De eerste cadeautjes en aankoopjes voor onze nieuwe mini….

Onze kleine man of vrouw is al flink verwend. Zelf hebben we nog niet zoveel gekocht, aangezien we nog niet weten of we een jongetje of een meisje krijgen, maar dit weerhield anderen er niet van ons te verwennen. We vinden het mega leuke cadeautjes, van kleertjes, tot verschillende boeken. Kijk snel mee, misschien doe je nog wat inspiratie op.

Edit: ondertussen weten we wel of onze uk een jongen of een meisje is, dit delen we snel met jullie…

Dit lieve pakje is van Noppies. Ik vind Noppies altijd heel lief voor de allerkleinste babytjes. Echte newborn pakjes. De stofje zijn zo zacht en zitten zo lekker. Dit pakje kan natuurlijk makkelijk voor een jongen en een meisje, maar het mint groen maakt het voor mij toch echt een stuk leuker dan alleen wit. Hoe lief is die maan met sterren op dat shirtje en die is zoooooo zacht.

Dit stoere shirt kregen we ook al. Voor een meisje stoer met zachtere kleuren erbij, maar natuurlijk ook perfect voor een jongen. Het is wel een groter maatje, dus ben benieuwd wanneer hij of zij deze aan kan.
Dan toch nog even de twee dingetjes die we wel zelf hebben gekocht en je misschien al eerder voorbij hebt zien komen. Dit tuinbroekje zullen vast veel mama’s herkennen. Ik zag hem al vaker voorbij komen, maar wat is hij fantastisch lief. Ik vind dat hij voor een jongen een meisje kan. Dit muziekdingetje heb ik alweer bij mijn bed hangen om over een tijdje regelmatig al aan onze kleine uk te laten horen in mijn buik.

HOE LIEF is dit rompertje. Het is van Fresk en zo lekker zacht en de perfecte kleur. Echt heel leuk. Ook dit lieve knuffeltje kregen we cadeau. De knuffels van Happy Horse zijn zo zacht en zo lekker voor de kleintjes, deze komt zeker goed van pas.

Dit rompertje is natuurlijk een fantastisch cadeau voor de komende kerst. Onze kleine mini gaat dit rompertje precies passen met kerst, echt super leuk. Boeken ben ik altijd heel blij mee en ik hou van vintage, dus dit boek is super leuk. Allerlei bekende oude rijmpjes. Onze spruit vindt het nu al een leuk boek, vooral door de simpele korte rijmpjes en de leuke plaatjes erbij.

Een eerste praktische aankoop. Deze extra camera voor onze babyfoon is nog lang niet nodig, maar op de negen maanden beurs had Luvion een goede aanbieding en toen kon ik de camera toch niet laten liggen. Wij vinden onze babyfoon mega fijn, maar ik vind het toch wel fijn als ik onze spruit ook nog even kan bekijken in bed, wanneer onze mini ook in zijn bedje ligt.

Nog meer boeken….’Het bucketlist boek voor gezinnen’ kregen we van mijn moeder. Kunnen we ook allerlei leuke activiteiten afstrepen om met onze kinders te ondernemen. Het uitklapboek ‘Wat zit er in je buik, mama?’ vond ik echt een mega leuk cadeau. Speciaal voor onze kleine spruit, om te wennen aan het idee. Het boek is echt een schot in de roos, onze spruit vindt het fantastisch en het is momenteel favoriet.

Dit is dan wel niet perse een cadeautje voor de nieuwe baby, maar is toch een cadeautje wat ik kreeg en graag met jullie wilde delen. Het welbekende Twinning #mom en #baby shirt. Hoe leuk is dit. Ik had ze laten liggen en achteraf spijt, maar toch waren ze hier natuurlijk uitverkocht. Gelukkig vond iemand ze toch nog en kocht ze als verrassing voor mij.

Dank je wel allemaal, voor alle lieve cadeautjes.

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 9 april 2017 / 07:59

  Inmiddels weten we het geslacht wel?! Wat een cliffhanger aan het begin van je stuk al,
  haha!

  • Liefthuis
   Auteur
   9 april 2017 / 10:19

   Nog even tot morgen wachten

 2. 9 april 2017 / 08:35

  Die babyfoon hebben wij ook! Echt een hele fijne. Fresk vind ik zo’n leuk merk ook. Leuke spulletjes allemaal!

 3. 9 april 2017 / 09:17

  Wat een leuke en schattige kleren! Hij of zij is inderdaad al flink verwend.
  Liefs

  • Liefthuis
   Auteur
   9 april 2017 / 15:23

   Heel veel vooral gekregen, maar we zijn er zeker blij mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *