Dit gave speelgoed wil je kind hebben… Stekkels… + WIN

Onze spruit heeft veel speelgoed en heeft duidelijk zijn favorieten. Vanaf dat hij baby was en stiekem zelfs daarvoor al had ik een zwak voor mooi speelgoed en als ik dan ook ergens enthousiast van word, dan is het mooi en gaaf speelgoed ontdekken. En nu heb ik echt iets heel erg gaafs ontdekt…dit wil je zien en hebben…

Regelmatig app ik met een vriendin over wat voor moois, nieuws en gaafs we nu weer gevonden hebben voor onze spruiten. Van laarsjes, tot speelgoed, tot boeken en kinderkamer artikelen. We zwijmelen weg bij de mooiste producten en ik vraag me ook regelmatig af…WAAROM heb ik dit niet bedacht….maar vooral ook….DIT WIL IK  DE SPRUIT HEBBEN…

Het is ook nu weer eens zover. Via een andere vriendin, ideaal al die meiden met kinderen om me heen, kwam ik in aanraking met de Stekkels, de wat??? zul je denken, maar echt; lees verder, want de stekkels zijn gaaf. Het zijn bouwblokken, maar dan niet de welbekende hoekige, maar allerlei verschillende vormen, zoals je op de foto’s kan zien. Ze doen mij denken aan allerlei vormen stenen en zelfs een beetje aan Hunnebedden. Ik ben fan…

Stekkels
Er zijn vier verschillende soorten stekkels, namelijk; de stekkels (blokken), de stones (de kiezelstenen), de soles (zuilen) en de flets (platte schijven). Met deze vier ‘stenen’ kan je mini alle kanten uit en oneindig veel creaties maken. Alles wordt met de hand gemaakt uit beuken hout en helemaal opgeschuurd, zodat er geen splintertje meer vanaf komt en ze echt veilig zijn om mee te spelen. Niet geheel onbelangrijk…

Fantasie en ontwikkeling…
Wat ik zo gaaf vind aan deze bouwblokken, is dat je er zoveel mee kan doen. Je kan er torens van maken, maar ook huizen, bouwwerken, je kan het combineren met ander speelgoed en zo wordt de fantasie van kinderen echt geprikkeld. Motoriek en behendigheid wordt ook gestimuleerd. Ieder blok heeft ook een iets andere vorm door het handwerk, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn, maar het ook voor verschillende leeftijden super tof speelgoed is. Wat jongere kinderen (2 jaar) kunnen er al heel goed mee bouwen, maar voor grotere kinderen zit er een uitdaging in moeilijkere bouwwerken te maken door de verschillende hoeken en kanten te gebruiken.
Ow en vergeet vooral niet dat de Stekkels gewoon ook heel erg mooi zijn….

Mijn lief was ook blij met de stekkels en bouwde een toren voor de spruit.

 

De spruit en de stekkels…
Sinds de spruit de Stekkels heeft gekregen, heeft hij er iedere dag mee gespeeld. Hij was en is mega blij met zijn nieuwe bouwblokken (en mijn lief stiekem ook). Hij bouwt nu vooral torens met de verschillende blokken, zoals je op de foto’s kunt zien en hij combineert het graag met zijn diertjes. Die zet hij op en rond de Stekkels neer en zo beleefd hij hele avonturen, uren is hij zoet (lekker ding).

Stekkels helpen anderen…
Naast dat de Stekkels gewoon heel erg gaaf zijn, vind ik het ook super tof dat een man, Wouter, het is gelukt van zijn idee, dit product neer te zetten. Hij is daarnaast ook heel bewust bezig met de productie, die hij verantwoord wil laten verlopen. Hij maakt ze zelf, maar heeft sinds kort ook een gedeelte uitbesteed aan de Makerij. Een houtwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking, waar die mensen ervaren wat ze kunnen door een houtproduct te maken. Tof toch???

