Favoriete series en films…

Films en series… Een veel gestelde vraag tegenwoordig… ‘Heeft iemand nog een goede serie of film tip?’ Netflix maakt het ons natuurlijk lekker makkelijk en wij kijken samen dan ook graag veel series. Wat zijn mijn favorieten…

All time favorite
Er zijn altijd een paar favorieten van mij die er al heel lang zijn. Old time favorites

 • Hair
  Als heel klein meisje zong ik mee met liedjes over lang haar, maar ook over drugs en masturberen. Misschien raar, maar ik wist natuurlijk niet wat ik zong en ik vond de muziek en de sfeer zo mooi. Dat laatst is nooit veranderd… nog steeds een mega favoriet.
 • The Notebook
  Janken geblazen…. Zo gigantisch mooi dat einde… maar ook het liefdesverhaal is zo fijn in deze film. Ik zag deze ooit in de bioscoop en sinds dien ben ik fan.
 • Friends (serie)
  Ik blijf fan. Hoe oud de eerste aflevering ook is. Ik hou van Ross en Rachel…
 • Stiekem mag Dirty Dancing hier ook bij… Want die kan ik meepraten en krijg ik nog steeds een heel blij gevoel van.
 • Greys Anatomy (serie)
  Danny Duckette….. Janken geblazen…. Ik de eerste seizoenen altijd heel trouw gevolgd en vond ik super. De laatste jaren wat minder, maar stiekem wil ik alle seizoenen vanaf seizoen 1 weer opnieuw kijken.

Van nu:

 • Bohemian Rapsody
  Jaaaaaa ik ben fan…. Stiekem ben ik sinds de film fan van Queen. Ik kende de muziek wel, maar vond Freddy Mercurie een beetje een aanstellerige bijzondere man als ik hem op oude beelden zag. De film vind ik echter zo goed, daardoor is dat gevoel helemaal weg en ben ik dus fan. Heerlijke film… Ik kreeg hem voor mijn verjaardag dus ik kan hem nu eindelijk aan Stef laten zien.
 • Gevoel voor Tumor (serie)
  Wauw… Even slikken want zo heftig, maar tegelijk ook zo mooi. Zo echt en zo mooi vanuit het oogpunt van een jonger iemand. Ik heb menig traantje gelaten, maar wilde ook perse doorkijken. Ik vind het Belgische accent overigens heerlijk om naar te luisteren. Deze serie staat nu op Netflix.
 • Working moms (serie)
  Een must voor alle moeders. Heerlijk weg kijken, hard lachen en met vlagen zo herkenbaar.
 • Stranger things (serie)
  Fangirl hiero…. Ik heb zelfs een Stranger things shirt. Ik vind deze serie zo mega goed. Ik kan helemaal niet tegen spannende en enge dingen, maar doordat je het door de ogen van 12 jarigen ziet vind ik het heel erg tof en goed te doen (met af en toe weg kijken) Ook deze staat op Netflix.
 • Sex education (serie)
  Hele toffe serie over een tiener waarvan de moeder seksueel therapeut is en niet zo goed weet wat hij met zichzelf aan moet. Grappig, tot het randje, voor jongeren zeker leerzaam en het laat veel verschillen in seksualiteit zien. Heel erg goed en voor als je hem gezien hebt.. Ik ben fan van Eric…Snelle tips….Dead to me… net gekeken en vonden we heel leuk.
 • Modern Family (serie)
  Word ik intens gelukkig van. Ik hou van Phil. Ik hou van alle te grappige personages. Ik lig keer op keer weer dubbel en toch kun je goed meeleven met de personages. Ook ideaal om even tussendoor te kijken. Er komt geloof ik nog 1 nieuw seizoen en ik kan niet wachten, al vind ik het wel echt kak dat het daarna voorbij is.

Snelle tip: Dead to me vonden wij ook heel leuk (moeten nog 1 aflevering) How I met your mother (Offcourse) De eerste twee seizoenen van Homeland vonden we heel goed.


Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *