Emotionele dag en vintage schatzoeken – Weekendvlog 24

Wat een weekend vorige week. Het begon ontzettend heftig met het verschrikkelijke ongeluk in Oss. Het heeft me heel de donderdag maar ook de dagen daarna flink bezig gehouden. Extra knuffelen met de mannen dus voor mij. Daarnaast ging ik vintage schatzoeken en maakte een mega goede slag. Kijk mee met ons weekend…

Begin je weekend met ons weekend. Dus pak een kopje thee, ga lekker op de bank zitten en heb een momentje voor jezelf.
Laat je weten wat je er van vindt. Vind ik super tof.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Pleun
  28 september 2018 / 11:58

  Heerlijk dat Brabantse dialect af en toe op de vlog, vooral bij die muis!
  Thanks voor de vintage tip!

  • Liefthuis
   Auteur
   28 september 2018 / 15:10

   Hahahah oow ja dat geloof ik meteen. Ik let niet op mijn manier van praten bij het vloggen. Dus brabants it is ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *