FAVORIETEN SHOP JE MET KORTING – Hitteplan

feestje van hout

Het is zomer, het is heet en afhankelijk van wat je aan het doen bent is het heerlijk of verschrikkelijk. 1 ding is zeker, doe voorzichting, drink genoeg wat er en een extra tip SHOP… Want Feestje van Hout heeft speciaal voor deze hitte vandaag een unieke kortingsactie… Het Feestje van Hout hitte plan.

Wat ben ik mega trots en blij met wat Feestje van Hout nu is en dat komt mede dankzij jullie. De liefste volgers van Lief thuis en de leukste klanten bij Feestje van Hout. Altijd zoveel support en liefde… En daarom…. Een extra korting… Want als we dan binnen zitten kunnen we net zo goed even lekker online rondneuzen…

DE STAPEL KORTING

Deze stapelkorting hebben we maar zelden en dat was al ruim 1,5 jaar geleden voor het laatst, dus grijp je kans.

🌞 1 product = 10% korting

🌞 2 producten = 15% korting

🌞 3 producten = 20% korting

korting wordt automatisch verrekend en is geldig op ALLES… tot 20 juli 8:00

STAPELEN MAAR…

De favorieten

Ik deel de all time favorieten van Feestje van Hout, zodat jij snel weet wat je kan bestellen met de unieke en waanzinnige korting (want tja het is denk ik maar 1 keer zo heet dit jaar)

Herinneringskist – Groot

Al jaren is dit een van de grote favorieten en ik ben zelf nog steeds zo blij met dit product in onze shop. De herinneringskist om alle herinneringen van je kleine in te bewaren. Van eerste pakje, eerste schoentjes, tot echo’s, kaarten, rapporten en meer… We hebben 8 verschillende ontwerpen, maar ook op basis van het geboortekaartje kunnen wij een ontwerp maken. De grote kist is 40x30x23 cm.

Grote speelbak met deksel en naam

Sinds afgelopen november is deze speelbak een van de meest verkochte producten. Wij hebben hem hier thuis ook in gebruik en hij is echt heel leuk. Het voordeel is dat deze speelbak groter is dan veel anderen, hij is wat hoger, maar kan daardoor handvatten hebben en heeft een deksel, die wij natuurlijk personaliseren. Zijn je kinderen klaar met speelzand, of mais… dan kun je er leesboeken, lego, of andere dingen in bewaren…

Mijlpaalkaarten met naam (NL en ENG)

Om nooit te vergeten hoe klein ze waren, want wat vliegt de tijd als je zo’n mini in je armen hebt. Maak iedere maand een foto met een van de mijlpaalkaarten en maak een herinnering voor altijd. Op 4 van de kaarten staat de naam van je kleine, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

Strikhouder met naam

Om alle strikjes en clipjes bij elkaar te bewaren. Perfect kraam of verjaardagscadeautje, want zo raak je nooit meer die leuke strikjes kwijt en het ziet er natuurlijk ook super leuk uit. Sowieso is een cadeau met de naam van een baby er op altijd een goed idee.

Tekenkistje met naam (verschillende ontwerpen)

Een van mijn favorieten is zeker deze tekenkist. Voor de kleine picasso (en een opgeruimde kast) zeker een must. We hebben verschillende ontwerpen voor dit kistje.

zwangerschapsaankondiging

Zwangerschapsaankondiging kalender

Deze verdient hier toch wel echt een plekje. De zwangerschapsaankondiging op hout. Jullie uitgerekende datum omcirkeld om het mooiste nieuws te delen met dierbaren.

Naam in hout – typemachine

De mooiste naam aan de muur in het kamertje of op de deur. Je besteed zoveel tijd voor het kiezen van de naam en het inrichten van het kamertje, daar hoort deze mooie muursticker bij. Deze typemachine naam is leverbaar in 3 maten.

Vlieger met naam en geboortedatum

Deze vlieger is mega leuk als geboortebord voor het raam, maar past daarna ook super leuk in het kamertje van je kleine.

Geboorteaankondiging

Er is een baby geboren en wat is het toch een bijzonder nieuws. Deze geboorteaankondiging met naam is zo mooi voor de eerste foto’s, maar ook in het kamertje of bij de box is het een prachtige hanger.

Dus geniet van de koelte binnen en shop… vind ik super leuk šŸ™‚

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.