Wil jij de stekkels voor je mini??? Neem dan via Facebook zeker contact op met Karkendiem Stekkels. Wouter zal je dan zeker helpen.

WIN WIN WIN
Op de te leuke en lieve foto’s na (kijk dat koppie van de spruit, helemaal geconcentreerd), komt nu het gaafste gedeelte van vandaag…. en ik ben echt oprecht enthousiast….
Ik mag namelijk een set van 12 Stekkels weggeven en daarbij ook een kortingscode van 30% op de rest van je bestelling. (korting is dus alleen voor de winnaar)
Wat moet je doen?

Extra winkans:

 • Tag 1 of meerdere vrienden op facebook onder dit bericht die de Stekkels waarschijnlijk ook leuk zouden vinden (wie niet???)
 • Delen vind ik lief, maar is niet verplicht.

LET OP!!! Zorg dat je de Facebook van Lief thuis volgt, want ik maak op de Facebook pagina de winnaar bekend.

 

De stekkels heb ik ontvangen van Wouter om te proberen, dat maakt mij echt niet minder enthousiast over dit gave product.

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. Annabel de Ruiter
  21 februari 2018 / 08:19

  Wat een mooi duurzaam speelgoed! Liselotte is ook dol op bouwen! En het leuke is dat ze met ons en later ook haar neefje ook mee spelen!

  • Annabel de Ruiter
   21 februari 2018 / 08:21

   ook met haar neefje hier mee kan spelen. Lekker Nederlands haha

 2. Cindy
  21 februari 2018 / 10:54

  Wauw perfect voor bijna 2 jarige meisje en bijna 3 jarige zoontje.
  Zijn dol op ontdekkingsreizen.
  En moteriek en omwikkelingenieursbureau.
  Zou dolgraag bevorderen.

  Doe graag mee Fantastisch

 3. Lynn Mahieu
  21 februari 2018 / 12:04

  Wat leuk! 😀 Ik denk dat die, net zoals bij jou, ook al snel gebruikt zullen worden door mijn vriend die kan beginnen bouwen voor ons dochtertje! 😀

 4. Liesbeth
  21 februari 2018 / 12:46

  Wat gaaaaafff! Daar wil ik graag met ons zoontje mee spelen!

 5. Miekske Dingens
  21 februari 2018 / 19:29

  Wat een fijne actie! Lijkt me ideaal om bij Grimms etc te combineren! Mooi en veelzijdig speelgoed <3

 6. G.T.
  21 februari 2018 / 20:05

  Oh dit is gaaf gaaf gaaf! Dit is echt iets waarvan je denkt: waarom heb ik dit niet eerder ontdekt? Ook leuk hoe het gemaakt wordt.
  Dit lijkt me een superleuk cadeau voor mijn bijna 3 jarige. En ook volledig volgens de ‘eisen’ die ik graag aan speelgoed stel. Hier zouden we met z’n allen veel bouwplezier aan kunnen beleven. We spelen nu vaak al met de (standaard) houten blokken, Kapla en houten dieren.
  Ik heb alleen geen FB… Mag ik dan niet meedoen? 🙁

  • Liefthuis
   Auteur
   21 februari 2018 / 20:37

   Daar maak ik wel een uitzondering voor dan. In principe is het via facebook, maar dan reken ik je zo ook mee.

 7. Daan moerland
  22 februari 2018 / 07:10

  Wat gaaf zeg! Mn kleine meisje doet net zo graag bouwen als papa dus dit zou wel een hele leuke verrassing zijn voor der, kan ze lekker der fantasie op kwijt

 8. Gerda Andringa
  23 februari 2018 / 09:11

  Zou prachtig zijn voor Sander om mee te spelen !
  Of niet Anna ?

 9. Claudia Diependaal
  23 februari 2018 / 21:27

  Lijkt me echt heerlijk speelgoed. Goed voor de fantasie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *