Ik kreeg een mega gave kraambox….Het perfecte kraamcadeau…

Nog niet zo heel lang geleden schreef ik over het kraamcadeau dat ik maakte voor mijn neefje en zijn ouders. Een kraammand om precies te zijn. Ik vertelde al dat ik dit een van de leukste cadeaus vind om te geven of te krijgen rondom een geboorte. Het is even wat werk, maar het meestel meer dan waard.

Ineens stond er een grote doos op mijn deurmat, met daarin een wel heel gave verrassing. Een kraambox van kraamkado.nl. Helemaal vol met de leukste producten, speciaal voor mij en kleine broer. Ik zal jullie laten zien wat er allemaal in mijn box zat. Het is een super tof kraamcadeau.

Het is al een feest om het pakket uit te pakken. Als je de doos opent zit alles verpakt in een mooi gouden glitter vloei papier met een sticker met surprise surprise. Een verrassing is het zeker….

Na het openen van het papier krijg je meteen een sneak peak van een aantal cadeautjes. Sommige pakjes zitten echt nog ingepakt in papier en sommige in de verpakkingen en andere zie je meteen. Ik werd meteen enthousiast.

Ik heb niet onder een steen geleefd, maar ik heb nog nooit Naif gebruikt. Ik heb er wel veel positieve verhalen over gelezen en vind dit proefsetje dus ook super fijn, want nu kan ik het proberen. De romper van Fresk is heel tof, het printje, het stofje, het mini maatje I LOVE IT…

Dit bamboe bordje van Eef Lillemor hebben we ondertussen al in gebruik voor onze spruit. Echt een mega leuke lijn met bamboe serviesjes. Slabbers zijn altijd handig en in mint extra leuk. Het is een fijne grote slabber, die de kast in gaat tot kleine broer zijn eerste hapjes krijgt. Ook aan mama (en papa) is gedacht, want er zat ook een hele lekkere chocolade reep bij van Johnny Doodle en laat dat nou net een van mijn favo’s te zijn.

Ik ben best kritisch met knuffels. Veel knuffels vind ik lelijk en een bed vol knuffels vind ik ook niks. Deze muis van Funnies is echter echt heel erg leuk en mega zacht. Dit lampje van Little Company kent vast iedereen die in kinder of babywinkels komt of op internet rond kijkt. Hij werkt op batterij en naast dat hij leuk is, is het ook super handig dat er een timer functie op zit en dat hij na een uur uit gaat.

Dit bijspeeltje vind ik echt fantastisch. Heel de lijn met bijspeelgoed van Oli en Carol vind ik mega leuk. Er zit ook geen gaatje in waardoor er geen water/ speeksel of bacteriën in kunnen komen. Het bootje van dit merk wil ik stiekem ook nog hebben.

Verschillende boxen
De kraambox die ik heb ontvangen, is echt een hele uitgebreide box. Voor verschillende prijzen heb je verschillende boxen. Zowel voor jongens en meisjes als unisex. Wat helemaal fijn is (al zeg ik het zelf) is dat je ook zelf een box kan samenstellen voor een bepaald budget. Alle leuke cadeaus bij elkaar op 1 website en het wordt ook nog eens mega leuk ingepakt. Dus ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk kraam cadeau? Heb je geen tijd om zelf de stad in te gaan? of wil je gewoon een hele leuke box samenstellen zonder allerlei winkels langs te gaan? Ga dan zeker naar Kraamkado.nl

Goed nieuws
Over twee weken mag ik een kraambox weg geven. Hou Lief thuis dus zeker in de gaten.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *