Ik wil een pipowagen en de spruit raakt volledig in paniek – Weekendvlog 18

Wauw wat een weekend… Dit had ik van te voren niet zien aankomen. Naast een leuke spelletjes avond, gezellig thuis met de mannen een flinke onweersbui (met een spruit die volledig in paniek raakte) hadden we een verrassingsfeestje voor een vriend van mijn lief. De vriendin van die vriend had een camping en pipowagens geregeld om te overnachten en daar zouden we met zijn alle eten, kletsen, spelletjes spelen en vooral veel lol hebben. Ondanks dat ik nauwelijks iemand kende was het zo magisch….Fantastich weekend gehad.

Kijk mee naar ons weekend. Waarin wij open en eerlijk alles delen wat ons bezig houdt. Uiteraard past er geen 4x 24 uur in de vlog dus we maken keuzes. Wat we wel en niet willen of kunnen laten zien. Dus we delen veel, we delen eerlijk, maar we delen niet alles…Laat je weten wat je er van vindt???

Abonneer je je op mijn kanaal??? of laat je en reactie of een duimpje achter? Zou ik super tof vinden…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *