Ik hou niet van familiekiekjes aan de muur…

canvasFoto’s, foto’s, foto’s. Familie kiekjes, portretten van mijn spruit. Een boze spruit, een slapende spruit, een mooie spruit, een spelende spruit en zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn telefoon is continu overvol, want ik maak eindeloos foto’s. Ik word er blij van om bijzondere momenten te bewaren, om later terug te kijken en om met jullie te delen. Jullie hebben al flink wat foto’s voorbij zien komen. Van onze spruit, maar ook van ons als gezin. Van mijn spruit en mijn lief. Wat ga ik er nu mee doen? Ik hou namelijk niet van familiekiekjes aan de muur…

Geposeerde familiekiekjes
Ik vind de foto’s waar we alledrie mooi op staan heel bijzonder, deze wil ik dan ook graag uitprinten en in onze hal achter het kozijn plakken. (zie foto) Ik wil de foto’s laten zien aan mensen, zo ga ik zoals altijd een mooi fotoboek maken van onze vakantie. Ik hou echter totaal niet van geposeerde familiekiekjes groot aan de muur. Hoe mooi ze ook zijn. Hoe blij ik er ook mee ben. Het lijkt me een heel raar idee dat ik heel de tijd tegen mijn eigen hoofd aan zit te kijken. Vooral als deze boven de bank hangt. Ik denk dat ik mezelf echt in de weg zou hangen.

canvas spruitUitzondering
Bij anderen valt het me vaak niet zo op dat iemand een mooie foto van zijn of haar gezin heeft hangen, maar ja dan zit ik ook niet maar mezelf te kijken maar naar hun. Het idee dat ik bij mezelf boven de bank hang….ik vind het raar. Dat wil niet zeggen dat ik geen foto’s aan de wand wil. Spontane foto’s of aparte foto’s die niet mega geposeerd zijn vind ik dan weer wel fantastisch. Die foto’s wil ik aan mensen laten zien en zelf ook dagelijks naar kijken.

Toen ik benaderd werd door Pixers.nl of ik een foto op canvas wilde bestellen zei ik dan ook geen nee. Boven ons bed of boven de bank op de mooi geverfde muur zou een mooie foto van onze spruit kunnen hangen. Of dan toch een familiekiekje? Al mijn bestanden heb ik doorgezocht, drie keer alles de revue laten passeren en uiteindelijk samen met mijn lief besloten. Na lang wikken en wegen is het dit geworden en wat ben ik er blij mee. Hij past perfect in onze slaapkamer. Hij is 80×60 en kleuren zijn echt heel mooi. De canvas was echt mooier dan verwacht.

fotobehang pixelsLevensgroot aan de muur
Toen ik rond aan speuren was op Pixers.nl zag ik overigens ook het gave Je kan zelf een foto laten afdrukken op behang. Je hebt echter ook veel voorbeelden die zo kan bestellen en  Wauw Wauw Wauw. Wat is dit gaaf. Zo mooi die kleuren van die wolken en de sfeer die het aan die kamer geeft. Echt I LOVE IT!!! Onze muur is net geverfd, maar dit ga ik zeker onthouden. Hoe gaaf is dit in de slaapkamer of voor op een kinderkamer. Echt leuk

Wat vinden jullie van de foto? Ik vind hem fantastisch, ben er zo mega blij mee.

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 21 oktober 2016 / 13:49

  De foto van je spruit is echt mooi! Een heel toffe foto ook!
  En dat foto behang. … gewoon wauw!

 2. 21 oktober 2016 / 14:38

  Ik vind het een hele mooie foto inderdaad. Maar dat behang vind ik helemaal schitterend.Dat zou ik ook echt zo wel willen hebben.

  • Liefthuis
   Auteur
   22 oktober 2016 / 11:50

   Jaaa gaaf he ik ook

 3. 21 oktober 2016 / 21:19

  Wat een mooie foto heb je uitgezocht voor de Canvas! Echt leuk!

  • Liefthuis
   Auteur
   22 oktober 2016 / 11:50

   Dank je 🙂

 4. 24 oktober 2016 / 17:58

  Mooie foto heb je gekozen! Bij ons staat er een grote foto van Lenne beneden in de gang en boven op de kast aan de trap, maar in de living hangen wij ook niet aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *