Favorieten van mijn baby (6 maanden)…

In de tentakels van zijn octopus

Na de afgelopen weken de favorieten van de spruit en mij gedeeld te hebben is nu uiteraard de Pipster aan de beurt. Deze favorieten, is een combi van wat hij heel leuk vindt of wat hij iedere keer pakt, maar ook producten die bij mama favoriet zijn in gebruik bij de Pipster. 

Tiny Rituals
Eerst was ik Zwitsal fan. Ik zal niet ontkennen dat ik zwitsal babytjes nog steeds heerlijk vind ruiken, maar er kan in mijn ogen niks op tegen Tiny Rituals van Rituals. Die geur is overheerlijk, maar daarnaast is hij vrij van allerlei troep die er niet in hoeft te zitten. Heerlijk, zowel voor de spruit als de Pipster favoriet.

Baby Bjorn Wipstoel
Ik schreef al eerder dat dit zo’n goede aankoop is en daar is het de Pipster het helemaal mee eens. Hij ligt/zit er heel lekker in en gaat als een malle wippen. Ik ben benieuwd hoelang hij er nog in kan, zo fanatiek als hij nu al wipt. Hij zet zich af met zijn voeten tilt zijn kont op en zo ligt hij lachend in zijn stoel. Heerlijk… wat voor mama trouwens heel fijn is, dat hij helemaal plat op te vouwen is, waardoor hij makkelijk meegenomen kan worden, maar ook makkelijk onder de bank geschoven kan worden.

Vreetzakje
Qua eten betreft is het echt een kleine vreetzak. Zo fijn dat hij zo lekker eet, net als zijn broer. Zoete aardappel, wortel, banaan en brood zijn momenteel favoriet. Hij eet andere dingen ook, maar bij deze dingen gaat zijn mond wijd open en geeft hij heel duidelijk aan meer te willen.

Babygym
Bij onze spruit wilde ik een babygym maken, maar dit kwam er nooit van. Ik kan ook niet echt zeggen dat ik hem gemist heb. Toch is dat ding (die ik nu als kraamcadeau kreeg, hoe tof) nu goud waard voor de Pipster. Hij ligt in zijn wipstoel onder die babygym en slaat als een malle tegen alle dingen aan. Hij kan zich makkelijk een half uur vermaken…spelen, kijken, slaan, trekken, grijpen, luisteren naar de belletjes.

Babyfloat
Ik krijg altijd veel vragen over de Babyfloat die wij hebben. Mensen vinden het er toch spannend uit zien en dat snap ik. Ik kan echter vertellen dat dat ding de meest gouden vondst ever is. Bad vol laten lopen en samen met de spruit kan hij heerlijk in bad drijven. De eerste keer hebben we het voorzichtig geprobeerd, maar hij ontspant helemaal, maar gaat ook lekker spetteren en ligt echt te lachen. Ik kan dit ding iedereen met een baby aanraden het is namelijk ook heel fijn dat je even je handen vrij hebt wanneer hij in bad ligt. Je moet uiteraard niet weg lopen, maar ik hoef niet voorovergebogen met mn rug in de kreukels in bad te hangen.

Newborn set stokke
Zoals je misschien wel weet was ik eerst niet perse fan van Stokke, maar ik moet je bekennen. Ik ben om. Dat was ik een tijd geleden al, maar nu de Pipster ook nog eens lekker bij ons aan tafel kan zitten in de newborn set ben ik helemaal fan. Het is zo gezellig, maar daarnaast ook heel makkelijk met hapjes geven en hij vindt het zelf ook heel leuk als wij aan tafel zitten om ons allemaal in de gaten te houden.

Jellycat knuffels: Octopus en Varkje
Deze mama is maar wat blij dat deze Octopus tot een van de favorieten behoort. Ik vind het zo’n gave knuffel en hij is voor baby’s ideaal door de tentakels die ze vast kunnen pakken. Daarnaast is hij heerlijk zacht. Onze Pipster ligt regelmatig verstopt onder Okkie te spelen met de tentakels.
De allereerste knuffel die we voor hem kochten is momenteel ook favoriet. Het is een varkentje van Jellycat, we noemen hem Varkje. We kochten die en jaar geleden op Ibiza en toevallig is die ook van Jellycat. In zijn bedje knuffelt hij daar echt mee. Pakt hem, zwaait er mee, drukt hem tegen zich aan en sabbelt er op. Heerlijk.

Lepels van Babydump
Wie verzint het dat kinderlepels vaak zo groot en rond zijn van voor. Die smalle lepels van Babydump die we in van die gratis dozen hebben gehad, die vinden wij verreweg het fijnst. Of hebben onze mannen dan gewoon een kleine mond???

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.