Family of 4 newborn shoot: de foto’s…

Bij onze spruit kwam mijn zus een uitgebreide newborn shoot doen. We zochten van te voren allerlei leuke voorbeeld foto’s op internet op en gingen aan de slag. Met het resultaat ben ik super blij en die foto’s hangen nu nog in de gang. Toen kleine broer nog in mijn buik zat vond ik een newborn shoot niet nodig, toen hij echter geboren was veranderde ik van gedachte…
Ineens besefte ik me hoe blij ik was met die foto’s van onze toen nog mini spruit. Daarnaast wilde ik heel graag mooie foto’s van onze spruit en de Pipster samen en ik vond het ook wel leuk om zelf ook eens goed op de foto te staan. Ik ben degene die de meeste foto’s maakt van ons gezin en afgezien van selfies, sta ik er dus niet heel vaak op.

Ik appte mijn zus en zij vond het leuk weer langs te komen, gelukkig. De uitdaging was nu wel wat groter, want naast een baby die goed op de foto moest, hadden we nu ook een eigenwijze peuter om mee te dealen. Er zijn toch een aantal mega leuke foto’s uitgekomen en die laat ik natuurlijk maar al te graag aan jullie zien.

We hadden niet heel veel poses bedacht. We keken op het moment wat leuk was en wat lukte met onze twee kleine mannen.

Liggen op een bed naast elkaar??? Daar doet onze spruit niet aan, niet als wij het vragen tenminste, hij wilde op papa staan. Geen probleem, dan passen wij ons aan.


Die lieve Pipster als een klein model in de camera kijken. Al mijn mannen trouwens.

De wielen van de bus doen toet toet toet…Onze spruit toonde zijn zangkunsten en wij doen natuurlijk mee.

Met de kleine man. Dat kleine kontje in mijn hand.

Natuurlijk ook met papa. Smelt. Aan deze foto zie ik mega goed dat de kleine man echt al gegroeid is sinds deze foto’s.

Van deze word ik zo gelukkig.

Wat een rijkdom om deze kleine man aan ons gezin toe te voegen.

Wat is jouw favoriet?

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. Annabel
  23 november 2017 / 06:54

  Wat een heerlijke foto’s! Op het bed met z’n 4tjes is een lieve gezinsfoto. De foto’s van jullie alleen met Pip zijn ook zo mooi! Hihi en zo mee moeten lachen om de toet toet foto!

  • Liefthuis
   Auteur
   23 november 2017 / 18:19

   Dank je 🙂 ik ben er ook zo blij mee.

 2. 24 november 2017 / 10:31

  Wat een heerlijke foto’s! Ik vind ze allemaal leuk haha. En wat erg ik heb je helemaal niet nog gefeliciteerd!

  • Liefthuis
   Auteur
   24 november 2017 / 11:14

   hahaha helemaal niet erg. Iedereen is druk 🙂

 3. 25 november 2017 / 23:41

  Ik vind de diversiteit aan foto’s juist leuk. Er zitten leuke spontane foto’s tussen, maar die foto’s van jullie en de baby vind ik ook super mooi.

  • Liefthuis
   Auteur
   26 november 2017 / 20:51

   Super leuk om te horen, daar ben ik ook heel blij mee inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *