Dit heeft een jaar bloggen me gebracht…Dank je blog…

Lief thuisEen jaar bloggen. Een jaar Lief thuis. Een jaar mezelf ontwikkelen, mezelf uitdagen, mezelf toespreken. Een jaar overleg met anderen, met vriendinnen, met mijn lief, met mezelf en zelfs soms met vreemden. Deze mega awesome uitdaging heeft me het afgelopen jaar al zoveel gebracht. Dingen die ik nooit had verwacht, dingen die ik heel bijzonder vind en waar ik heel dankbaar voor ben. Ik deel graag met jullie wat…

Contact thuis
Het bloggen bracht me drie verschillende soorten contacten waar ik heel blij mee ben;

 • Drie dagen voordat ik mijn blog online durfde te gooien, liet een vriendinnetje van het Viva forum ineens weten dat ze een blog was begonnen, mama met passie. WAAAAT??? Ik vond het zo stoer dat ze het gewoon deed. Onder andere zij hielp mij de laatste stap te zetten. Het afgelopen jaar heb ik met Angela veel contact gehad over onze blogs. Advies, hulp, sparren, maar ook gewoon kletsen, ik heb soms zoveel aan haar. Dank je meis. Angela’s blog bestaat nu dus ook een jaar en heeft ook allerlei leuke winacties lopen, ga daar zeker eens kijken.
 • Het contact met jullie, lieve leuke lezers, volgers, bezoekers is ook echt mega leuk. Wat bijzonder dat mensen reacties achter laten op mijn blog en meeleven met mij en me advies geven als ik er om vraag. Dat contact is echt zo mega gaaf. Dit is echt een groot deel van wat het bloggen zo speciaal maakt.
 • Ook contacten met andere bloggers, maakt het heel leuk. Steeds meer meiden leer ik echt kennen en heb ik persoonlijk eens ontmoet. Ik leef echt met ze mee online en offline.

Lief thuisCreatief thuis
Ik vind het een uitdaging mijn hersenspinsels op zo’n manier op papier te krijgen dat het precies zo overkomt zoals ik het bedoel. Dat mensen mijn enthousiasme, mijn onzekerheden en mijn gevoel voelen. Of alsof ze jullie bij me op de bank zitten, met koffie en thee en ik jullie dit verhaal vertel.
Ook het vormgeven van mijn site, het maken van foto’s, het opmaken van artikelen. Ik ben er bij lange na nog niet de beste in, maar wat vind ik het leuk om te doen.

Ambitieus thuis
Ik ben altijd nieuwsgierig. Ik wil graag nieuwe dingen leren. Ik wil altijd graag begrijpen hoe dingen werken. Binnen het bloggen en het blogwereldje is voor mij nog zoveel te leren en iedere keer als ik weer iets nieuws leer of ontdek ben ik enthousiast.

Trots thuis
Ik ben mega trots op wat mijn stukje internet nu is. Als een kind zo blij ben ik als iemand me een compliment geeft. Ik ben zo blij als mensen me vertellen dat ze mijn hersenspinsels herkennen en leuk vinden om te volgen. Doel bereikt denk ik dan….

Hobby thuis
Door mijn bekkenproblemen heb ik een aantal van mijn hobby’s tijdelijk on hold moeten zetten. Ik vind het super fijn dat dit nu echt mijn ding is. Ik kan mezelf echt kwijt in mijn blog en steek er heel graag veel energie en tijd in. Lekker van uit huis, zonder m’n bekken te belasten. Ideaal!!!

Hersenspinsels thuis
Mijn hoofd maakt soms overuren. Wat is het fijn dat ik al deze hersenspinsels van me af kan schrijven en kan delen. Ik vind het zo fijn dat ik volledig eerlijk en dicht bij mezelf kan blijven. Soms is dat ook mega spannend, maar tot nu toe nog nooit spijt gehad. Soms helpt het me echt, zoals toen ik vertelde over de angst voor weer een miskraam.

Herinneringen thuis
Ik heb zoveel voor en over onze spruit geschreven. Zoveel herinneringen, zoveel gevoelens, zoveel avonturen. Brieven aan hem, de bevalling, de zwangerschap. Al deze dingen heb ik opgeschreven en bewaard. Bewaard op mijn blog. Op Lief thuis. Het voelt een beetje als een klein schatkistje vol met herinneringen. Als onze spruit later groot genoeg is ze te lezen kan hij ze krijgen. Ik wil de bijzondere stukken over hem namelijk graag uit gaan printen en bewaren. Hij is toch mijn grootste inspiratie.

Welk artikel van Lief thuis is jou bijgebleven? Ik ben super benieuwd…

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 30 oktober 2016 / 08:48

  Fijn hè bloggen! Top dat het jou zoveel moois heeft gebracht. Ga zo door!

 2. 30 oktober 2016 / 09:58

  Fijn dat het je zoveel moois heeft gebracht! Ik vind ook de nieuwe contacten zo leuk! Op naar het tweede jaar!

 3. 30 oktober 2016 / 10:31

  Wat leuk om te lezen. Gefeliciteerd met 1 jaar bloggen, nog vele jaren blogplezier gewenst! Ik zie alweer op de ruim 8 jaar(!)…

 4. 30 oktober 2016 / 23:01

  Wat veel mooie dingen heeft het bloggen je gebracht. Het contact met bloggers vind ik heel leuk (als ze terug reageren op mijn reacties, want dat gebeurt niet altijd helaas). En ik wil ook wel blijven leren, leren over alles! Soms zit er wel eens aan te denken om een cursus website bouwen te doen zodat ik mijn site echt super mooi kan maken zelf.

  • Liefthuis
   Auteur
   6 november 2016 / 13:36

   Hey Jessica, Lees nu deze reactie, die is verloren gegaan tussen alle andere. Ik zat toevallig ook te denken over eits van een cursus ofzo. Ik vind je bloge cht al mooi hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *