Groot verdriet, dierentuin en waterballet – Weekendvlog #10

Ook vandaag, op mijn verjaardag, kan mijn weekendvlog niet ontbreken. Een beetje later dan normaal doordat ik vanochtend mijn verjaardag met jullie wilde delen… Soms denk ik, waarom kijken toch al die 4 tot 5 honderd mensen naar mijn vlog??? Ik krijg steeds meer reacties, langzaamaan meer abonnees (dank je dank je) en ik krijg regelmatig te horen dat mensen het kijken. Je hebt blog en vlog publiek, daar is echt een verschil in, maar ik vind het zo zo mega leuk dat mensen ons blijkbaar willen volgen.

Kijk weer mee met ons weekend, waarin mijn lief en ik een romantische date hadden bij Ikea, we naar de dierentuin gingen, een feestje compleet in het water viel en we heel erg van het weer hebben genoten. Ondanks dat het van te voren een erg druk weekend leek, bleek het een heel erg fijn weekend.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *