Een knal kinderfeest bij Jumpsquare met korting

jumpsquare

Kinderfeestjes…. Ik hou er van, maar vaak ook niet. De voorpret, de uitnodigingen, het uitkijken naar, het kinderlijk enthousiasme van de kinderen (wat ze dan weer niet van een vreemde hebben) Ik vind het goud… maar een kinderfeestje organiseren, zorgen dat kindjes kunnen, de uitnodigingen op tijd de deur uit zijn en dan ook nog een feest wat echt past bij de jarige… wat een werk is het soms… en toen werden we uitgenodigd door Jumpsquare Eindhoven, om Raf te verrassen met een feestje.

Bij Jumpsquare kun je een feestje organiseren, waarbij alles is geregeld. HEERLIJK… Dus kids blij en papa en mama blij… en daarnaast heb ik ook nog eens een mega leuke kortingscode… Want tot en met 26 juni krijg je 10% korting op de boeking voor een kinderfeestje als je boekt voor een feestje van maandag tot en met donderdag, met de code PARTYWEEK23. Via de volgende link kun je boeken.

Jumpsquare kinderfeest met korting

jumpsquare eindhoven

Jumpsquare

Jumpsquare is een mega hal vol met speelplezier. Het is een trampolinehal en de naam zegt precies wat het is. Een mega hal vol met trampolines in allerlei maten, maar ook evenwichtsbalken met foampits (van die zachte blokken waar je dus gewoon in kan vallen) er is een ninja parcours een valo jump (jump computer spel) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Alle kids krijgen speciale sokken, een korte uitleg en ze mogen een uur vrij springen en plezier maken.

jumpsquare eindhoven

Onze ervaring

Wat een feest. Ik was zelf nog nooit in een trampoline hal geweest. We zijn dus zelf ook mee de hal in geweest om het eens uit te proberen. Je voelt je weer helemaal kind, maar het is ook fantastisch om de kinderen bezig te zien. Raf dook meteen de VALO jump op en sprong door een computer spel, hoe vet is dat. Pip dook over het ninja parcours en gedurende en voor we het wisten, werden de leukste trucs gemaakt op alle trampolines, hadden we bezweette koppies en vooral heel erg veel plezier.

Het is echt een ideaal feest. Het is perfect geregeld, Raf kreeg een Jumpsquare tas, er was genoeg ranja voor de warme koppies en daarna hebben we heerlijk frietjes gegeten. Je bent als ouders heerlijk ontzorgd en kan zelf ook genieten en ontspannen. Zowel voor kleine kids als de grotere, want iedereen kan zich op zijn eigen niveau vermaken. Het was bij ons heel erg rustig, waardoor we ook echt alle ruimte hadden om te springen en alle attracties uit te proberen.

Zoals je aan alle koppies kan zien, het was een mega succes… Echt heel erg gaaf om te doen, dus dat gaan we zeker vaker doen… voor een kinderfeestje, of gewoon zelf.

Even praktisch:

Je kiest op de site de tijd dat je wil springen, zorg dat je een half uur van te voren aanwezig bent, zodat je jumpsokken ed kan regelen (die hebben ze daar) en na het jumpen kun je frietjes eten aan de tafel die voor jou gereserveerd is. IDEAAL!!

  • Je kan een feestje organiseren voor een uur, 1,5 of 2 uur.
  • Er zijn kinderfeestjes voor kinderen van 2-5 of vanaf 6 jaar en ouder
  • Je kan jump feestjes met frietjes, ranja en een ijsje, of met ranja en chips kiezen
  • er zijn zelfs disco feestjes (afhankelijk van de dag)

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.