Favorieten van onze bijna 1 jarige baby…

favorieten babyOnze spruit heeft de beschikking over allerlei soorten speelgoed, een puzzel, blokken, rammelaars, tv-tje en ga zo maar door. Een box vol speelgoed en toch kiest hij liever voor papier….De reclame foldertjes, een tijdschrift, labeltjes aan kussens of knuffels, allemaal even fascineren.
Wat is het favoriete speelgoed, de favoriete bezigheid en de favoriete kleding van mijn spruit? Of wat is er voor mama favoriet?

Toen mijn spruit nog ‘maar’ negen maanden was, heb ik al eens een favorieten artikel geschreven. De afgelopen maanden is hij zoveel gegroeid en veranderd dat de favorieten ook wat zijn verschoven. Voor babystraatje schreef ik daarom deze keer een blogje over de favorieten van onze spruit. Waar speelt hij graag mee, wat vinden wij handig en wat is zijn favoriete eten.

Super leuk als je het even leest, misschien doe je nog inspiratie op… De favorieten van onze baby

Wat zijn de favorieten van jullie spruiten? Ik hoor het graag….want tips zijn altijd welkom

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 5 juni 2016 / 17:23

  Heel leuk om te lezen Jodi! En wat een heerlijke foto in het badje. Het favoriete speelgoed van Naomi zijn boekjes en dan met name Nijntje. Welk boekje er ook ligt, als Nijntje er ligt roept ze heel hard ‘DIE’ en wijst er naar. Heel schattig!

 2. Lies
  5 juni 2016 / 17:58

  Ja papier is zo gesmolten met die zever bekkies! Vraag me af waar je het eten en het drinken van dobey hebt verstopt want die waterbak in de gang is natuurlijk favoriet omdat t niet mag!

 3. 7 juni 2016 / 19:11

  Mooie foto.

  Hier zijn de meisjes bijna 2 en vier.

  Strijk pareltjes en tekengerief doen het goed bij die van vier.
  De jongste neemt poppen en puzzels. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *