Ik beken…Ik ben een gadget meisje…

Verzin een nieuwe gadget, maak een mooie reclame, beloof mooie prestaties en als die gadget dan ook nog eens mooi is. Dan heb je mij in de pocket. Althans, mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld. Ik wil weten hoe het werkt, ik wil er mee spelen, ik wil het uitproberen en hoop daarbij uiteraard dat de beloofde prestaties waargemaakt worden.

Knopjes
Altijd al ben ik nieuwsgierig naar knopjes, apparaten en hoe dat dan werkt. Ik kreeg ooit de oude cd speler van mijn oma, omdat er zoveel knopjes op zaten die ik zo interessant vond. Niet dat ik ooit heb geweten waar die knopjes voor dienden, maar het idee was leuk.

Gadget nieuwsgierige
De joekel GSM van mijn vader, de allereerste computer en daarop met Paint tekenen, of een mega simpel spelletje spelen, het maakt mij niet uit, ik vond het fascinerend. Een iPod, daarvoor een mp3 speler, een cd speler, de gameboy colour of de allereerste Nintendo. Ik vond het machtig mooi en die interesse en nieuwsgierigheid is altijd gebleven. Of het product nu echt nuttig voor mij is of niet….

Ik wil….
Stiekem wil ik dan ook een drone uitproberen, of een action cam. Natuurlijk wilde ik een babyfoon met goede camera, want ook daarvan word ik heel blij (en die hebben we dus ook). Maar denk ook aan een goede vlogcamera, een macbook of een Instaxcamera. Ik word er blij van…het openen van de doos van een nieuw product….wie herkent dat gevoel??? Het openen van die doos…. eerst de folie er af, dan de doos open, alle gebruiksaanwijzingen aan de kant gooien en je wil meteen spelen met je nieuwe speeltje. Is het nieuw?? Is het iets elektrisch??? ik wil het testen…Yep ik kan dus zelfs blij worden van een high tech stofzuiger en nu ik een nieuw strijkijzer nodig heb (ondanks dat ik 3 keer paar jaar strijk, wil ik toch niet zomaar die goedkoopste….Soms koop ik ook iets onder het mom ‘Is leuk voor mijn lief’, zoals een Nintendo Switch of een bleutooth speaker….

Geldboom
Ik koop dingen niet ‘zomaar’, wij hebben in onze awesome tuin helaas geen geldboom groeien, dus dat betekent sparen…sparen en nog eens sparen. Ik bewaar ook vaak mijn verjaardagsgeld voor grotere uitgaven of vraag het als cadeautje voor mijn verjaardag of kerst.

My fave
Als je me al even kent dan weet je ook dat ik een echt Apple meisje ben. Ooit begon mijn liefde met een Imac, daarna een Ipad en na mijn o zo geliefde blackberry (hallo heerlijk toetsenbordje) begon dan toch mijn liefde voor de Iphone. Die zelfs dat heerlijke toetsenbordje wist te verslaan. Want Hallo mooie telefoon, hallo groot scherm, hallo fijne functies en hallo ideale combi wanneer je toch al zoveel Apple hebt…

Ondertussen heb ik al verschillende generaties Iphones versleten en nog steeds is de liefde niet over. iPad’s, macbook Air en een macbook pro zijn ook de revue gepasseerd en ook onze router is er een van Apple…Alles werkt zo gigantisch fijn, ook al heb ik in het begin echt wel even moeten wennen aan alle computer programma’s. Ik ben Apple fan…

Stiekeme wishlist
Stiekem wil ik ook een Apple watch, gewoon om hem te proberen, want ik weet heel eerlijk niet of ik hem veel zou gebruiken…maaaar misschien verbaasd het mezelf en word ik dolblij van dat ding. Ik wil gewoon testen of het echt handig is en of je hem echt veel gebruikt. Ik ben benieuwd hoeveel stappen ik zet (of wil ik dat eigenlijk niet weten) en of ik er blijer mee ben dan mijn gewone horloges.

iPhone X
Nog zoiets wat ik stiekem wel zou willen…. Die mooie iPhone X…. De hele voorkant is scherm (WAUW) de selfie-camera die 100 keer beter is dan alle andere (wat ik als fanatiek insta storier natuurlijk kan waarderen)..die camera heb ik toch gewoon nodig als vlogger en blogger. Oow en dan hebben we het nog niet gehad over gezichtsherkenning, dat wil ik testen. Hoe awesome was die vingerafdruk herkenning in het begin en hoe normaal is het nu ondertussen…Hoe blij ik ook ben met mijn iPhone 7Plus, ik ben toch stiekem wel een tikje jaloers op de mensen die al de iPhone X hebben. Ik moet nog even wachten tot mijn abonnement afloopt…maar misschien wordt deze dan ook van mij.

Zoals ik al zei…wij hebben geen geldboom groeien. Dus ik zal nog even moeten wachten, moeten sparen, nadenken, twijfelen en misschien dan….. of zouden er dan al weer 10 nieuwe gadgets op de markt zijn gekomen? Een andere, betere telefoon? Of een mooiere camera?? Of bijzondere laptop??
Ik ben benieuwd….ook waar we over 10 jaar zijn…

 

 

#liefthuiscollab

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Suzanne
  16 juli 2018 / 06:44

  Leuke blog! En een stappenteller vind je ook in de app “gezondheid” op je iPhone

  • Liefthuis
   Auteur
   29 juli 2018 / 19:34

   Oow goeie, daar ga ik eens in kijken.

 2. 16 juli 2018 / 21:34

  Ik heb zelf ook wel een aantal wensen van gadgets op mijn lijstje staan. Zoals een goede (vlog) camera en een smartwatch. Maar idd de geldboom heb ik ook niet in mijn tuin. En ik moet ook nog sparen voor andere vervelende uitgaven zoals mijn studieschuld 🙁

  • Liefthuis
   Auteur
   29 juli 2018 / 19:34

   oow stomme studieschuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *