GENDER REVEAL: We krijgen een…

Zoveel naar gevraagd, zoveel over gesproken…. De meest gestelde vraag en ik snap het wel. Iedereen is altijd mega nieuwsgierig naar het geslacht van de kleine en wij waren dat zelf natuurlijk ook. Dus toen de contactberoepen weer aan het werk mochten van onze Premier, heb ik meteen een echoscopiste gecontact….. We krijgen een…

MEISJE….

Ik snap dat jullie natuurlijk allemaal komen om dit nieuws te lezen… Dus vandaar maar meteen bovenaan. We krijgen een meisje. Ongelofelijk… Geen #boysmom meer voor mij…

Voorkeur/ voorgevoel

Als je me volgt op instagram, weet je dat ik het afgelopen week heb gehad over mijn voorgevoel. Dat ik het bijna niet durfde te delen omdat ik bang was dat als het anders was, dat mensen dachten dat ik teleurgesteld zou zijn. Laat voorop staan dat ik echt absoluut geen voorkeur had. Ik weet dat het mag en dat dat kan… maar het was echt niet zo.

Van beide gedroomd

Ooit liep ik in New York en zag ik een moeder achter haar man en drie grote tiener zoons aanlopen. De trots die zij uitstraalde is me altijd bijgebleven en ik vond dat zo’n mooi beeld dat ik dit regelmatig voor me zag als ik over een derde droomde. Ik droomde ook over een meisje, want ook dat leek me waanzinnig mooi en bijzonder om mee te mogen maken.

Mijn voorgevoel

Je hebt natuurlijk een kans van 50%, dus de kans dat je goed ‘gokt’ is best groot, maar toch… vanaf dag 1 zei mijn gevoel een meisje. In Bali, vier dagen na de test, schreef ik het al ergens op… nooit tegen iemand gezegd, maar wel opgeschreven. De start van deze zwangerschap is zo anders verlopen, dat mijn gevoel zei dat het een meisje zou worden… mijn verstand zei echter jongen. Want in de familie van mijn lief zijn er in 32 jaar geen meisjes geboren… Alleen 15 jongens… dus ergens dacht ik… dan word ik dus toch die boysmom in New York.

De echo…

Zoals ik al zei hing ik meteen met de echoscopiste aan de lijn voor een afspraak en afgelopen dinsdag was het zover… We mochten langs komen. Ik was MEGA zenuwachtig… ook of alles uberhaupt goed was en daarnaast mocht mijn lief voor het eerst mee naar een echo/ controle. Dus ook dat vond ik super bijzonder. De echo was mega mooi en leuk. De vrouw was echt zo lief en fijn… Ik heb alleen maar liggen glunderen en toen kwam het hoge woord…

Ze vroeg… Wat is de verdeling bij jullie? Dus ik vertelde dat we al twee mannen hadden… En toen zei ze… nou daar komt een meisje bij…. WAAAT zei ik. Ondanks mijn gevoel toch een soort van verbazing ook bij mijn lief… Toch een meisje….

De mannen

We hebben het de mannen verteld tijdens het maken van deze foto. De Pipster dacht een zusje en de spruit wilde een broertje. In eerste instantie waren ze zo onder de indruk van de stinkende rook dat ze de kleur niet eens bewust zagen. De spruit moest even schakelen, maar zei daarna meteen… dan kan ik haar beschermen (smelt) de Pipster vindt alles prima… die begrijpt het allemaal nog niet zo goed, maar vond het vooral gezellig in dat veld.. In mijn weekendvlog zie je komende week veel meer…

Meisjesdingen

Dus bij alles wat ik me daarna besefte was ik verbaasd. Dat betekent een dochter, het woord dochter….dat mijn lief moet leren haren vlechten… geen boysmom meer, dat betekent meisjes namen, meisjes kleding, dat betekent een kleindochter voor onze ouders…. Ik moet nog even wennen en omschakelen…
Geen voorkeur, maar zo bijzonder dat we dit ook mee mogen gaan maken…

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 17 mei 2020 / 18:02

  Wat leuk!
  Ik droomde stiekem over een gezin met alleen maar mannen. Ik had ook eens een groot gezien zien lopen met moeder voorop en daarachter 4 jongetjes en dat vond ik geweldig leuk om te zien.
  Wij kregen na 2 jongens ook een meisje en ik moest echt even omschakelen.
  Nog steeds ben ik geen ster in meiden outfits verzinnen… Het is écht wel heel anders om een meid in het gezin te hebben.
  En oh oh oh wat is het leuk!
  Geniet van de rest van je zwangerschap.

  • Liefthuis
   Auteur
   8 juni 2020 / 12:08

   Wat heerlijk om te horen dit, dank je 🙂

 2. Linda
  17 mei 2020 / 21:45

  Super leuk. Heel bijzonder om ook mee te mogen maken, een meisje. Jurkjes, lange krul haartjes, een eigen wil;) erc. ❤️

 3. Suus
  17 juni 2020 / 19:55

  Wat leuk!! Gefeliciteerd!
  Mag ik wat vragen over de gender reveal..
  Wij willen het ook doen met zo’n rookbom maar geeft het af op je kleding etc. De rook die er uit komt? Want wij willen wel mooie kleding aandoen met zo’n bijzonder moment!
  En waar hebben jullie het gekocht als ik vragen mag?

  • Liefthuis
   Auteur
   2 juli 2020 / 10:35

   Onze rookbom had onze fotograaf, wij hebben geen vlekken in de kleding gehad. en hadden allemaal ‘goede’ kleding aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *