Groot nieuws: Wat is het meervoud van spruit???

Waarschijnlijk zien jullie het meteen aan de foto, maar rara wat zou ons grote nieuws zijn. We beginnen geen spruitjes boerderij en ik heb ook geen moestuin genomen (ik en planten gaan niet heel goed samen) Ik ben dol op spruitjes, van kinds af aan al. Onze kleine spruit heet vanaf de zwangerschap al onze spruit en wat is het meervoud van Spruit? SPRUITJES!!!!

Ik ben ZWANGER…..Eindelijk kan en mag ik het delen. Wanneer is de grens dat het ‘mag’ voorbij? Dat zal voor iedereen anders zijn, maar ik wilde sowieso wachten tot we een mooi kloppend hartje hadden gezien en tot ik verder was dan 10 weken.
Mensen die dicht bij ons staan, daar heb ik het natuurlijk al mee gedeeld, maar…..vandaag dan ook eindelijk met de grote groep. Vanaf nu hoef ik mijn buik (wat overigens alleen opgezette darmen zijn momenteel) niet in de houden en hoef ik niet meer bang te zijn dat ik me verspreek. Lief thuis is mijn ding en ik had al weken zoveel zin om dit aan jullie bekend te maken.

Grote broer
Sorry hoor, maar dit vind ik echt bizar. Onze kleine spruit wordt grote broer. GROTE BROER!!! Ik moet er nog even aan wennen. Ook het feit dat ik en mijn lief iets anders kunnen maken dan die onweerstaanbaar lekkere spruit, dat kan ik me nog even niet voorstellen. Raar misschien, maar waar…

Hoe gaat het?
Ik ben vandaag, ongeveer 10 weken en 5 dagen zwanger en in het kort kan ik zeggen dat het goed gaat. Ik mag echt niet klagen. Bij onze spruit had ik tot week 20 0,0 kwaaltjes en dat is nu echt wel anders, maar zoals ik zei ik mag niet klagen. Ik voel me meestal goed, maar ben vooral moe, moeier, moeist. Meer over hoe de afgelopen weken zijn gegaan deel ik binnenkort, dus dat komt allemaal nog voorbij.

Spruitjes of andere groente???
Laatst kreeg ik de vraag, van iemand die nog niks wist van onze nieuwe mini; worden het spruitjes of een andere groente wanneer je een tweede krijgt? Goede vraag, ik heb geen idee. Onze spruit, is naast boef, vriendje, ventje, lekker ding en Raf, ook echt onze kleine spruit. Het klopt niet dat de tweede dan ook zo heet, dus we moeten nog maar even bedenken hoe die dan gaat heten.

En nu?
De komende tijd zal er veel zwangerschaps gerelateerd online komen. Lief thuis is mijn marathon aan woorden, die ik nu buitenadem ren. Jullie zullen snappen dat mijn hersenspinsels momenteel veel over de nieuwe mini zullen gaan.
Ik heb tijdens het zwanger worden geblogd, maar ook over de test, de eerste weken en fantoomzwangerschappen. Dat komt allemaal nog voorbij. So be prepared…

Komende week hebben we de termijn echo, toch nog wel een beetje spannend, maar het voelt erg goed. Dan zullen we dus precies weten wanneer ik op ontploffen sta.
Nu kruip ik met mijn lief en mijn spruit, WOOOOW HIJ WORDT GROTE BROER, weer in onze baby bubbel.

Volg:
Share:

33 Reacties

 1. 4 maart 2017 / 07:04

  Jaaaaaaaa eindelijk mag het de wereld in en hoef ik het niet meer geheim te houden 🙂 Geweldige foto trouwens! <3 En natuurlijk geniet van je zwangerschap, nog een paar maanden samen zwanger, heel bijzonder 🙂 Ik kijk uit naar je verhalen lieverd! Dikke kus

 2. 4 maart 2017 / 07:15

  Wat een mooi nieuws!! Van harte gefeliciteerd!!

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 09:57

   Dank je x

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 09:57

   Dank je x

 3. 4 maart 2017 / 08:18

  Hé welcome by the club haha! Gefeliciteerd met je zwangerschap! Benieuwd naar al je blogs <3

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 09:57

   Jaaaa hahaha zo leuk om die van jou al te lezen…alvast paar weekjes vooruit kijken iedere keer

 4. 4 maart 2017 / 08:46

  Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd met je zwangerschap ❤️ Ben nu al nieuwsgierig naar als je hersenspinsels!

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 09:56

   Hahaha dank je er komen er een hele hoop

 5. 4 maart 2017 / 08:51

  Ergens had ik zoiets al verwacht. Maar echt super leuk! Wat een mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd!

  • 4 maart 2017 / 09:16

   Het was ook mijn eerste gedachte toen we naar monkey town gingen Wat mega mega leuk! Gefeliciteerd!

   • Liefthuis
    Auteur
    4 maart 2017 / 09:54

    Nou idd, ik was KAPOT toen haha. Dank je x

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 09:56

   Dank je, hopelijk bij jullie ook snel goed nieuws ( ik zie trouwens dat jouw oude link nog bij jouw naam staat als je reageert)

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 09:55

   Dank je x

  • Liefthuis
   Auteur
   4 maart 2017 / 09:55

   Dank je ik heb wel wat lessen van je nodif straks. Hoe kom je het huis nog uit mer twee kleinen

   • Martine
    4 maart 2017 / 10:54

    He gefeliciteerd wat geweldig leuk voor jullie!! En je komt het huis echt nog wel uit hoor. lukt met 3 ook. Gewoon doen. Slapen kunnen ze overal, maar nu eerst lekker genieten van dit mooie nieuws. De rest gaat vanzelf

 6. 4 maart 2017 / 09:55

  Super leuk! Gefeliciteerd! Heerlijk om je updates te kunne lezen straks

 7. Isa
  4 maart 2017 / 10:54

  Mooi nieuws! Gefeliciteerd! x

 8. 4 maart 2017 / 11:03

  Wat een mooi nieuws, gefeliciteerd!! En prachtige foto’s van jullie spruit 😉

 9. Annemieke
  4 maart 2017 / 17:55

  Wow superleuk! Gefeliciteerd!

 10. Janine
  4 maart 2017 / 23:01

  Wat een leuk nieuws! En leuke manier om het te vertellen! Leuke foto van je spruitjes 😉 lekker genieten, gefeliciteerd!!!

 11. 5 maart 2017 / 01:10

  Gefeliciteerd!!! En wat een leuke manier om het te vertellen zeg!

  • Liefthuis
   Auteur
   5 maart 2017 / 12:14

   Dank je 🙂

 12. 5 maart 2017 / 21:30

  Van harte gefeliciteerd! Deze tijd is zo bijzonder. Geniet ervan samen <3

  • Liefthuis
   Auteur
   5 maart 2017 / 21:38

   Dank je 🙂 gaan we doen

 13. Maartje
  6 maart 2017 / 12:08

  Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd! Wat een originele foto’s! Zo leuk! Succes met alles en geniet er ook van!

 14. 6 maart 2017 / 13:24

  Oooooh! Van harte gefeliciteerd! Geniet keihard van de zwangerschap! :*

 15. Marjan Schoenmakers
  19 maart 2017 / 23:09

  Beetje laat maar ik wil je heel erg feliciteren met dit leuke nieuws! Ik wens je een heel fijne zwangerschap toe met niet al te veel klachten. Geniet van deze mooie tijd!

  • Liefthuis
   Auteur
   20 maart 2017 / 18:24

   Hoi marian dank je wel dat genieten komt zeker goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *