Dit komt er in ons huis NOOIT in…

Soms is iets niet helemaal je smaak, of je stijl. Niet helemaal je ding, maar prima als het niet anders kan. Dan bedoel ik bijvoorbeeld gekleurd plastic speelgoed. Liever niet, maar als de mannen het echt graag willen kan ik me zomaar voorstellen dat ik zwicht. Er zijn echter ook dingen die ik echt NOOIT in mijn huis wil hebben.

Wit leren bank
Ik snap dat dit geheel smaak is, maar ik kan me voor ons geen interieur inbeelden waar een wit leren bank mooi in staat. Wellicht is het nog een onontdekte interieur liefde, maar ik kan het me nu niet voorstellen. Ik moet altijd een beetje denken aan ‘The Nanny’ en dan vooral dat huis van die moeder waar alles ingepakt in plastic is. Geen idee waarom, maar het idee is niet aantrekkelijk.

Vogels
Onze mannen kunnen smeken wat ze willen, maar vogels komen er gewoon echt niet in. Ik krijg het al benauwd bij het idee. Ik ben als de dood voor vogels. Grote, kleine, parkieten, kippen, duiven alles. Met de kippen die we eerst hadden (overgenomen bij het huis) was ik al vet trots op mezelf, tot ik de tuin niet meer in durfde als die kippen los liepen… Klinkt kinderachtig, maar echt waar…. Dus vogels…. NEVER…

Lamellen
En dan bedoel ik die plastic vergeelde brede kantoor lamellen. NEE NEE NEE… not gonna happen.

Nooit geen Apple
Misschien val ik ooit weer van mijn geloof, maar ik kan me nu niet voorstellen dat ik ooit weer van Apple af stap. Vooral omdat ik nu alles van Apple gelinkt heb. Ik vind het eigenlijk ook belachelijk duur, maar het werkt zo fijn voor ons, dat ik niet anders meer wil.

Crocs
Dat er werk is waar deze klompen handig voor zijn snap ik helemaal. Dus doe je dat werk…. Ik snap je volledig en voel je niet aangesproken.

Tomaten
Dit punt is niet helemaal eerlijk, want voor de mannen wil ik dit best in huis halen om te snacken, maar als ik iets vies vind, dan zijn het tomaten. Ik heb het al op allerlei manieren geprobeerd, met zout, met suiker, met vanalles er op of er onder, maar die typische tomaten smaak blijft mij te heftig. Ik merk dat we het daardoor toch ook weinig kopen.

Zeil… in alle vormen
Dit vind ik een lastige, want ik snap echt wel dat zeil soms een uitkomst kan zijn. Hoe fijn het ook schoon te maken is, ik vind tafelzeil juist altijd vies voelen. Blijft voor mijn gevoel toch plakkerig… Nope, niks voor mij.
Daarnaast is het een (meestal) goedkope manier om snel een nieuwe vloer in een kamer te leggen, maar ik vind het toch vaak net niet. Het maakt een kamer niet echt mooier vind ik… (uiteraard is dit een smaak dingetje)

Modern/ strak
Dit is een gevaarlijke uitspraak, want ik weet dat smaak met de jaren zoveel kan veranderen. Misschien ben ik op mijn 50ste wel totally in love met strakke interieurs, maar ik kan me er nu weinig bij voorstellen. Ik zou die touch van mijn schatten (of ouwe meuk) missen.

Levensgrote electrische auto voor de mannen
Ergens snap ik heel goed dat mensen dit tof vinden, maar even serieus….Zo’n ding is HUGE, waar laat je dat? Daarnaast heb ik gehoord dat ze om de haverklap kapot gaan en het sturen is ook niet gemakkelijk….dus bel je verzekering maar vast wanneer je er een aanschaft. Sorry spruit en Pipster…. niet voor jullie…

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Suzanne
  10 februari 2019 / 12:32

  Wat leuk en herkenbaar! Enne….welke beroepen bedoel je met de crocs? Want in veel zorginstellingen zijn ze al een tijdje verboden (gelukkig)

  • Liefthuis
   Auteur
   10 februari 2019 / 22:18

   Echt zijn die verboden? Ik had het inderdaad over zorginstellingen, waarom zijn ze verboden?

 2. Suzanne
  10 februari 2019 / 22:33

  Ze zijn niet veilig, onhygienisch, en statisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *