Herfst shoplog voor de mannen – Zara, H&M, Wibra en Hema

Herfst is niet mijn meest favoriete periode van het jaar. Ik kan echt wel genieten van bepaalde onderdelen van de herfst, maar de kortere en druiligere dagen zijn niet op mijn lijf geschreven. Shoppen is dan echter wel een van de leuke dingen van de herfst. De mannen zijn hard gegroeid en hebben nieuwe kleding nodig en ik hou van de herfstcollectie. De kleuren zijn top en de stoffen heerlijk. Dit zijn onze aankopen van een middagje shoppen in Den Bosch.
Eigenlijk zijn we alleen naar H&M en Zara geweest, maar daar hadden ze zoveel toffe dingen dat we goed konden slagen.

Voor de spruit deze trui… Die MOEST ik natuurlijk hebben voor hem. De kleur is prachtig, tekst grappig en zo’n lekker gebreide trui staat natuurlijk super stoer. Wit staat de spruit erg mooi, niet altijd even handig, maar tot nu toe gaat witte kleding bij hem best prima mee (hij lijkt niet op zijn moeder wat dat betreft). Super leuk oversized shirt. Beide komen van Zara.

Dan nog een trui voor de spruit. De gele trui komt van H&M en het rechter streepjes shirt van de Zara. Weer twee met mooie kleuren en lekkere stoffen. Ik val in herhaling of niet?

Deze super stoere broek is voor de Pipster en kochten we bij H&M. Het lijkt spijker maar is wel echt super stretchy dus heel fijn voor ham. De trui vond ik zo tof, mooie kleur en dat randje zwart er onderuit maakt hem extra stoer. Extra leuk was dat deze trui van de Wibra is en dus extra leuk geprijsd is.

Deze broek lijkt wel wat op de broek van de Pipster. Deze broek is echter voor de spruit en komt van Zara. Het model van Zara zit hem erg goed omdat hij lang en smal is. De schoenen zijn ook van Zara en zitten hem echt perfect. De smalle pasvorm, maar vooral dat ze lekker strak zitten bij zijn voeten en enkels zorgt dat hij er goed op kan lopen. Al zijn ze niet geschikt voor de warme nazomer dagen want dan zweet hij weg

We hadden ook weer wat nieuwe verzorgingsproducten nodig. Wij wassen de mannen altijd met de Tiny Rituals lijn van Rituals. Ruikt mega lekker en er zit geen troep in. Deze tandpasta van Holland & Barret (oude Tuinen) is ook echt super. Geen rotzooi er in, maar wel lekker en fris voor de mini’s.

Nog twee truien voor de Pipster. Ik hou eigenlijk helemaal niet van merchandise kleding. Toch vind ik Mickey af en toe gewoon te leuk, vooral dat hij verder zo basic is maakt hem leuk. De gebreide trui is ook van H&M en die vind ik echt tof. Hij lijkt hier oranje maar is meer roest bruin en ik kan niet wachten tot hij deze aan kan.

Dan nog een foto waarop de zon ineens flink ging schijnen. Bij Hema kocht ik nog twee stretchy skinny jeans broekjes voor de Pipster. Twee voor 25, je kent ze wel. Altijd fijn en altijd goed te combineren.

Ik kan niet wachten tot ze sommige outfits aan kunnen. Nu nog voor allebei de mannen een winterjas, want daar gingen we voor maar dat is helaas niet gelukt. Iemand nog goede tips?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Anouk
  23 september 2018 / 07:54

  Wat een leuke items! Ik ga ook eens kijken voor die schoenen van de Zara. Leuk voor een van mijn zoontjes.
  Zelf zag ik online bij Mango, Zara en Next leuke winterjassen voor jongens. Ik liep vorige week bij Vingino binnen en zag er hele leuke jassen. Maar vond ze veel te prijzig, zo’n 130 euro. (En stiekem vond ik alle items veel te duur haha).
  Uiteindelijk geslaagd bij een legerdumpstore, die hele leuke bomberjasjes voor kinderen verkochten.

  • Liefthuis
   Auteur
   23 september 2018 / 20:10

   Ooow wat een goede tips. Ik vind 130 ook wel heel erg veel hoor. Dat kan ik er niet aan uit geven, ik ga zeker kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.