GROOT NIEUWS….We hebben de leukste webshop + WIN

Ik wil een eigen bedrijfje….Ik wil een webshop…Ik wil iets opzetten…Een kriebel die al jaren in mij zat. Een drive, een enthousiasme een soort verlangen. 1000 ideeën, 3000 plannen, 5000 gesprekken, maar ook 6000 beren. Altijd waren er genoeg redenen om alle plannen die ik bedacht weer van de baan te vegen. Tot nu…Er waren plannen en ineens viel alles op zijn plek. We hebben een webshop en wel een van de leukste webshops die er is…Al zeg ik het zelf… Feestje van Hout is de leukste webshop en van ons.

The word is out….Geen huwelijk….geen baby….We hebben een webshop. Wat een feest dat we het eindelijk aan jullie bekend kunnen maken. Wat een feest dat ik op Instagram en op DE uitlaatklep van mijn hersenpan, Lief thuis dus, ook eindelijk mijn enthousiasme kan delen. Feestje van Hout is onze webshop en mocht je die nog niet kennen, neem dan een kijkje. We maken de leukste (al zeg ik het zelf) houten kinderkamer decoratie, maar ook veel gepersonaliseerde items, mijlpaalkaarten en zwangerschapsaankondigingen.

Feestje van Hout ♡♡♡

We zijn nu ongeveer 4 weken bezig. We wilden bewust rustig starten, zodat we even konden wennen, vandaar nu pas de bekendmaking. Ik zag mezelf al helemaal benauwd boven de lasermachine hangen in de nacht, omdat er teveel orders binnen kwamen. We wilden de machine onder de knie krijgen, de eerste orders maken en verzenden en zo alles eigen maken. Dat is gelukt….en ik kon niet meer wachten met mijn enthousiasme te delen. Ook hebben we al 100 plannen voor nieuwe ontwerpen, waarvan 1 er al heeeel snel op de site zal verschijnen.

Dus ga allemaal snel naar de site, koop daar je kraamcadeautjes, kinderkamer decoratie, maar misschien ook wel een leuke fotohanger. Heb je zelf een verzoekje qua tekst?? Er is veel mogelijk dus neem dan zeker contact met ons op. Tot snel en shop shop shop.

Het is FEEST bij Lief thuis en Feestje van Hout…

Als je feest viert dan wordt er getrakteerd en daarom krijg je tot en met woensdag 20% korting met de code ‘Liefthuis’, maar daarnaast hebben we ook nog een DUBBELE winactie.

WIN WIN WIN…
Via de facebook van Lief thuis maak je kans op een baby pakket…
Je maakt kans op een bunnyslinger in de kleur naar keuze. Mijlpaalkaarten zwanger of baby (keuze is aan jou) en een bordje met de welbekende maar o zo lieve tekst ‘I love you to the moon and back’.

Wat moet je doen?
– Like dit bericht op de facebook van Lief thuis en laat weten of je meedoet.

Extra winkans???
– TAG zoveel mogelijk vriendinnen, iedere TAG is een kans.

LET OP!! Op de facebook van Liefthuis maken we bekend wie de winnaar is, zorg dus wel dat je die volgt.

Op de Instagram van Lief thuis maak je trouwens kans op een jongens of meisjes pakket (zie bovenstaande foto’s), dubbel winnen zeiden we toch al 🙂 Neem dus ook zeker daar een kijkje…

Heel veel succes…en tot snel.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 23 juni 2018 / 06:07

  Jaaaaaa gefeliciteerd lieverd!! Eindelijk mag het de wereld in. Ik ben zo trots op je❤️ En via Facebook doe ik natuurlijk mee met de winactie voor een vriendin!

 2. Anna
  23 juni 2018 / 06:23

  Mega gaaf! Ik doe mee

  Facebook: An Na

 3. 23 juni 2018 / 07:34

  Super leuk! Hier hangen een aantal items uit de webshop in huis. Vind het zulke mooie items 😀

  • Liefthuis
   Auteur
   23 juni 2018 / 09:54

   Jaaa tof he 🙂 leuk dat ze bij jullie ook hangen

 4. 23 juni 2018 / 09:21

  Wat een leuk spulletjes.. Gefeliciteerd en succes met de webshop!

  • Liefthuis
   Auteur
   23 juni 2018 / 09:54

   Dank je 🙂

 5. 23 juni 2018 / 10:26

  Wat een gave site met leuke spulletjes! Gefeliciteerd en veel succes met alles!! Ik zou willen dat je dit 8 jaar geleden al gedaan had, dan was ik helemaal los gegaan 😉 maar nu kan ik het cadeau geven 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   23 juni 2018 / 22:30

   Hahahaha super leuk om te horen

 6. Marian B
  23 juni 2018 / 11:09

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik doe uiteraard graag mee om cadeau te geven aan mijn zusje!

 7. Yvonne
  23 juni 2018 / 12:22

  Wat een ontzettende leuke spullen!!
  En uiteraard doe ik mee voor m’n dochter die zwanger is van de eerste!

 8. Linda
  23 juni 2018 / 20:33

  Gefeliciteerd!!! Super leuke shop!!
  Ik waag dolgraag een kansje en ik waag ook een kansje via IG . Super tof voor onze kleine man in september. En ik moet nog beginnen aan zijn kamertje HELP!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *