Hoera Raf 1 jaar!!! Het bijzonderste, bizarste en mooiste jaar van mijn leven

Raf 1 jaarGefeliciteerd lieve meisje,
Al weer 1 jaar een prachtige mama

En

Lieve Raf,
1 jaar alweer (bijna)!
Stop met groeien, maat 92 is de max.
Grapje klein schatje, word maar net zo groot als papa en net zo grappig als mama 🙂

En zo gelukkig als jullie alle3 nu zijn <3

Hele dikke kus

Zondag vierden we ons feestje en dit waren zomaar twee teksten op de kaarten die we kregen. Zomaar twee hele lieve teksten……en BAM ineens kwam het binnen.
Ik hield me vet groot en stoer, maar als er niet zoveel bezoek was geweest had ik even moeten huilen. Mijn baby is bijna 1, een afsluiting van een periode.

Een beetje verdrietig
Naast dat ik intens gelukkig ben en mega trots. Ben ik ook een beetje verdrietig. Vandaag een jaar geleden beleefde ik de meest instense dag, de meest heftige dag, de meest bizarre dag en de meest mooie dag van mijn leven. Na heel wat werk, werd mijn kleine spruitje op mijn buik gelegd. Een moment om nooit te vergeten. Een jaar om nooit te vergeten. Mijn eerste jaar als mama is voorbij en stiekem maakt dat me ook een beetje verdrietig, of is emotioneel een beter woord?

verjaardagGisteren een jaar geleden, de eerste weeen. Voorweeen konden we het eigenlijk ook wel noemen, maar vanaf dat moment voelde ik wel dat ik toch echt een kindje ging krijgen. Zou ik dan toch een 13 juni kindje krijgen? De datum waarvan ik zei dat ik dat liever niet wilde?

Vandaag een jaar geleden lag je voor het eerst in mijn armen, aaide ik voor het eerst over je mooie bolletje en brachten wij je thuis. Lieten wij je kamer zien, lag je voor het eerst in je wiegje en kon jij papa eindelijk ook leren kennen.

Vandaag een jaar geleden, maakten we 1000 foto’s en waren we overweldigd. Overweldigd van wat ons was gebeurd, wat er lichamelijk aan vooraf was gegaan en wat ons nog te wachten stond.

Vandaag een jaar geleden gebeurde het lang verwachte en meest bijzondere wat er kon gebeuren. Ik werd mama….

En vandaag vieren wij groot feest, want onze kleine grote vent is 1 jaar. Super bijzonder en een beetje onwerkelijk.

Afgelopen zondag hebben wij onze verjaardagen al samen gevierd. Samen 30, maar vooral; Jij 1. Wat ben je mega verwend en wat heb je het goed gedaan. Wat zag je er verschrikkelijk lief uit, om op te eten zo lekker. Vandaag ben je dan echt jarig en natuurlijk gaat dat niet zomaar voorbij, vanavond gaan we voor het eerst pannenkoeken eten en als je zin hebt krijg je natuurlijk ook een ijsje. Want het is FEEST!! Je wordt maar 1 keer 1. Al herinner je je er later niks meer van, papa en mama hebben genoten en de foto’s zeggen genoeg.

Lieve kleine grote spruit, gefeliciteerd met je verjaardag, mijn ventje. Dikke verjaardagskus van mama

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. Rosalie
  14 juni 2016 / 05:17

  Gefeliciteerd lieve Raf!!!

 2. 14 juni 2016 / 10:32

  Van harte gefeliciteerd met je kleine mannetje!
  Je gevoel is heel herkenbaar hoor 🙂 bij 2 jaar had ik het weer haha

  • Liefthuis
   Auteur
   14 juni 2016 / 13:35

   Dank je 🙂 Hahaha dus ik kan volgend jaar gewoon dezelfde blog plaatsen? Ideaal, scheelt tijd 🙂

 3. 14 juni 2016 / 19:33

  Nogmaals gefeliciteerd! En ik herken het wel hoor, dat verdrietige haha. Maar emotioneel is inderdaad een beter woord. Want er staan ons ook nog zoveel mooie momenten te wachten! Ik hoop dat jullie een mooie dag hebben gehad.

 4. 15 juni 2016 / 07:41

  Zo bizar, de tijd vliegt. Ook wat je van de week al schreef, je bent ook ineens geen jonge moeder meer. Er zijn zoveel kindjes die jonger zijn als die van ons. Het is zo bijzonder om mama te zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.