Herfst musthaves voor je kledingkast

Na een heerlijk lange nazomer kunnen we nu toch wel zeggen dat de herfst begonnen is en ik vind niks heerlijker dan lekker rondstruinen online, digitale winkelmandjes vullen en inspiratie op doen. Die inspiratie deel ik natuurlijk ook met liefde met jullie.

Schoenen

Na een hele zomer op slippers te hebben gelopen begint daarna altijd weer een nieue zoektocht… Sneakers, enkellaarsjes, extra warme schoenen, laarzen… voor mijn gevoel kan ik alles wel nieuw gebruiken. Al zal dat ook een herkenbaar gevoel zijn voor velen. Knal gele Loafers heb ik een paar jaar geleden van Stef gekregen en die zijn nog steeds fantastisch en in de herfst altijd goed…

Omoda cowboylaars met gouden details

Deze cowboylaarsjes, zoooo stijlvol… Perfecte middenweg tussen stoer en classy. Niet te cowboyig (die heb ik al) echt heel mooi vind ik deze.

Omoda boots

Al 3 jaar loop ik op zwarte boots. Echt een must vind ik het. Ze staan goed onder een jurkje met panty een rokje, strakke broek en mom fit… Ideaal overal onder…. Deze krokodillen print is weer eens wat anders dan mijn gladde leer en ik hou van gouden hardware, dan heb je me eigenlijk al.

Terug van weg geweest (of is hij nooit weg geweest) is de UGG. Dit keer de Mini… de lage variant en waar ik er eerder nooit zo van hield, behalve in de sneeuw. Heb ik er nu toch een soort liefde voor ontwikkeld. Vooral die hele lage dus… en ze lopen als wolkjes. Er zijn overigens meerdere merken met vergelijkbare modellen….

Dan nog even deze beauty’s. Deze gouden laarzen van Mexx zijn toch een droom. Praktisch in de herfst? Als mama van drie? Wellicht niet… maar soms maakt dat gewoon niet uit. Ik verzin wel een gelegenheid voor deze laarzen. Ze kunnen toch ook prima aan het schoolplein?

Kleding

Het voordeel van Omoda is dat je er echt alles kan vinden. Een volledige outfit kun je samenstellen op hun site en als je op tijd besteld is het super snel bij je thuis. Van Josh V tot Dr. Martens. En kun je zelf lastig lookjes samenstellen hebben ze op de Omoda site allemaal verschillende looks met hun items. Dus genoeg te zien.

Dus nu door naar de kleding inspiratie. Ik hou van de kleding in de herfst. Ik hou van de kleuren, het is toevallig ook helemaal mijn kleur type, maar ook van de stoffen, de grove materialen. Warme truien en vesten, leuk op een broek, maar ook op een rok. Hier zijn mijn herfst favorieten.

Broek is van Amaya

Ik zou voor heel dit lookje dus zo copy paste naar mijn winkelwagentje kunnen doen. Ik hou er van, zo gaaf die broek, die kleur is prachtig en leuk met sneakers, maar ook met zwarte boots. Ook giletjes zijn helemaal van nu, vooral de wat grotere oversized giletjes, van teddy of met borduursels.

trui Notre V

Nooit genoeg oversized gebreide truien. Ik denk dat ik hierin woon, merendeel van de herfst. Deze trui is qua kleur super tof en ook het model, lekker wijde mouwen en oversized fit. Ik stop mijn truien ook altijd graag zo in de rand van mijn broek en met dit leren shortje is het helemaal af. Copy paste naar winkelwagen… Msch copenhagen is trouwens ook een heerlijk truien merk op omoda.

Monteur of niet…ik hou zo van jumpsuits. Tot nu toe had ik vooral jumpsuits in de zomer, maar deze twee zijn prachtig voor de herfst en winter. Spijker gaat nu mijn voorkeur naar uit zoals die van Lee, die hebben ze ook in een mooie verwassen zwarte kleur, maar die van Aaiko is zowel feestelijk als casual goed te dragen wat ik dan ook wel weer heel tof vind voor een feestje.

selected femme knit dress

Gebreide jurken zijn voor mij toch echt een onmisbaar item in de herfst. Ik hou er van, liefst een beetje wijd/ oversized. Panty er onder en dan kun je met laarzen, boots, hakken, uggs… de jurk volledig stylen. Van chique, tot casual en vrouwlijk. Ik hou er van, het zit heerlijk en is lekker warm. Dus wat mij betreft een must.

Heerlijk om zo rond te neuzen en mijn inspiratie te delen, dus ik zou zeggen shop ze, ik ga zelf ook nog even mijn winkelwagentje vullen.

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.