Het geboortekaartje van Pip…Let love grow…

Al heel vroeg in de zwangerschap struinde ik allerlei sites af met geboortekaartjes. Niet alleen om een kaartje te zoeken, maar ook omdat ik op die sites namen inspiratie opdeed, want op alle voorbeelden staat een naam. Ik had dan ook niet verwacht dat we bij 34 weken zwangerschap nog steeds geen kaartje zouden hebben…..Het is uiteindelijk toch gelukt…

Lastige taak
Verschillende sites hadden kaartjes die me wel aanspraken, maar vaak miste ik iets. Was het net niet WAUW. Ik ben nog steeds zo mega blij met het kaartje voor onze spruit dat ik het lastig vond er een te vinden die we minstens net zo mooi vonden. Een lastige taak dus. Gingen we akkoord met minder? Of bleven we doorzoeken?

En toen
Ik geef gelukkig niet zomaar op als ik mijn zinnen ergens op gezet heb. Via Instragram vond ik de webshop van Dotjes en Knapen. Een één mans (of eigenlijk vrouws) bedrijfje van een vrouw die de mooiste kaartjes ontwerpt. Ik was meteen weg van de watercolor kaartjes en mijn lief gelukkig ook. We hadden echter 1 specifiek verzoek…

Let love grow
Wildflower confetti….Ik zag het op instagram voorbij komen en ik was meteen verliefd op het idee dit bijons kaartje t4e stoppen. Wild flower confetti is confetti die je kan planten en waar wilde bloemen uit zullen groeien. De tekst er bij stond snel vast; Let love grow….hoe toepasselijk bij de confetti. Ik vind het zo’n tof idee dat mensen iets kunnen laten groeien wat ze hebben gekregen speciaal voor de geboorte van kleine broer.

Hoi, ik ben Pip… Wat kleine veranderingen ten op zichte van het standaard kaartje van Dotjes en Knapen…Is hij niet gaaf???

Onder het zakje confetti zat de tekst. Wildflower confetti…Let love grow…

Ook de sluitzegel van de envelop werd helemaal naar onze wens gemaakt…die maakt het helemaal af.

Het kaartje
We moesten dus zakjes hebben en paperclips, maar ook het kaartje moest goed passen bij het idee. Toen ik dit kaartje van Dotjes en Knapen zag en de mogelijkheid  er was nog wat aan te passen, waren we om. Het zinnetje ‘Hoi, ik ben Pip’ vind ik zo tof, echt een beetje eigenwijs.

Vind je het geen mega stoer, lief en bijzonder kaartje? Wij zijn fan en we kregen ook heel erg veel positieve reacties na het verzenden van de kaartjes…

Dotjes en Knapen
Dotjes en Knapen stond open voor allerlei ideeën voor kaartjes. Wij hebben best wel wat geschoven in de opzet en ook weer terug veranderd. Niks was teveel of te moeilijk. Echt een hele fijne en snelle service. Dank je Layla. Naast haar standaard kaartjes, kan ze ook speciaal voor jou een kaartje ontwerpen. Hoe bijzonder….Echt een aanrader, dus zoek je nog iets? Neem dan eens een kijkje…

Hoe gaaf is het kaartje geworden? Mega mooi toch. Ik hou van het waterverf effect.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Christine
  23 oktober 2017 / 14:39

  Wat een onwijs leuk, persoonlijk kaartje!
  Cadeautje om te krijgen met zo’n goodie erbij, mooi hoor!!

  • Liefthuis
   Auteur
   23 oktober 2017 / 14:42

   Wat lief dank je 🙂

 2. 14 mei 2020 / 17:42

  Hoihoi, ik volg nog maar kort je blog maar je schrijft goed! (Klopt, ik ben alles aan het teruglezen) Als je nog wat inspiratie wil kan je een kijkje nemen op mijn website:
  paperlovers3.webnode.nl/uitnodigingen-aankondigingen/
  Sorry als het er nog niet helemaal mooi uit ziet, ik ben nog maar net begonnen. Doei!Joanne

  • Liefthuis
   Auteur
   8 juni 2020 / 12:08

   DAnk je, ik ga zeker kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *