Dit vind ik stom… mijn stom lijstje…

Chips willen pakken, die je lief de dag eerder blijkbaar al heeft opgegeten. Naar de wc moeten als je je nagels net hebt gelakt (gellak is de oplossing) maar ook de vaatwasser in ruimen. Ik ben best positief ingesteld, maar uiteraard heb ook ik mijn irritaties. Dingen die ik Stom vind. Net als in de ‘Linda’ besloot ik mijn ‘Stom lijstje’ te maken.

Alsof ik door Linda her-self gevraagd was mijn stom lijstje in te vullen (wat ik dan wel weer leuk zou vinden), ging ik aan de slag…

 • Onkruid…Mega irritant. Waarom stopt dit nooit met groeien? Iemand de perfecte tip???
 • KORIANDER…
 • Vogels…snavels, nageltjes, fladderen….brrrr Als je me kent dan weet je dat ik hier bang voor ben, maar ik vind ze ook gewoon heel stom. Waarom laten ze me altijd schrikken. Zit gewoon stil, zenuwachtige beesten.
 • Gedoe, ik heb echt een ontzettende hekel aan gedoe. Vooral wanneer iets ook makkelijker kan.
 • Je favoriete mascara die uit het assortiment gaat….Bring back Lash Architect please….
 • Mensen die in de rij gaan staan als ze moeten boarden….terwijl de deur nog dicht is… Why??? Blijf lekker zitten op de stoelen die er nog naast staan…
 • Instagram meldingen, die niet uitgezet kunnen worden (er zat blijkbaar een fout in na een update). Ik word continu naar mijn tel getrokken. Hopelijk komt er snel een goede update, want ik hou wel van Instagram…
 • Dat je nooit meer even terug kan naar het onbezorgde van vroeger. Volwassen is en blijft volwassen helaas. Door mijn spruiten kan ik gelukkig soms nog een beetje kind zijn.
 • WC papier dat verkeerd om hangt (Yep ik hang het recht, met het papier naar je toe…)
 • Vastlopende computer wanneer je hem nodig hebt…dat doet hij nooit als je hem niet perse nodig hebt.
 • Mensen die overdreven lelijk doen over Red bull drinken (IIIEEEEE DRINK JIJ DAAAAT???)
 • Dat geldt trouwens ook over mensen die een mening hebben over bijvoorbeeld de hoeveelheid hagelslag op je boterham. (ZOOOVEEEEELLLL)
 • Zorgverzekeringen vergelijken. Het moet en heeft zeker nut, daarom doe ik het altijd netjes, maar het kost zoveel tijd om alles te vergelijken. Dan weet je dat je echt volwassen bent…Gelukkig heeft de Consumentenbond tegenwoordig een hele handige zorgvergelijker. Daarmee wordt het vinden m’n perfecte zorgverzekering voor 2019 een stuk minder STOM.
 • Lippenstift die niet goed blijft zitten…het schijnt te werken om af te poederen met translucent poeder… of iemand al de perfecte lippenstift gevonden die wel blijft zitten?
 • Mensen die Als en Dan door elkaar halen… sorry de inner juf in mij kan dit niet aan…
 • Als je op pad bent met je mini’s, en dat je er achter komt dat je een luier vergeten bent. Dan zit je toch niet meer zo rustig.
 • Korte sokken die van je voeten zakken… Hema heeft hele fijne met een rubber randje die echt niet afzakken en niet snijden… Go get them…
 • Mensen die liegen of niet te peilen zijn.
 • GEDOE…. ow wacht die had ik al gezegd..
 • Het einde van The Notebook….. Niet te doen… Heel erg mooi, maar ook heel erg stom…Ik krijg alweer tranen als ik er aan denk… zo mooi, maar ook stom….

Soms is het gewoon heerlijk even al je Stom punten te kunnen uiten…Herkenbaar??? Of heeft iemand tips voor bepaalde punten??? Let me know…

 

De link naar de zorgvergelijker van de Consumentenbond is tot stand gekomen door middel van een betaalde samenwerking. Dit doet echter niks af aan mijn lijstje…

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.