Een bijzonder cadeau voor mezelf – Vier je succes…

Afgelopen juni namen we de webshop over. Feestje van Hout werd óns feestje en jullie hebben al veel voorbij zien komen. Wat is het gaaf, spannend, nieuw, onwennig, soms heftig, maar ook zo tof…. Ik deed mezelf een belofte…

Een webshop?
Als je me al even volgt dan weet je een beetje hoe het gegaan is. Op het perfecte moment, kwam Feestje van Hout op ons pad. Op het perfecte moment voor mij en mijn lief.
Het was een flinke investering financieel gezien. We moesten echt even zuinig aan doen met geld, maar als het goed is zouden we het terug verdienen. Dus we besloten er voor te gaan. Want we wilden geen spijt krijgen van iets wat we niet gedaan hadden.

Alles was nieuw
Alles was nieuw, alles was spannend en regelmatig zaten we nog met vragen. Dingen die we zelf op moesten lossen, moesten regelen en uitzoeken en keuzes die we moesten maken. De oude eigenaresse hielp ons heel goed, maar ze gaf ons wel alle touwtjes in handen… Uiteindelijk alleen maar heel goed.

Ik deed mezelf een belofte
Na een maand hard werken en vooral barstensvol met ideeën deed ik mezelf een belofte. Wanneer we de investering terug verdient zouden hebben, dan mocht ik iets uitzoeken. Als beloning. Daarnaast leek dat nog zo ver weg dat ik dat wel uit durfde te spreken. Ik vertelde het een paar mensen en we gingen er vanuit dat we na een jaar de investering terug zouden hebben verdient. Nog 11 maanden wachten dus, dacht ik toen.

Het ging hard…
Het ging ineens hard. Het liep beter dan verwacht en het moment dat we onze investering terug verdient zouden hebben kwam veel eerder dichterbij. Zo’n grote uitgave…. ineens kon ik het niet over mijn hart verkrijgen. We zaten midden in groei, de spaarrekening ging langzaam weer groeien en dan ineens zoveel geld uitgeven aan mezelf… Ik ben altijd een wikker en weger met geld en ik kon het nu dus ook niet. Dus ik hield het in het midden…

Totdat
Iemand vroeg of mijn cadeau al in zicht was…. Ik bekende dat we er waren, maar dat ik het niet durfde, maar haar reactie was; Maar dan MOET je wel… 
Na overleg met mijn lief (die overigens al lang zei DOEN) en het feit dat het Black Friday was met een mega sale, besloot ik te luisteren. Luisteren naar iedereen en mezelf.

Beloon jezelf – Vier je succes
Ieder ander had ik gezegd dat ze het moesten doen. Vier je succes. Overal is een reden voor een feestje en daarnaast heb je er mega hard voor gewerkt. Ik beloonde mezelf met een van de allermooiste en dierbaarste ringen. Een ring van Vedder en Vedder met de vingerafdrukken van de mannen.

Dit is mijn luxe fles wijn, mijn etentje, mijn nieuwe console, mijn nieuwe telefoon…. Dit is mijn beloning, mijn nieuwe ring. Nu ik hem heb ben ik mega trots. Trots op mijn ring, maar ook de reden van mijn ring. Mega trots op ons bedrijf en iedere dag word ik er weer aan herinnerd.Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *