Ik ben genomineerd…..- Liebster award

liebster awardGraag wil ik bedanken…..Mijn speech is in de maak en mijn jurk hangt klaar. Eindelijk genomineerd…. Eindelijk een gouden beeldje dat op mij wacht, de spanning van wie er wint. Het oefenen van toch lachen wanneer je niet wint….(want je moet natuurlijk wel tegen je verlies kunnen) Ik zie oscar achtige taferelen voor me…. OH wacht…. geen echte nominatie…

Maar wel een eer dat Charlotte van de leuke blog Aukjeswereld mij genomineerd heeft voor de Liebster award. Een soort tag die bedacht is om bloggers meer onder de aandacht te brengen. Charlotte bedacht 10 hele leuke vragen voor mij.

Als je morgen een dag vrij zou hebben en die mocht je helemaal aan jezelf besteden (geen huishouden dus!) wat zou je dan gaan doen?
OOOOEEEE lekker.  Als ik echt alles mag kiezen dan is het een zonnige dag. Dan slaap ik uit en knuffel lekker lang met onze spruit in bed. Ik ga lekker lunchen, flink geld uitgeven in de stad aan hele mooie kleding en schoenen. Aan het einde van de middag ga ik lekker naar de sauna (met mijn lief of een vriendin) en dan heerlijk ontspannen en lekker eten.

Wat vind je mooi aan jezelf?
Heel saai antwoord, maar ik kies toch voor mijn ogen en mijn haren. Ik ben de laatste tijd best wat af gevallen na de zwangerschap, ik ben nog niet helemaal klaar, maar wel best tevreden. Dat is echter iets anders dan dat ik mijn buik of benen echt mooi vind. Mijn ogen en haren ben ik wel oprecht heel erg blij mee.

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Dit is al geen verrassing meer voor jullie, want dit antwoord is vaker voorbij gekomen in verschillende tags. Een reis naar Australie en Nieuw- Zeeland. Het liefst voor langere tijd.

Noem één ding op wat we nog niet van jou weten…
Ik kan heel slecht tegen eet en drink geluiden. Een keer, of even is niet erg, maar als mensen blijven smakken of slurpen kan ik me daar echt aan ergeren. Ik blijf het dan ook continu horen.

Wat is je grootste blunder ooit?
Ehm heb je even? Vooruit van een barkruk af vallen? Of onderuit gaan in een kroeg wanneer je probeert te hakken. Dat ik laatst even niet oplette op een verjaardag en het kindje van een vriendin een slok van mijn wijn nam. Of misschien dan toch toen ik in een restaurant werkte en een volledige emmer sop om gooide midden tussen alle tafels.

Met wie zou jij nog wel eens een beschuitje willen eten?
Ryan Gosling…Smelt, zucht, smelt…doe maar een hele rol..

Wat voor soort blogs sla je altijd over, zelfs bij jouw favoriete bloggers?
Van producten die ik echt niet interessant vind, maar vaak scroll ik zelfs daar even doorheen, want hey ik ben gewoon nieuwsgierig.

Welk make-up product kan jij niet zonder?
Mascara en wat baal ik als een stekker dat, na 15 jaar trouw gebruik, mijn favoriete mascara uit het assortiment is. Het was de L’oreal Lash architect en dan niet die 4D die ze nu hebben, maar the original. Dus als iemand nog een andere  goede mascara tip heeft?

Als jij een groente – of fruitsoort zou zijn, welke was je dan en waarom?
Wahahaha hoe grappig is deze vraag. Ik kwam er zelf niet uit en heb het mijn lief gevraagd via app en dit was zijn antwoord. Een perzik, omdat je een zachte huis hebt, lekker zoet bent met pit. haha dank je lief.

Wat heb je vandaag allemaal gegeten?

 • Griekse yoghurt met fruit een beetje meusli (dank je lief voor het maken van mijn ontbijt)
 • een snack a jack chocolade
 • een boterham met kipfilet en een boterham met gerookte zalm
 • snack a jack
 • Opgewarmd prakkie pasta, want mijn lief at niet thuis en ik haat koken, dus pak dan vaak iets uit de vriezer.
 • Nougat van de kermis in de avond

Als je jezelf een andere naam zou mogen geven, welke zou dat dan zijn? haha weer zo’n goede. Ik kan mezelf met een andere naam totaal niet voorstellen, maar vroeger vond ik het altijd heel leuk als mensen mijn naam afkortte. Het gebeurt niet heel snel met mijn naam, niet zoals bij kristel -> kris of suzanne -> suus en toch wilde ik dat ook.

Dit waren de vragen, dank je Charlotte.

Bij deze nomineer ik:
Jessica – Lifebyjess
Nathalie – volgmama
Angela – Mamametpassie
Melanie – Mamavanliam
Jessica – Exploringlife
Super leuk als jullie de volgende vragen willen invullen en laat me ook even weten als je hem in hebt gevuld.

 1. Wat is je favoriete outfit?
 2. Welk geluid vind je verschrikkelijk en waarom?
 3. Wat is je favoriete en minst favoriete huishoudelijke taak?
 4. Met wie zou jij een dagje willen wisselen van leven?
 5. Wat is het laatste tv programma of film waarbij je gehuild hebt?
 6. Wat is je vroegste herinnering?
 7. Als je een stripfiguur was, wie zou je dan zijn?
 8. Welk moment van de dag is jouw favoriet?
 9. Als er een tijdmachine bestond, naar welk moment in je leven zou je dan terug willen gaan?
 10. Aan wie zou je nu eigenlijk een kaart moeten sturen?

Als een andere lezer heel erg de behoefte voelt antwoord te geven op een van mijn vragen, DOE DOE DOE, vind ik super leuk.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 5 juli 2016 / 07:27

  Gefeliciteerd met je award! Het is nog vroeg dus ik heb alleen nog maar een boterham met hagelslag op.

  • Liefthuis
   Auteur
   6 juli 2016 / 16:41

   Dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *