Even voorstellen…

Welcome goodbye

Volg mij met Bloglovin

We zijn begonnen. Dit is alweer blog nummer 2. Het blijft eng en spannend, maar ook zo ontzettend leuk. Een sprong in het diepe, een sprong in ons thuis, maar wie zijn er hier eigenlijk thuis?

Ten eerste; hopelijk heel veel mensen. Ik hoop dat iedereen die hier binnen komt zich thuis voelt, maar goed we gingen ons voorstellen. Wie wonen er hier ‘thuis’?

 

2,5 maand, tijdens onze eerste vakantie

2,5 maand, tijdens onze eerste vakantie

 

De R is van Raf aka kleine spruit
Veertig weken en vier dagen lang, hebben we hem ‘spruit’ genoemd. Ik was veel te bang me te verspreken met zijn naam, dus vriendlief en ik noemden hem trouw ‘onze spruit’.
Het mooiste kleine (grote, want jeetje wat groeit hij hard) ventje wat er bestaat, zoals iedere moeder over haar kind zegt.
14 juni 2015 heb ik hem met veel moeite uit me geperst en woont hij bij ons thuis en in ons hart (kwijl kwijl, maar waar) Een ontzettend lief, tevreden, lachend en kletsend mannetje, maar soms ook echt Rocket science…want wat wil hij nou?

 

Eerste wandeling is gezin in het bos

Eerste wandeling als gezin in het bos

De tweede man uit mijn leven
Deze heerlijke rugby’er was heel lang mijn nummer 1, maar sinds 14 juni heeft hij deze plaats af moeten staan. Stef… mijn vriend, mijn lief. Al bijna 8 jaar geleden heeft hij mij verleid in de kroeg (alhoewel hij beweert dat ik degene was die contact zocht) het duurde daarna even maar nu al meer dan 7,5 jaar mijn leukste man op aarde. We wonen 5 jaar samen, 4 jaar geleden namen we een hond(je) en 3 jaar geleden kochten we onze bouwval die we samen verbouwde tot ons droomhuis. (later meer hierover)
Ik kan met hem lachen, hij is geduldig, lief en zorgzaam voor onze kleine spruit maar ook voor mij. Hij zou echt alles voor ons doen en doet ook heel erg veel voor mij. En zeg nou zelf, daarnaast is het ook een ontzettend lekkere vent, toch?

Master gave Dobby sock…
De Harry Potter fans herkennen het vast meteen. Wij zijn ook fan in hart en nieren en toen we onze hond zagen, met zijn grote oren, wisten wij meteen wat zijn naam werd.
Dobby, onze lieve kleine ‘waak’hond. Houdt van knuffelen, rennen door het huis, spelen en eten.

Oke… en hoe ga ik mezelf nu voorstellen?
Ik ben Jodi en ben 28 jaar. Ik ben heel blij dat ik al zo ‘oud’ heb mogen worden en met alles wat ik al mee heb mogen maken, maar stiekem vind ik het soms ook wel een beetje eng.

Ik ben juf en werk nu met hele leuke oudere leerlingen. Ik vind mijn vak geweldig, ik hou er van mensen dingen bij te brengen, verhalen te vertellen en te zien groeien.
Ook volgde ik mijn grootste passie en heb de MusicAllfactory volwassenen gedaan, een parttime musical opleiding in Tilburg. Heerlijk, genieten, confronterend, maar wat was dat gaaf. Nog steeds zing en speel ik ontzettend graag, daar word ik blij van, geniet ik van en het geeft me ‘die’ kik. Sinds de zwangerschap en de geboorte van Raf staat dit even op een laag pitje. Alhoewel ik me een eind in de rondte zing voor hem.

Wat wil ik worden als ik later groot ben? Of ben ik al ‘later groot’? Ik vraag het me regelmatig af. Iets wat ik in ieder geval al ben en heel erg van geniet is… je raadt het al, mama. Verder moeten we nog maar zien, de toekomst zal het leren. (boerin of iets met varkens, zoals ik vroeger in vriendenboekjes schreef, zal het niet meer worden)

Klaar voor nu, want jullie gaan nog genoeg van me horen,

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Noortje/Candy
  27 oktober 2015 / 16:33

  Joepie, ik ben de eerste?
  Wat fijn dat je je even voorstelt, jullie lijken me een leuk gezinnetje ☺
  Goeie blog hoor, deze ga ik zeker vloggen, sorry, volgen bedoel ik.
  Dikke kus!

  • Liefthuis
   Auteur
   27 oktober 2015 / 20:54

   Je bent zeker de eerste Candy, knap gedaan hoor 😛

 2. Malika
  28 oktober 2015 / 13:37

  Leuk! Ik ga je volgen!!

  • Liefthuis
   Auteur
   28 oktober 2015 / 14:51

   Super leuk Malika!

 3. Annelies
  4 maart 2017 / 17:11

  Wat leuk je bent een naamgenoot van onze dochter 🙂 Zijn er niet zo veel van.. ze is in april 2015 geboren.. en nu verwachten we meisje nummer 2 in mei. Jullie ook in verwachting van nummer 2? Gaat alles goed?

  Liefs, Annelies mama van Jodi ☺

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 17:35

   Ooow wat leuk, nee die zijn er zeker niet veel. Zeker niet met de i. Hele mooie naam onze oudste is van juni 2015 en nu inderdaad in verwachting van nr 2. Zo spannend weer. Alles gaat erg goed, ben alleen heel moe. En bij jou?? Het schiet al op bij jou dan.

   • Annelies
    4 maart 2017 / 22:19

    Ben tot 20 weken ook behoorlijk moe geweest, samen met Jodi ’s middags naar bed was t dan 🙂 Nu 29 weken en aan het aftellen tot mijn verlof. Werk ook in het onderwijs, dus pas weer na de zomervakantie starten! Hoe ver ben jij nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *