Het is VAKANTIE en mijn lief had een verrassing…- Weekendvlog 16

Weekendvlog tijd op Lief thuis en deze week de vlog waarin de vakantie begint. Dus nog 1 miniweekend en nu 3 weken geen miniweekend, maar vakantie. We luidden de vakantie meteen goed in, want mijn lief had een verrassing voor me. Hij nam me een dagje mee naar het strand en het was fantastisch. Een betere start van de vakantie kon er niet zijn.

De komende weken weet ik niet precies hoe het gaat zijn met de weekendvlogs. We gaan op vakantie en ik weet niet hoe het daar zit met internet, maar daarnaast willen we daar ook echt vakantie hebben. Dus geen ‘moetjes’. Er komt zeker een vakantievlog en na de vakantie pakken we de weekendvlogs weer op, maar de komende weken loopt het dus even iets anders. Op Lief thuis gaat het ‘normale’ blog leven wel gewoon door en heb ik vooruit gewerkt om te zorgen dat er weer regelmatig wat online komt.

Kijk weer mee met ons weekend, waarin mijn lief en ik een romantische date hadden bij Ikea, we naar de dierentuin gingen, een feestje compleet in het water viel en we heel erg van het weer hebben genoten. Ondanks dat het van te voren een erg druk weekend leek, bleek het een heel erg fijn weekend.

Abonneer je je op mijn kanaal??? of laat je en reactie of een duimpje achter? Zou ik super tof vinden…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *