EXCITING NIEUWS: LIEF THUIS GOES DOWN UNDER…

Blote voeten wilde haren, ik wil avonturen sparen…. Deze quote (van Lief leven) is mijn lijfspreuk geworden. Zo wil ik leven… het leven is een groot avontuur en alles wat we doen, of dat nu het moederschap is, het ondernemen of de liefde…. Alles is een avontuur, soms moeilijk, soms spannend, maar vaak heel gaaf… EN NU…. komen grote wensen uit en worden grote avonturen gemaakt…net als herinneringen…

Altijd al een droom, altijd al een wens… en nu komt hij uit. …

WE GAAN REIZEN…

Eind december pakken we onze spullen (hopelijk heel weinig) in en gaan we bijna 3 maanden met de mannen DOWN UNDER. Op reis naar Australië, Nieuw- Zeeland en Bali… Als ik het type dan krijg ik meteen weer de kriebels, want wauw… Ik vind het zo waanzinnig gaaf dat we de mogelijkheid hebben en de kans krijgen…. of eigenlijk de kans grijpen om dit te doen.

Kinderdroom

Van kinds af aan staat Australië als reisbestemming al op mijn wensenlijstje… Door de jaren heen hebben mijn lief en ik al zoveel mooie reizen samen gemaakt en Australië bleef een droom voor OOIT… Het is niet de meest goedkope plek op aarde, dus het werd vaak vooruit geschoven… Waar ik ooit naar Australië wilde, wilde hij ooit naar Nieuw-Zeeland en toen we besloten te stoppen met de pil… zei ik; ‘maar we gaan wel blijven reizen he? Want ik wil ooit naar Australië’

Plannen maken

Zo begonnen we 1,5 jaar geleden met plannen maken… Wanneer…. Welke periode…?? Wat nu als het niet lukt??? Gaan we dan korter??? Of later?? De spruit gaat naar school, wat doen we daarmee??? Welke plekken??? Familie??? Hoe lang??? Lang verhaal kort… een groot deel van de vragen is beantwoord en op een ander deel zullen we de komende maanden antwoord vinden.

Tickets geboekt

De tickets zijn geboekt. We vliegen naar Cairns…reizen in 5 weken met de auto naar Sydney… Hoe die reis loopt en wat de preciese route is, dat weten we nog niet, maar vanuit Sydney vliegen we naar Nieuw-Zeeland om in ruim 4 weken naar beneden te reizen met onze eigen HUGE ASS camper en als afsluiter nog een weekje Bali aan te doen. Met de voeten in het zand nog even genieten van de zon… De plek waar wij ooit al waren en waar ik meteen verliefd op was… gaan we nu samen met de mannen bezoeken.

En school dan?

Tja belangrijke vraag… en goede vraag. Eigenlijk wilden wij afgelopen januari al gaan om zo dit issue te voorkomen (en dat de Pipster dan nog gratis vloog was ook een groot voordeel). We kregen dat toen echter niet geregeld met ons werk en achteraf gezien was dat in die fase met Feestje van Hout ook niet gunstig.

Als juf was ik er eerst echt geen voorstander van om de spruit 10 weken van school te houden. Ik ging in overleg met kleuterjuffen en ook met de directrice en de juf van de spruit. Het is natuurlijk niet ideaal, maar op reis zal hij ook ervaringen op doen die hij niet op school kan leren en die 10 weken zullen in groep 1 naar verwachting nog geen groot verschil maken. Daarnaast is hij pas leerplichtig als hij 5 jaar is… Dus let’s do it…

En de bedrijven?

LIEF THUIS GOES DOWN UNDER… Lief thuis gaat natuurlijk mee, dus jullie gaan ook mee. Ook vanaf daar kan ik Lief thuis runnen. Kan ik vloggen, insta bijhouden en hopelijk jullie regelmatig van updates voorzien. Hoe dat zal lopen, hoeveel en hoevaak, dat moet blijken, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt.

EN FEESTJE VAN HOUT BLIJFT THUIS…
Groter maken, succesvoller, groei… Doorgroeien van waar we nu al zo trots op zijn…allemaal dingen die iedere ondernemer zal herkennen en om er dan 10 weken ‘uit’ te stappen is natuurlijk een grote stap. Toch is het ook zo dat ik juist dit leven wil om me vrij te voelen. De regie in handen te hebben en de vrijheid hebben om te gaan en staan waar ik wil wanneer ik wil. Natuurlijk is niet alles mogelijk, maar dit wel… En daarom gaan we… Tot de kerst zijn we open en gaan we knallen om alle mooie orders te maken, dan gaan we op reis en nemen jullie mee, maar laten het hout thuis… om daarna weer verder te knallen, maar dan met een bak aan nieuwe herinneringen en avonturen.

Spannend? Ja…. Fucking Spannend JAAAA….. mega gaaf Ja JA JA…
Dus kom maar door met die tips…Autohuur, must visit, must see en must eat (heel belangrijk) in Australie, Nieuw-Zeeland of Bali. Reistips voor reizen met kinderen…Een huis op Bali… Alle inspiratie is welkom…

Volg:
Share:

29 Reacties

 1. Adel
  24 oktober 2019 / 07:07

  Zo’n leuk vooruitzicht! Gelijk hebben jullie!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:26

   Lief, dank je 🙂

 2. 24 oktober 2019 / 07:12

  Wow want ontzettend gaaf dat jullie dit gaan doen!! Gewoon gaan voor je dromen, super stoer!! En nu heerlijk genieten van de voorpret!

  • 24 oktober 2019 / 09:35

   Wat spannend, maar vooral wat gaaf dat jullie dit doen! Veel plezier en succes met alle voorbereidingen.

   • Liefthuis
    Auteur
    26 oktober 2019 / 23:27

    Aah zo lief, zeker spannend maar idd ook zo zo gaaf.

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:26

   Aaah zo lief, zo voelt het inderdaad een beetje. Dank je 🙂

 3. Anne
  24 oktober 2019 / 07:22

  Wooooow wat ontzettend vet!!! Je hebt groot gelijk, wat een droom is dit!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:25

   AAh zo lief 🙂 Dnak je

 4. Marij
  24 oktober 2019 / 07:58

  Gaaf! Ga jullie zeker volgen! Ook wij hebben plannen om 3 maanden Australië en Nieuw-Zeeland te bekijken dus spiek mee met de tips 😉 trouwens hebben jullie nog Fiji overwogen in plaats van Bali? X

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:24

   Nee wij hebben fiji niet overwogen. Ook niet in ons op gekomen haha. Bali zijn we ooit geweest en wilden we graag ooit terug 😉

 5. Misty
  24 oktober 2019 / 08:00

  Wauw Jodi mag ik mee in de koffer? Dit zou ik ook super graag doen! Wat geweldig dat jullie zolang de boel de boel kunnen laten! Hoe gaan jullie het doen met Sam?

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:25

   Wahahaha nou we proberen gunstig te pakken en zo min mogelijk bagage, maar als ik een gaatje heb….
   Sam gaat naar familie, dus dat is heel fijn…

 6. janneke
  24 oktober 2019 / 11:59

  Awesome!!!!! hoe gaaf is dat, je dromen waarmaken! en dan nu plannen! bali is heeeeerlijk! veel plezier met de voorpret!!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:23

   Jaaa zo lief, dank j e:)

 7. Wendy
  24 oktober 2019 / 18:56

  Super gaaf! Nog tips nodig voor nieuw Zeeland. Heb daar 6 weken met m’n man rondgereisd. Wat een mega reis om nooit te vergeten.

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:23

   Ooow wat heerlijk, tips zijn zeker altijd welkom

 8. Diana
  24 oktober 2019 / 19:56

  Omg, Jodi whaha zit hier even kei- jaloers te wezen! Dit is ook een life long dream van ons, 2021 gaan we hopelijk weer een rondreis maken ver buiten Europa wij wensen jullie mega mooie momenten toe om te delen natuurlijk maar ook om af en toe met je mooie gezin alleen van te genieten……ennuh Dream do come true after all heeel heel veel plezier!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:23

   AAAah zoo zo zo lief je reactie hahaha. Ook zo gaaf jullie vooruitzicht dan 🙂

 9. Linda
  24 oktober 2019 / 20:01

  Wat super gaaf!!! Heerlijk. Geniet vd voorpret& alles wat geregeld moet worden. En dan kijk ik straks gezellig mee in de vlogs!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:22

   Zo leuk om te horen 🙂

 10. Els Wanders
  24 oktober 2019 / 20:30

  Heel gaaf! Alvast veel plezier met de voorbereidingen!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:22

   Zo lief, dank je 🙂

 11. Anja
  24 oktober 2019 / 21:28

  Wauw, wat gaaf dat jullie dit gaan doen! Heel veel plezier met de voorbereidingen en voorpret!

 12. 24 oktober 2019 / 21:49

  Hoi, super leuk dat jullie deze stap ondernemen en de dromen achterna gaan. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat zowel Australië en Nieuw Zeeland echter super mooie landen zijn om te bezoeken. Vooral het zuider-eiland heeft echt heel veel mooie highlights.

  Vraagje van mijn kant: welk budget houden jullie aan? Wij zijn inmiddels begonnen met sparen voor ongeveer dezelfde reis voor als de kleine man 4 jaar wordt, dus we zijn benieuwd.

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:20

   Hoi Frans, wat gaaf. Ik ben zo benieuwd. Als je meer wil weten stuur me maar een berichtje.

 13. 25 oktober 2019 / 16:23

  Jeetje, wat stoer! Ik denk dat veel mensen deze droom hebben, maar het dan ook doen is wel even iets anders. Heel gaaf! Ben heel benieuwd naar alle berichten die zullen verschijnen!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:19

   Aaah zo lief, dank je 🙂

 14. Lieke van Veen
  25 oktober 2019 / 17:47

  Heel erg gaaf! Heel veel plezier.

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2019 / 23:19

   Zo lief, dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *