Herfst shoplog Kiabi en Zara…Baby en Peuter

De laatste weken van mijn zwangerschap zat ik veel op de bank met mijn macbook. Ik struinde het internet af en bedacht allerlei dingen die ik en onze spruit echt nog nodig hadden. Zo kon onze spruit nog wel wat kleding gebruiken met lange mouwen. En tja…als ik dan toch rond neus op de sites, kan ik ook wel even voor kleine broer kijken natuurlijk.

Als eerste ontdekte ik heel veel leuke shirts bij Kiabi. Een webshop waar ik nog niet eerder bestelde. Het is een franse webshop, maar de kleding had ik binnen 2 dagen binnen, sneller dan de Zara bestelling die ik ook deed.

Het linkse shirt vond ik meteen heel leuk. Simpel, maar kan met veel broekjes en een leuke tekst. Het rechter shirt hetzelfde, maar dan een andere tekst. Beide shirts waren maar 2 euro….WAT??? yep echt waar.

Een van de kleuren waar ik iedere keer voor val is oker geel deze herfst en dat is ook wel duidelijk deze shoplog. Deze trui kocht ik in maat 68, zodat hij hem straks in de winter lekker aan kan. Er staan beertjes op, stoer maar toch net wat leuks er op. De rechter is ook lief. Een shirt wat door de kleur weer met veel broekjes kan en toch heel erg leuk is.

Voor onze spruit vond ik de shirts wat tegen vallen. Ik kocht wel deze twee effen shirts. Ze zijn heel tof op een spijkerbroek bijvoorbeeld. Het is fijne stof en het model is ook goed. Lekker lang en aangezien ik lange kinderen maak is dat wel handig.

De print van dit shirt vond ik niet helemaal mooi gedrukt, maar voor het geld (een paar euro) is hij toch erg leuk om te houden. Grijs met beren, vossen en herten er op. De maten van de shirts schelen wel wat van elkaar, want dit is dezelfde maat als de twee effen shirts, maar deze is nog erg groot.

Dit shirt vond ik fantastisch voor onze Pipster. Ik zag hem en toen ik Pipelette zag staan was ik verkocht. Ik heb wel even opgezocht wat het betekende en het is; kletskous….hoe tof. Zoals je kan zien zit er alleen een fout in het shirt, want het is scheef gedrukt. De service van Kiabi was echter heel erg goed en het is helemaal geregeld en opgelost en nu hebben we ook een goede in ons bezit.

Dit gebreide vestje kon ik niet laten hangen (virtueel laten hangen dan) Hij is heel soepel, valt ruim en heeft te leuke oortjes op de muts en was maar 12 euro. De houten knopen vind ik trouwens ook erg tof.

Dan door naar de Zara. Ik vind de shirts van Zara vaak erg leuk. Geen mega gekke of hysterische prints, maar toch leuke opdrukken. Het nadeel is soms dat de shirts erg kort vallen, dus hier moet je goed naar kijken. Bij deze bestelling was dat niet het geval. Links een shirt met sterren en rechts blauw met huisjes. Deze kleur blauw staat onze spruit erg mooi, dus als ik iets zie in die kleur ben ik altijd verkocht.

Deze twee zijn ook van Zara. De linker is wat dikker van stof en er staan allerlei witte poppetjes op. Rechts staan vosjes op en dat zakje erbij vind ik heel tof. Deze shirts van Zara zijn trouwens ook allemaal super betaalbaar vind ik, alle shirts waren rond de 5 euro.

Deze broek is echt al heel lang favoriet. Dit is al de derde keer dat we hem kopen in een andere maat. Hij staat stoer, is makkelijk te combineren is lekker soepel en gaat lang mee. Echt top. Dit shirt vond ik zo tof, mijn lief maakt heel de tijd grapjes dat het een waar is Wally shirt is, maar hij staat hem echt heel erg stoer.

Wat vind je er van? Onze spruit kan weer even vooruit en ook de garderobe van kleine broer is weer flink aangevuld.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 2 november 2017 / 07:43

  Super leuke kleertjes, ik vind dat geel ook helemaal leuk nu šŸ™‚

  • Liefthuis
   Auteur
   2 november 2017 / 14:41

   Jaaaa heel fijn en blijven lang goed dus het geld zeker waard. Tof het dat shirtje šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.