Ik mis mijn baby of rammelende eierstokken?

Wat heb ik twee heerlijke kinderen. Een lieve eigenwijze peuter en een actieve grappige dreumes en vooral die dreumes die laat me de laatste weken versteld staan… Waar is mijn baby?? Waar is mijn mini??? Ik mis mijn baby of zijn dit rammelende eierstokken…

De Pipster wordt er alleen maar leuker op. Jeetje wat staat het hem goed dat groter worden, maar oooow jeetje… Hoe groter hij wordt hoe harder ik mijn baby mis. Als een vriendin zwanger is, dan denk ik oooow jij hebt direct weer een mini. Ik hoop dat ik binnen een dag…nee ik bedoel binnen een uur dat die mini het levenslicht ziet bij haar in de kamer mag staan….

Of zijn dit mijn eierstokken??? Rammelende eierstokken of niet… ik mis mijn baby…

Ik mis…
…heet mini mensje dat op mij in slaap viel. Dat warme kleine hoopje geluk dat volledig vertrokken was. Dat soms zachtjes lag te snurken en stuiptrekjes had in zijn slaap… Ik vond dat fantastisch die eerste maanden en het is over gegaan voor ik er erg in had…

Ik mis…
…. mijn mini in de draagzak. Ik ben een Tula fan, ik hou er van om op avontuur te gaan met zo’n warm lijfje tegen je aan. Het bos, het strand, op vakantie. Ideaal met een draagzak. Toen ik hem er laatst in deed en merkte dat ik er toch wel erg veel last van kreeg (hallo brak lichaam) besefte ik dat ik hem niet meer kon dragen… Slik… Bij mijn lief gelukkig nog wel, maar voor mij is het verleden tijd.

Ik mis…
… de mini spulletjes. Ik zie zo vaak leuke kleertjes die tot en met maat 68 gaan. Dat is echt al heel lang geleden voor hem. Of mooie spulletjes voor op het kamertje, of handige producten voor newborns. Dan besef ik me ineens hoe groot hij is….

Ik mis…
…Het momentje met mijn mini. De borstvoeding denk ik… of was het gewoon het momentje dat hij nog helemaal ontspannen tegen me aan lag. Want nu is het vaak een uitdaging om de Pipster langer dan 3 minuten stil op mijn schoot te houden. Hij springt, draait, pakt en wil alles ondernemen…. maar ontspannen bij mij liggen, ho maar…

Ik mis….
…een mini baby die je nog naar zoveel plekken mee kan nemen. Die lekker in de kinderwagen ligt te slapen, ergens tussendoor even wat te eten moet krijgen maar daarna weer lekker rond kijkt.

Hij is zo mooi groot aan het worden, maar woooow wanneer is dit gebeurt? Het lijkt wel alsof hij laatst als new-born naar bed ging en als de grappige dreumes is opgestaan.

Rammelende eierstokken…
Zijn het mijn eierstokken? Wanneer weet je dan dat je klaar bent? Klaar bent met kinderen? Stoppen die eierstokken ooit met rammelen? Ze dansen mijn vajayjay bijna uit…. als dit mijn eierstokken zijn tenminste… Mocht ik ooit weer zwanger worden, dan zal het vast tijdelijk ophouden. Tot mijn mini kriel dan weer 1 jaar is… Dan begint het rammelen toch weer van voor af aan??? Of niet???
Mijn lief zegt wel eens, wat hoor ik toch… yep That’s me, that are mine…

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. Rianne
  17 januari 2019 / 11:48

  Ik zou het geschreven kunnen hebben…
  Na de geboorte van Tijs (2015) had ik het niet zo snel al. Nina is uit de zomer van 2017 en binnen en half jaar miste ik alles al.
  Het mini-mensje, de zwangerschap, de kraamweek, alles…
  Nu zij in de buurt komt van de leeftijd die haar broer had toen ik zwanger raakte, is dat ook weer een ’trigger’.
  Maar ook ik vraag me wel eens af of dat gevoel überhaupt ooit verdwijnt, haha.
  Voor nu is er in elk geval nog geen definitieve nee.
  Al kijk ik ook erg uit naar de komende maanden, grote broer naar school (brrrr) en even 1-op-1-tijd met haar.

  • Liefthuis
   Auteur
   17 januari 2019 / 22:06

   Zo herkenbaar. Ik kijk heel erg uit naar de komende tijd en vindt het heerlijk dat de pipster steeds meer kan. Toch kriebelt het. Ookw el fijn dat veel vrouwen het herkennen, maar ik krijg ook reacties dat het toch over gaat…

 2. 17 januari 2019 / 18:49

  Grappig, ik voel dat ook zo. Wij hebben nu één kindje maar de eierstokken rammelen flink.

  Ik heb ooit eens aan een collega gevraagd of je ooit voelt dat je klaar bent en dat die drang dan verdwijnt. Volgens haar is dat dus wel zo. Zij vond na drie kinderen baby’s nog steeds leuk, maar zonder de wens om ze zelf nog te krijgen. Dus er is hoop!

  • Liefthuis
   Auteur
   17 januari 2019 / 22:02

   Jaaa ik hoor dit vandaag vaker. Ik kan het me dus nog niet voorstellen, ik denk niet dat dit ooit ophoudt. Al hoop ik stiekem wel, want het lijkt me ook wel fijn als je voelt dat het compleet is.

   • Eef
    18 januari 2019 / 03:45

    Herkenbaar, zowel je blog als deze reactie. Toch de hoop dat dat complete gevoel komt. Dit omdat die rust en bevestiging in gevoel me zo fijn lijkt ipv afvragen of je gezin compleet voelt.

    • Liefthuis
     Auteur
     18 januari 2019 / 18:02

     Nou inderdaad precies dit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *