  • Liefthuis
   Auteur
   27 december 2017 / 18:11

   Super leuk iets van je te horen ­čÖé HOpelijk jij ook een fijne kerst gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *