Het eerste pakje voor kleine broer…het geboorte pakje…

Het eerste pakje, het geboorte pakje, het newborn pakje…HOe je het ook wil noemen, ik heb het over de aller eerste kleding die kleine broer aan krijgt. Nu hoor je soms verhalen over het volpoepen binnen een half uur, we zullen het zien, maar ik deel vandaag het pakje waarvan ik hoop dat hij het als eerste aan heeft na zijn geboorte, behalve als hij keiner is dan verwacht…

Vandaag de uitgerekende datum…Zou hij dan vandaag komen? Of nog langer op zich laten wachten. Het leek me in ieder geval leuk vandaag het eerste pakje dat al even ligt te wachten, met jullie te delen.

Rond de 20 weken ging ik met mijn lief naar een babywinkel en kochten we al wat delen van het geboortepakje. Namelijk het shirtje en het bijpassende mutsje. We vonden de kleuren gaaf en zeiden dat wanneer dit niet het geboorte pakje zou worden, dat we er sowieso heel blij mee zouden zijn.

Welke maat?
Dit vond ik een lastig dingetje. Onze spruit zijn eerste pakje was een maat 56, hij paste makkelijk in 50, maar we hadden dit pakje gekocht met de verwachting dat hij groot zou zijn. Het eerste pakje zat ruim, maar kon goed, daarnaast kon hij het pakje na zijn geboorte ook nog even aan.
We besloten nu dus weer voor maat 56 te gaan. Van maat 50 zit er uiteraard ook een heel mooi lief pakje in onze vluchttas, maar de bedoeling is dat hij het eerste pakje aankrijgt in maat 56.

Hét pakje…
Hierbij een foto van het mooie pakje. Ik smelt al bij het idee dat daar straks een heel klein lief mannetje in zit.
Het pakje is volledig van Noppies. De kleur van het shirt en het mutsje vonden we dus prachtig en ik wilde graag een witte broek er bij omdat ik dat frisser en liever vond staan dan een donker broekje. De sokjes matchen natuurlijk perfect en voor de romper hebben we gewoon een simpele witte romper van Hema gekozen.
Is het geen lief pakje?

Mocht het toch maat 50 zijn?
Als je de video van de vluchttas hebt bekeken dan heb je dit pakje al gezien, maar voor de volledigheid hier nog een keer het pakje in maat 50. Een mega lief gebreid boxpakje van Prenatal met een romper van H&M. Wanneer hij dit pakje aan heeft, wil ik eigenlijk toch het mutsje van de andere outfit aan doen, maar voor de zekerheid heb ik er een extra mutsje bij gedaan.

Wat vinden jullie van de pakjes? Ik ben benieuwd wat het gaat worden en ik kan niet wachten jullie ons gegarandeerd knappe kind te laten zien in deze te lieve pakjes.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 24 september 2017 / 08:31

  Ik kreeg als tip om inderdaad altijd een extra mutsje mee te nemen. Maar als allereerste een waar je niet heeeel erg gehecht aan bent. Omdat hij nogal vies kan worden

  • Liefthuis
   Auteur
   24 september 2017 / 12:36

   Ooow slimme tip. Raf was mega schoon net na de bevalling dus het mutsje is toen niet echt vies geworden, maar voor deze weet je dat natuurlijk niet.

 2. 24 september 2017 / 09:18

  Leuke pakjes heb je uitgekozen voor de kleine! Spannend het kan nu niet lang meer duren!

  • Liefthuis
   Auteur
   24 september 2017 / 12:35

   Jij bewijst in mijn eigen het tegendeel,, want nog 1,5 week klinkt nog heel lang hahaha gelukkig zie ik nu ook heerlijke foto’s bij jou voorbij komen.

  • Liefthuis
   Auteur
   24 september 2017 / 12:34

   Ooow snap ik meis, is ook zooooo mini. Ik kan me niet voorstellen dat Raf daar ooit in paste.

 3. Ellen Bos
  24 september 2017 / 09:42

  Heel leuk! Super mooie pakjes. Ik heb je tip van t zakje (compleet setje bij elkaar) ook opgevolgd haha!
  Heeel veel succes, ik hoop dat hij niet lang meer op zich laat wachten en zich vandaag of morgen gaat laten zien!

  • Liefthuis
   Auteur
   24 september 2017 / 12:34

   Hahaha super goed, blij dat je er iets mee kon met de tip en het werkt echt handig.

 4. 24 september 2017 / 18:27

  Wat een super leuke lieve pakjes! Nog heeeel even !

  • Liefthuis
   Auteur
   24 september 2017 / 18:36

   Dank je, jaaa nog heel even hopelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *