Ik kreeg een super leuk pakketjes: Sinterkerst Swap

swap 2 Als een kind zo blij kan ik zijn met een verrassing en cadeautjes. Ik vind het ook erg leuk om anderen te verrassen, dus toen ik gevraagd werd of ik mee wilde doen met deze Swap zei ik natuurlijk geen nee. Ik kreeg een fantastisch leuk pakket, wat er al uitzag als een feestje, kijk je mee wat er in zat?

swap 3Het pakket kwam op een vrijdag binnen, maar ik moest tot zondag wachten met uitpakken aangezien ik graag foto’s wilde maken. Het pakket zag er mega leuk uit en lag me dus 3 dagen lang aan te staren. Ik kreeg dit pakket van Anne-Marije, van Just another day by anne, mama van lieve en ondeugende Nore.

swapHet openmaken van het pakket was echt een feestje. Kijk hoe mega leuk dit is gedaan. Op ieder pakje zat nog een apart kartonnetje, allemaal verschillende papiertjes. Toetertjes, ballonnen echt heel erg leuk.

swapEn onze spruit vond het ook super interessant wat er allemaal in die grote doos zat. Hij kwam het even goed bekijken.

swapAlle cadeautjes uit de doos bij elkaar. Wat een hoop en wat heeft Anne-Marije mega haar best gedaan. Super leuk.

swapOnze spruit vond de toetertjes super grappig, maar snapte niet goed hoe hij ze uit kon klappen zoals ons wel lukte. Hij heeft er heel middag mee rond gezeuld.

swapHet uitpakken kon beginnen en het eerste pakje was voor onze spruit. Dat moesten we dus samen uitpakken en sinds sinterklaas heeft hij goed door hoe dat moet. Dit cadeau is denk ik meteen mijn favoriet. Drie gave houten blokken met daarin de naam van onze spruit. Hoe gaaf!!! Raf heeft er al flink mee zitten stapelen want torens maken is ineens iets wat hij graag doet. Perfect cadeau dus.

swapDeze leukerdjes zijn twee kleine stempeltjes. Eentje met een hartje en een met een cactus. Ideaal voor als ik weer ga DIY-en.

swapIk kan het niet laten alle leuke cadeautjes ook op de foto te zetten. Zo’n leuke tekstjes op ieder pakje. De gave tipi is ook een stempel en het houten kaartje staat nu in onze woonkamer. Past helemaal bij mij.

swapA smile is the prettiest thing you can wear 🙂 Helemaal mee eens. Dit was de lieve kaart die ze er bij had gedaan. Ik kreeg een potje Jam, wat super lekker is en leuke stickers om op cadeautjes te plakken. Komt altijd goed van pas.

swapKoekje’s bij de koffie zijn altijd lekker en deze speculaasjes heb ik stiekem ook al op mijn boterham gedaan. Heerlijk. De houten kerstbomen komen perfect van pas in deze periode, ze staan hier nu voor het raam.

swapHet laatste pakje is dit leuke geurzakje met voor mij een super toepasselijke tekst er op.  Mijn tatoeage is gebaseerd op deze tekst, dus dat is extra speciaal. Hij hangt al heerlijk in de kast van onze spruit.

swapDit zijn alle cadeautjes bij elkaar. Wat ben ik verwend he? Zo super leuk om te zien dat iemand die je niet kent toch zo’n leuk pakket voor je kan samenstellen.

Dank je wel Anne-Marije, ik ben echt mega blij met het leuke pakket.

Ook ik ben aan het shoppen gegaan en ik had een extra lastige taak (al zeg ik het zelf) want ik mocht voor de enige papa blogger een pakket samenstellen. Neem zeker een kijkje bij Niels, van Tips voor papa’s,voor wat ik voor hem kocht.  Misschien doe je nog ideeën op voor je eigen partner, of broer, of vader, of….

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 14 december 2016 / 07:11

  Je bent inderdaad erg verwend geweest 🙂 Lucky you! Die stempels vind ik wel heel erg tof 🙂 Moet leuk zijn om zo onder elkaar te swappen..

 2. 14 december 2016 / 07:21

  Die blokken zijn gaaf! Wat een mooie cadeautjes! Wat zijn we weer verwend hé

 3. 14 december 2016 / 08:11

  Wauw hele gave cadeaus! Al die houten dingen, heel leuk! En zo mooi ingepakt alles!

 4. 14 december 2016 / 08:29

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen en je hebt er ook een hele mooie blog van gemaakt!
  Heel erg bedankt voor de leuke swap die je naar mij hebt gestuurd!

 5. 14 december 2016 / 09:40

  Wauw! Wat was t onwijs leuk ingepakt. erg cool!

 6. 14 december 2016 / 11:15

  Graag gedaan Jodi en Raf! Ik vond het erg leuk om voor jullie een swap te maken!
  Liefs, Anne

  • Liefthuis
   Auteur
   15 december 2016 / 21:40

   Gaaf he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *