Een heel winkelcentrum op je eigen bank – OO shopping

Grote jongens kamer voor de spruit, nieuwe babykamer voor de kleine mini. We kunnen weer flink aan de slag de komende maanden. Pinterest maakt al overuren voor alle nodige inspiratie. Online zoek ik de mooiste producten op en vergelijk alles met elkaar. Ik laad winkelmandjes vol en dat allemaal vanaf mijn bank. Ik hou ervan. Helemaal toen ik dit winkelcentrum ontdekte.

Wat is er handiger dan een winkelcentrum bij jou thuis? OO shopping is zo’n winkelcentrum. Het is een online winkelcentrum waar heel veel verschillende merken (en als ik zeg heel veel, bedoel ik echt heeeel veeeeel) en webshops hun spullen verkopen. Je kan er terecht voor tassen en horloges, maar ook voor instrumenten, elektrische fietsen, kinderspeelgoed, huisdier benodigdheden en allemaal van leuke merken. Neem zeker eens een kijkje, want het aanbod is mega.

Mijn hoekje

Mijn favoriete hoekje van dit online winkelcentrum is momenteel toch echt het Baby&Peuter hoekje. Je vindt er werkelijk waar ALLES. Van matrasjes, tot boxen, kolven, babyfoons, schoentjes, flesjes, verzorging enz enz.
Dit allemaal van onder andere de volgende, voor veel mama’s, bekende merken. Aden Anaïs, Alecto, Avent, Burts Bees, Baby’s only, Medela, Cocobelt, Cottonbaby, Cowboysbag, Fresk….en dit is nog maar een gedeelte van de hele Baby&Peuter hoek.

Mijn favorieten
Mijn favorieten van OO shopping komen nu allemaal uit het baby en peuter hoekje. Tja, je bent zwanger of je bent het niet.

 • De Swaddlers van Aiden en Anais heb ik heel veel positieve dingen over gehoord. Het schijnen mega zachte, goede kwaliteit hydrofiel doeken te zijn. Wij gebruiken de grote doeken nog altijd voor na het bad van onze spruit. Deze ben ik dus wel heel benieuwd naar voor onze nieuwe uk.
 • De Cocobelt stond eigenlijk al een dik jaar op mijn wishlist voor als ik ooit weer met een maxi cosi aan de haal moest. Toen onze spruit bijna uit de maxi cosi was gegroeid, maakte ik kennis met dit handige ding. Het is een schouderband voor aan de maxi cosi, zodat dat ding niet zo waar was. Want met een kind van 9 kilo erin, is het nogal een gesjouw.
 • Dit is onze cowboysbag diaperbag. Deze kon ik online nergens meer vinden nadat ik hem gekocht had (iemand vroeg er naar) maar nu kwam ik hem gewoon ineens tegen. Het is een mega fijne luiertas en ziet er ook nog mooi uit.
 • Fresk kwam ik vorige week al op de negenmaanden beurs tegen. Wat een leuk merk. Ik hou van oud roze en dit rompertje vind ik fantastisch. Ik weet helemaal niet of we een jongen of meisje gaan krijgen, maar ik vond deze mooier dan de blauwe, dus vandaar dat ik deze laat zien.
 • Dan een van mijn favo merken. Baby’s Only. Ik hou echt van de kleuren en de materialen van dit merk. Voor onze spruit hadden we er een deken van en voor de komende mini, wil ik toch ook zeker weer wat spulletjes aanschaffen. Het is niet goedkoop, maar zo mooi.

Zijn jullie bekend met een van de merken? Of hebben jullie nog aanraders? Want ik kan nog wel even doorzoeken op de site van OO shopping. Nog genoeg te bestellen, te kopen en genoeg wat we echt echt ‘nodig’ hebben. Toch?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 10 maart 2017 / 07:43

  Ja Fresk en Cocobelt ben ik bekend mee en zijn allebei echte aanraders! Ik wou dat ik Cocobelt eerder ontdekt had, en Fresk heeft zulke leuke printjes en zachte stofjes.

  • Liefthuis
   Auteur
   10 maart 2017 / 12:12

   Dat wou ik dus ook bij cocobelt haha. Maar nu hou ik hem in gedachte voor deze kleine uk.

  • Liefthuis
   Auteur
   10 maart 2017 / 12:11

   Nou Echt, ik hou ervan. Lekker shoppen vanaf mijn bank 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   10 maart 2017 / 20:26

   Voor jou nu helemaal ideaal, als je niet meer uren door de stad of over de woonboulevard kan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *