Ik beken ik hou van twinnen…

Ken je die foto’s van vroeger? Dat je zelf als peuter of kleuter in een rijtje stond met je zussen/ broers en allemaal ongeveer hetzelfde aan had… Die kleding met van die vlakken. Wijde truien of allemaal Oilily…
Ik vond het top…tot ik ouder werd en mezelf beloofde dit nooit met mijn kind te doen…. Boy was I wrong…

Het is vast een typisch gevalletje, kon je niet weten toen je tiener was, terwijl je zo goed dacht te weten hoe het was om een kind op te voeden.

Toch dacht ik altijd dat het niks voor mij was. Ieder kind is een eigen individu dus mag ook zijn eigen kleding aan. Ik wilde toch ook niet aan wat mijn zussen aan hadden (op een bepaalde leeftijd) dus waarom zou ik mijn kinderen dat dan aan doen.

Mini pipster
Toen de Pipster geboren was werd mijn gevoel bevestigt. Iedere baby is een eigen individu en de kleding die ik de spruit zo mooi vond staan, stond helemaal niet zo mooi bij onze tweede kleine man. Waarbij ik wegsmolt bij lichte pakjes voor de spruit, werd de Pipster er alleen maar bleker van. Die was (en is helaas) namelijk gezegend met mijn melk witte huid. Daarnaast kan je smaak natuurlijk ook veranderen in twee jaar tijd, maar toch… niet alle schattige pakjes van de spruit werden hergebruikt, want je wil natuurlijk wel dat je mini er op zijn mooist uit ziet.

Gele jas
Mijn twin liefde begon afgelopen herfst. De Hema kwam met de welbekende gele gevoerde regenjassen en die wilde ik heel graag voor de spruit hebben. Toen hij hem had, bleek hij zo fijn dat ik hem niet kon laten hangen toen ik hem bij Hema in de goede maat (en ook nog eens in de sale) tegenkwam voor zijn broertje. Handig voor het kdv, mag lekker vies worden en is goed schoon te maken. Ideaal…

Wat staat het ontzettend lief… Iedere keer als ze allebei hun gele jas aan hadden en hun gestreepte sjaal, dan smolt/smelt ik. Dit is toch te lief… Beide mannen hetzelfde, maar toch zo overduidelijk anders. Mijn liefde voor twinnen was begonnen.

Trui
Toen we een mooie trui voor de Pipster vonden en deze ook nog eens in de maat van de spruit er was, moest deze voor beide mee. En als ze hem nu beide aan hebben…vind ik ze nog knapper met zijn tweeën. Vaak wel met een andere broek er onder en zo’n overduidelijk ander karakter. Ik ga dit twinnen wel snappen.

Ik ben om
Ik ben om… Ik hou van twinnen. Ik vind het gewoon heel gaaf als beide mannen ongeveer hetzelfde aan hebben. Het laat duidelijk zien dat het broertjes zijn en daar ben ik natuurlijk mega trots op. Daarnaast zijn ze echt dol op elkaar, dus als ze dan samen door het bos wandelen, dan spat ik uit elkaar van trots. Natuurlijk zou dat ook gebeuren als ze niet dezelfde jas aan hebben, maar ik vind het gewoon heel leuk als ze net wel wat hetzelfde hebben.

Ik wil…
Sinds mijn twin liefde van de afgelopen maanden ben ik ook bezig met de jassen voor de zomer. De Hema heeft blijkbaar weer de te gave regenjacks, maar dan in andere kleuren…. Zal ik??? Daarnaast wil ik heel erg graag dezelfde stoere zwembroeken voor de mannen voor komende zomer. Kidooz had een mega gave, maar ik kijk nog even verder en ze moeten dus in dreumes (92) en kleuter (116) maten leverbaar zijn, dat maakt het wel wat lastiger… Iemand een tip???

Het hoeft niet precies hetzelfde. Dezelfde kleur trui, met andere broek, of dezelfde schoenen, maar bij een andere outfit. Dezelfde jas maar een andere sjaal…. Wel hetzelfde maar dan net anders.

De spruit beslist soms wel wat hij wel of niet aan wil, maar hij is de moeilijkste niet. Is snel tevreden. Dus zolang de mannen nog geen hele heftige eigen wil hebben wat betreft kleding, dan ga ik hier mee door. Want I LOVE IT.
En waarschijnlijk zullen de tieners van nu wel denken… Als ik later groot ben….. Succes tegen die tijd 🙂

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *