Mijn favoriete merken voor onze new born baby…

Sinds twee en een half jaar mag ik voor mezelf, nou ja voor mijn baby’s, rondsnuffelen op de babyafdeling. Daarvoor deed ik dit wel eens voor cadeautjes, maar vanaf het moment dat ik daar geld mocht spenderen voor onze eigen baby was het toch anders. Ik werd verliefd op bepaalde merken, vond dingen te leuk, te duur, niet mooi genoeg en vooral toen onze spruit was geboren werd me duidelijk wat mijn lievelings merken waren. Wat vonden we heel handig en heel fijn en wat gebruikten we heel veel? en waarvan ben ik super blij dat ik het nu weer mag gaan gebruiken… Ik deel mijn favoriete merken voor newborn baby’s.

Nu met kleine broer op komst, mogen we weer los en was ik meteen weer heel blij dat ik tussen bepaalde merken mocht neuzen. Vanaf de twee roze streepjes op dat plas-staafje, kon ik weer uitkijken naar een babytje in die mooie kleertjes en onder die mooie dekentjes en spulletjes.

Noppies
Het is misschien wel het meest gedragen merk voor eerste pakjes en dat begrijp ik volledig. De stofjes, de kleurtjes en de modelletjes zijn zo lief. Voor onze spruit had ik maar 1 pakje van noppies, maar ik had er ook een geleend en dat bleek mijn lievelingspakje voor hem te zijn. Het zat zo mooi en stond hem zo lief. Nu wil ik dus graag zelf een mooie noppies pakjes in de kleinste maatjes.

Jellycat knuffels
Ik ben geen fan van knuffels. Vooral niet als het een hele berg is. Ze nemen veel plek in beslag, waar moet je ze laten en vaak zijn ze nog lelijk ook (mochten onze spruiten later veel knuffels willen, mag dat uiteraard, maar nu liever nog niet). Een paar mooie knuffels vind ik dan wel weer belangrijk voor een kleine. De knuffels van Jellycat vind ik echt heel leuk. Het zijn hele zachte en lekkere knuffels, vaak met lange benen of armen eraan, dus lekker makkelijk vast te houden. De knuffels hebben vaak ook net iets aparts, niet zoals veel van de bekende knuffels. Echt een aanrader.

Z8 newborn
Afgelopen week liep ik weer te kwijlen bij de newborn collectie van z8. Bij onze spruit was ik hier ook al dol op en het eerste shirtje wat hij aan had was ook van z8. De shirtjes, maar vooral ook de boxpakjes vind ik fantastisch. De printjes zijn origineel en stoer en de pakjes vallen ook net wat groot, wat wel handig is als je redelijk grote kinderen hebt. Ze kunnen de pakjes lang aan. De grotere collectie vind ik dan wel weer wat minder, maar de newborn is favoriet.

Joolz
Deze hoort hier toch ook echt bij. Wij waren fan van onze Joolz Day en na en zoektocht voor een duowagen zijn we uiteindelijk weer op de Joolz uitgekomen. Niet dat de andere tegenvielen of niet mooi waren, maar onze spruit is te groot voor heel veel van de andere wagens. Uiteindelijk hebben we dus via marktplaats een Joolz Geo Duo aangeschaft en ik ben er mega blij mee. Naast dat onze spruit er goed in past, zijn ze ook nog eens heel mooi.

Lodger
De swaddler van Lodger heb ik al vaker genoemd in favorieten lijstjes , maar eigenlijk is de hele lijn een favoriet. Voor onze spruit hadden we een hoeslaken, verschoningskussenhoezen, swaddlers en speendoekjes van het merk. De printjes en kleuren zijn mooi, maar vooral het materiaal is zo fijn. De doeken en spullen van onze spruit zijn nog netjes, maar ik wil toch graag wat nieuwe erbij speciaal voor kleine broer. Misschien de draagdoek, de slaapzak, nieuwe swaddler of……

Tiny Rituals
Dit merk heb ik pas ontdekt toen onze spruit een jaar was ongeveer en sindsdien ben ik fan. De geur van Tiny Rituals is zo lekker, echt een baby geur, maar niet te heftig. Daarnaast doe je lang met de producten, heb je van alles, van olies, tot wasgel en bodylotion en zit er ook nog eens geen troep in. Dit wil ik voor kleine broer dan ook zeker gaan gebruiken vanaf zijn geboorte.

Bepanthen babyzalf
Er zijn mensen die zweren bij sudocreme. Ik heb een pot aangeschaft bij onze spruit, maar niet gebruikt. Niet omdat ik het niet fijn vond, maar omdat ik Bepanthen baby zalf gewoon heel erg fijn vond. Rode billetjes, droge plekjes, wondjes, ik gebruikte het voor alles.

Hema rompers
Hema is sowieso een van mijn favoriete winkels om betaalbare en leuke baby producten te halen.De rompers van de Hema vind ik zo fijn. Betaalbaar, heerlijk rekbaar. Mooie printjes en kleurtjes en blijven mooi in de was. LOVE IT!!!
Kleine toevoeging: ik bedoel niet de sets van 5 rompers. Deze zijn ook best, maar niet mijn favoriet. Ik bedoel degene die je los koopt.

Jollein hydrofieldoeken
De hydrofieldoeken van Jollein zijn niet alleen fijn, maar ook nog eens heel erg leuk. Bij onze spruit had ik een set van Jollein gekocht en nu weer. Ze blijven mooi en zijn heel lekker zacht, want sommige hydrofiele doeken vind ik toch erg hard.

Verder…
Naast deze merken zijn er nog veel andere merken en producten die ik mooi vind en die favoriet zijn. Baby’s only heeft natuurlijk prachtige dekens, net als Koeka overigens. Als ik het geld had zou ik het liefst de hele lijn producten van deze merken kopen. De merken die ik heb genoemd zijn echter de merken waar ik bij onze spruit fan van was en waarvan ik nu zeker weer producten wil gaan kopen (of al heb gekocht).

Wat zijn jullie favoriete merken? Misschien doe ik nog wat inspiratie op…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Marrit
  28 juli 2017 / 07:53

  Als aanvulling op jou collectie: Naif (heeeeeeerrlijk) en natuurlijk lekkere ouderwetse Zwitsal. Noppies (blijft prachtig in de was) en Z8 zijn hier ook favoriet. Evenals Tumble ‘N Dry.

  • Liefthuis
   Auteur
   28 juli 2017 / 10:52

   Jaaa Tumble ‘N Dry is ook de bom. Zwitsal heb ik voor onze spruit lang gebruikt. HEERLIJK, maar tiny rituals won het toch..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *